2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043698 بازدید | 684336 پست
ببین دکتر من سونو در آب میکنه که یک کم درد داره ولی خودش میگه هرچی باشه توی سونو در آب معلوم میشه. ا ...

چه خوب که مدتیه به تاپیک برگشتی و بچه ها رو راهنمایی میکنی

ازت ممنونم 

ان شا الله خیلی زود بازم نی نی دار بشی🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خواهش میکنم عزیزم.  ببین مهم اینه که روزی که پروژسترون رو شروع میکنی چند باشه ضخامتت . بین ۹ ت ...

اهان پس اینطور... روزی که پروژسترون رو شروع می کنه ۸یا ۹ بوده برای من. با و بدون استرادیول فرقی نداشته.

یادمه یکی از بچه های تاپیک دکتر دیده بود ضخامتش ۱۰ هست فرستاده بودش بتا بده!که مثبت بود ولی نموند براش متاسفانه.

واقعا موندم چی کار کنم حس می کنم استرادیول برای من زیادیه 😐

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان پس اینطور... روزی که پروژسترون رو شروع می کنه ۸یا ۹ بوده برای من. با و بدون استرادیول فرقی نداش ...

حتما میدونی دو جور سیکل داریم سیکل طبیعی و سیکل انتقال با دارو

سیکل طبیعی دردسرهای خودش رو داره و به دکترهای بی دقت نمیشه اعتماد کرد چون خیلی مهمه که به شما امپول hcg بدن که روز تخمک گذاریت مشخص بشه و دققیقا ۵ روز یا ۳ بعد از اون نسبت به سن جنینت انتقال بدن

سیکل با دارو همیشه بهتره مگر برای اونهایی که هیچ جوری ضخامتشون با دارو بالا نمیره وگرنه سیکل با دارو قابل اعتمادتره چون با دارو همه چیز کنترل میشه

اصلا سرخود استرادیولت رو قطع نکنیا، اینا همه حساب کتاب داره

است ادیول باعث میشه بدن شما تخمک گذاری نکنه و دکتر از یه روز مشخص پروژسترون رو شروع کنه و انتقال بده

اگر استرادیول رو قطع کنی بدنت خودش تخمک گذاری میکنه و زودتر پروژسترون تولید میکنه و با انتقال جنین مثلا ۵ روزه ، چون ۷ روز از شروع پروژسترون طبیعی بدنت میگذره مثبت نمیشی و جنینهات حروم میشن 

تروخدا با اینهمه زحمت جنین درست میکنیم، خودمون با دست بردن تو کار دکتر خرابش نکنیم

اگر وقتی پروژسترون رو شروع کرده ۸-۹ بوده که عالی بوده دیگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم گاهی دچار این حس میشم! اتفاقا تو مهمونی ها همه بچه ها دورمن چون معلم بودم خوب بلدم سرگرمشون کنم، ...

خییییییلی ممنونم که جواب دادی عزیزم❤️😘. حالم بهتر شد . ی جورایی بهم ریخته بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه خوب که مدتیه به تاپیک برگشتی و بچه ها رو راهنمایی میکنی ازت ممنونم  ان شا الله خیلی زود با ...

قربونت برم انشالله💗💗💗

ببین میام تاپیک از دست دکترا حرص میخورم ، کلا برای دوستامون هم خیلی ناراحت میشم وقتی منفی میشن یا نا امید میشن

هی برای شوهرم تعریف میکنیم، میگه نرو نخون حرص نخوری

ولی دوست دارم بیام

انشالله همه نتیجه بگیرن ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خییییییلی ممنونم که جواب دادی عزیزم❤️😘. حالم بهتر شد . ی جورایی بهم ریخته بودم

ببین بچه خود آدم فرق داره، حوصله پیدا میکنی

ولی طبیعیه بعضی وقتا مادرا روزی یکی دوساعت حوصله بچه شونو ندارن خوب چیه مگه طبیعیه بلاخره هممون آدمیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببین دکتر من سونو در آب میکنه که یک کم درد داره ولی خودش میگه هرچی باشه توی سونو در آب معلوم میشه. ا ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم.

پس باز این دفعه اصرار می کنم برا هیسترو . برام سخته ها چون ازونام ک بعدش درد دارم ولی بهتر از منفی شدنه حداقل خیالم راحت میشه .البته اگه دکتر قبول کنه🥺. دکترمم ی دیسیپلین خاصی داره آدم میترسه زیاد حرف بزنه😂 البته من همیشه حرفامو میزنم بهش و قیافش خیلی وقتا دیدنیه از خنده ی حرصی ای ک داره😂😅

نه خراش ک برا من منتفیه دکتر زرنانی تو توصیه اش ب دکترم نوشته کاندید خراش نیست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه من امروز جواب ازمایش سل فریم اومد سونوی انومالی هم انجام داد ...

الهی شکررررر😍😍😍

ببین بچه خود آدم فرق داره، حوصله پیدا میکنی ولی طبیعیه بعضی وقتا مادرا روزی یکی دوساعت حوصله بچه شو ...

یکی دو ساعت باشه بی حوصلگی خوبه😅 میترسم که نکنه اینکه بچه ۲۴ ساعته اویزونم باشه عصبی بشم. البته همه چیز بچه رو دوست دارما تنها مشکلم فقط اینه که بخوام دایم باهاش بازی کنم🥴 چ موجود مزخرفیم من

فاطمه هرچقدر از ته دل امیدوار باشی و توکل کنی مطمئن باش دست خالی بر نمیگردی  تاپیک بغلی   ...

عزیز دلمی..

رفتم تو 12 سال زندگی مشترک :)

بیبی چک زدم منفی شد😐😂

عشق منی که 😍

البته الان عوض کردمش😁🌱

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یکی دو ساعت باشه بی حوصلگی خوبه😅 میترسم که نکنه اینکه بچه ۲۴ ساعته اویزونم باشه عصبی بشم. البته همه ...

عشقم منم همینم 😁

عاشق بچه هام ولی زود عصبی میشم از دستشون

چون عادت ندارم ب سر صدا و.....

ولی خب بچه ی خودت بزرگ شدنش تربیتش دست خودته باب میل خودت ... درکل بچه ی خودت شیرین تره😍🤍

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عشقم منم همینم 😁 عاشق بچه هام ولی زود عصبی میشم از دستشون چون عادت ندارم ب سر صدا و..... ولی خب ...

بچه خودتم به وقتش پوستت رو میکنه

من الان روزی چند بار به این فکر می کنم خودم رو از پنجره پرت کنم پایین🙄

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیز دلمی.. رفتم تو 12 سال زندگی مشترک :) بیبی چک زدم منفی شد😐😂 عشق منی که 😍  ا ...

خدا بزرگه 

توکلت به خدا باشه

هیچ وقت برای مادر شدن و مادری کردن دیر نیست ❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
حتما میدونی دو جور سیکل داریم سیکل طبیعی و سیکل انتقال با دارو سیکل طبیعی دردسرهای خودش رو داره ...

عزیزم ممنون ازمطالب عالیت. یعنی اونایی ک ضخامت شون باداروبالانره سیکل طبیعی شروع میکنن؟ سیکل طبیعی چجوریه؟ 

2810