2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
زیارت قبول قربووونت برم❤️😍 واااااااای از دست این خوابا😍  و حس خاص بعد بیداری که می کشه آدمو ...

مرسی الای قشنگم ♥️ الهی خدا حاجت دلت رو بده 

جدیدا خیلی از این خوابا میبینم ، میدونم که دلیلش فکر بیش از حدمه...

ولی اخرین خوابم رو ، دقیقا بعد زیارت امام رضا دیدم...

انشالله امام رضا ههمون رو حاجتروا کنه 

انشالله هرکی دلش برای اقا تنگ شده ، به زودی مهمون حرمش بشه🕊️🤍

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یعنی میشه 🥺🫂 یعنی دلم منم از شادی و ذوق جوونه میزنه🌱 نمیدونم چرا الان حس میکنم باردارم هیچ علای ...

فاطمه هرچقدر از ته دل امیدوار باشی و توکل کنی مطمئن باش دست خالی بر نمیگردی

تاپیک بغلی  یکی از بچه ها میخواسته میکرو کنه یه لوله که نداشته اون یکی هم هیدرو بوده تو نوبت بوده برداره بعد برای میکرو اقدام کنه همسرشونم ضعیف بودن باید تسه میشدن برای اسپرم

بعد میبینه عقب انداخته میره ازمایش و سونو و ... الحمدلله طبیعی باردار شده الهی خدا بهش ببخشه

این اگر معجزه نیست پس چیه

حتما که تک تک دوستای گلم لایق مادر شدن هستن لایق معجزه هستند فقط باید وقتش برسه الهی اون روز خیلی زود برسه که دل همه تون شاد بشه 🤩

راستی پروفایل ایتا ت هم خیلی قشنگه ابجی خوشگلم🤩

اینکه تو عکسات روی سرت همیشه شال حجاب هست رو دوستدارم ❤️

الهی از پیش امام رضا دست پر برگردی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم
خیلی وقته که میخوام در مورد ضخامت اندومتر ( رحم) بنویسم. فقط اول باید بگم که این تجربه شخصی من هست و شما با توجه به شرایط بدن خودتون باید ببینین انجام این کارها مناسب هست یا نه.
من همیشه ضخامت اندومترم خیلی سخت بالا میرفت و فقط به ۷ میلیمتر میرسید. اگر این کارها رو نمیکردم احتمالا اصلا به ۷ هم نمیرسید. با همون ۷ هم خدا رو شکر پسرم رو باردار شدم.

بالا نرفتن ضخامت میتونه دلایل مختلفی داشته باشه مثل وجود چسبندگی، وجود میوم و سپتوم و… داخل رحم، وجود عفونت و …بهتره اول از دکترتون بپرسید به نظرش مشکل چی هست. اکثرا دکترها بعد از اینکه میبینن ضخامت رحم بالا نمیره هیستروسکوپی میکنن تا داخل رو ببینن که واقعا مشکل چیه، بعضی وقتها یه نمونه برداری کوچبک میکنن و میفرستند آزمایش تا اگر عفونت خاصی هست مشخص بشه.
اگر مشکل خاصی نیست و بی دلیل هست ، رعایت رژیم غذایی و مصرف ویتامین و چند تا کار دیگه میتونه کمک کنه
اول اینکه دکترهای اینجا میگن شما اگر قصد بچه دار شدن دارید باید همیشه ویتامین پریناتال مصرف کنید. برندش هم مهم نیست. من هم همیشه، مخصوصا از چند ماه قبل از انتقال پریناتال مصرف میکردم.
این لیست ویتامینهایی هست که به بالا رفتن ضخامت کمک میکنه:
از دو ماه قبل از شروع سیکل:
روزی ۶ گرم ال آرژنین
روزی ۱ عدد ویتامین ای ۴۰۰
روزی ۱ عدد پریناتال
روزی ۱ عدد کو کیوتن یوبیکینول
روزی ۱ عدد ویتامین دی ۱۰۰۰
خدایا شکرت 🙏🏻❤️

از شروع سیکل:
روزی ۲ تا کوکیوتن ubiquinol 200
روزی ۵۰۰ میلی گرم omega3
روزی ۳ تا پرینیتال
روزی ۲ تا ویتامین E 400 IU
روزی ۳ تا فرتایل سی ام
روزی ۶ گرم ال آرژنین
روزی ۱ عدد NAC 600 mg
روزی ۱ عدد ویتامین دی ۱۰۰۰
منیزیم 

از روز انتقال تا گرفتن نتیجه ازمایش:
روزی ۱ عدد پرینیتال
روزی ۳ گرم ال ارژنین
روزی ۳ عدد فرتایل سی ام
روزی ۱ عدد ubiquinol
روزی ۲۵۰ میلی گرم Omega3
روزی ۱ عدد NAC

از شروع سیکل، یعنی از روز شروع استرادیول به غذاهایی که میخوردم هم خیلی دقت کردم
غذاهای مفید:
  • غذاهای حاوی روغنهای مفید: - گردو- روغن زیتون- تخمه آفتابگردان-بادام- کنجد یا ارده
  • انتی اکسیدان: توت فرنگی- میوه ها- اسفناج- بروکلی
  • غلات کامل: کینوا- برنج قهوه ای- جو دوسر- نان کامل
  • پروتئین گیاهی: حبوبات- عدس-
  • غنی در آهن: حبوبات- گوشت- سبزیجات سبز رنگ
  • فولیک اسید: اسفناج- بروکلی-مرکبات- 
  • سبزیجات: لوبیا سبز- سالاد- نخودسبز-  هر نوع سبزیجاتی مفید هست
مثلا از شروع سیکلم هر روز فکر میکردم امروز چی خوردم که مفید بوده باشه؟ اگر چیز مفیدی نخورده بودم دوتا تخم مرغ نیمرو میخوردم یا یک کم عدسی که پروتئین به بدنم برسه.  
فعالیت بدنی: از شروع سیکل سعی میکردم اگر برسم یک کم با موبایلم یوگا تمرین کنم. من کلا اهل فعالیت سنگین ورزشی نیستم ولی همین یوگا باعث میشه گردش خون بره بالا
گرم کردن: گرم کردن رحم با کیسه آب گرم یا تشک برقی در طول سیکل و بعد از انتقال هم گرم نگه داشتن پاهام با کیسه اب گرم یا تشک برقی
طب سوزنی: این کار رو در بعضی سیکلها انجام دادم نمیدونم نتیجه داشته یا نه چون هزار تا کار دیگه هم کردم در کنارش اما شاید بی تاثیر نبوده در طول سیکل انتقال کلا ۵-۶ بار طب سوزنی انجام دادم . تقریبا هفته ای ۲ بار برای خونرسانی به رحم
کارهایی که دکترم انجام میده:
  • دو بار پی ار پی در سیکل انتقال
  • تزریق gcsf
  • در صورت لزوم پچ نیتروگلیسیرین برای بالا بردن گردش خون
  • استرادیول واژینال هر ۱۲ ساعت ۱ عدد ۲ میلیگرم
دیگه اینکه آرامشتون رو حفظ کنید، حرص نخورید.  شبها زودتر بخوابید. همه این کارهای کوچولو میتونه تاثیر داشته باشه.
خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فداتبشم عزیزدلم ممنون🙏❤️ انشاءلله به زودی همه کسایی که تو این راه سخت تلاش میکنن یا اقدامی هستن حا ...

عزیزم شما با این انتقال که مثبت شدی با سرم آی وی جی نتیجه گرفتی انتقالهالی قبلیتون استفاده کرده بودین یا اولین دفعه است چندتا انتقال منفی داشتی ومشکلتون چی بوده  یه شرح بدین برام ممنونم ازتون انشالله بسلامتی این چند ماه رو بگذرونی سونو قلب کی میری بسلامتی

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
از شروع سیکل: روزی ۲ تا کوکیوتن ubiquinol 200 روزی ۵۰۰ میلی گرم omega3 روزی ۳ تا پرینیتال روزی ۲ ...

خيلي مطالب جالب و مفیدی بودن عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و برامون نوشتی.

اتفاقا در مورد ضخامت سوال داشتم ، خدارو شکر مشکلی ندارم فقط حس می کنم قرص استرادیول ضخامت منو زیادی بالا میبره که جنین لانه گزینی نمی کنه. چون انتقال اول جزء داروهام نبود و مثبت شدم. من قبل انتقال یعنی حدودای روز ۱۱ ضخامتم ۹ هستش، روز ۱۴ تا ۱۶ که انتقاله بالاتر نیست قاعدتا؟ می گم ینی از دکترم بخوام جای استرادیول یه چیز دیگه بهم بده یا کلا حذفش کنه؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خيلي مطالب جالب و مفیدی بودن عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و برامون نوشتی. اتفاقا در مورد ضخامت سوال دا ...

نه عزیزم من سری که سع قلو باردار شدم روزی سه تا استرادیول روز 9پری 9بود روز 15پری انتقال دادم

اما ششمین بار روز 11پری 10بودم روز 19پری انتقال دادم که منفی شدم 

خدا باید بخواد.

منم میگم شاید استرادیول زیاد بالا میبره 

سلام دوستان عزیزم خیلی وقته که میخوام در مورد ضخامت اندومتر ( رحم) بنویسم. فقط اول باید بگم که این ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی. من مرکز قبلی دو بار هیسترو کردم اولی دکتر پیشنهاد داد ک معلوم شد سپتوم دارم و دومی رو خودم اصرار کردم بعد چند باری ک سیکلم کنسل شد و مشخص شد ک پولیپ داشتم. و تو هیچ کدوم هم تو سونو مشخص نبود ک اینارو دارم.

حالا تو این مرکز چند بار ب دکترم ب پیشنهاد دادم هیسترو کنه قبول نمیکنه میگه تو سونو هیچی دیده نمیشه. قبلا گفتم بهش ک تو قبلیا هم تو سونو چیزی نبود. میگه ناهمواری ای تو ضخامت دیده نمیشه ک ب پولیپ یا چیز دیگه ای شک کنیم. نمی‌دونم حالا واقعا سونوشون قوی تره یا چی.

نمی‌دونم این دفعه ک رفتم دوباره اصرار کنم ب هیسترو یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها ی کمکی هم میخواستم جاریم ی کار ضروری داشت دخترشو آورده خونه ما. اصلاااا حال و حوصله بازی کردن با بچه ها رو ندارم. در حد یکی دو ساعت خوبما ولی بیشتر ک میشه حوصلم سر می‌ره. بس ک از بچگی هم تنها بودم و همیشه ب کارای خودم ، ب گوشی، با مطالعه و فیلم و... سرم گرم بوده وقتی بچه زیاد پیشم باشه حوصلم سر می‌ره. 

الان فکرم مشغوله همش. با خودم میگم من ک دو ساعت حوصله بچه ندارم برا چی دارم تلاش می کنم؟🥺 کسی هست اینجوری باشه و بعدا بچه ک اومد بهتر شده باشه؟ 

میگم در حد یکی دو ساعت خوبم تو مهمونیا هم همه فک می کنن من عاشق بچم و خودمم واقعا خوش میگذره بهم ولی اینکه بیشتر از ی تایمی بشه دیگه نمی‌کشم.

ب نظرتون اشتباهه من دنبال بچم؟ دوستم میگه بچه خودت فرق می‌کنه ولی احساس می کنم توجیهه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم من سری که سع قلو باردار شدم روزی سه تا استرادیول روز 9پری 9بود روز 15پری انتقال دادم اما ش ...

نمی دونم واقعا. به سرم زده سر خود نخورمش!

ولی حتما از  دستیار دکتر می پرسم که مطمئن بشم. 

آخه رحمی که خراش داده شده و جنینی که بلاست شده چرا نباید بگیره😥خدا💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها ی کمکی هم میخواستم جاریم ی کار ضروری داشت دخترشو آورده خونه ما. اصلاااا حال و حوصله بازی کردن ...

منم گاهی دچار این حس میشم! اتفاقا تو مهمونی ها همه بچه ها دورمن چون معلم بودم خوب بلدم سرگرمشون کنم، حتی بهتر از والدینشون.. ولی یه کم که می گذره خسته میشم.. ولی  دقیقا به نظرم بچه ی خود آدم فرق داره، چون یه موجود ضعیفه که تو به خواست خودت آوردی توی این دنیا یه موجودی که بهت وابستس، باید تمام هم و غمتو برای رشد و پیشرفتش بذاری یه جورایی از نو باهاش بزرگ بشی. و این که کلا سبک زندگی و روحیات آدم رو تغییر میده بچه.

من یه وقتایی که خسته و بی حوصله میشم مخصوصا از صدای بازی و جیغ زدناشون تو خونه ی خودم یاد پیرزن همسایه مون می افتم که بچه دار نشده بود و خیلی کم حوصله و نق نقو و بی اعصاب بود می گم خدایا مث اون نشم🥺

میدونی من حتی کارمم رها کردم فعلا به خاطر درمان نازایی، یه وقتایی ده ساعت با هیچ کس حرف نمیزنم تو خونه تنهام و خیلی حس بدیه. 

ان شالله به زودی خونه ها مون پر از سروصدای بچه بشه🤲

خيلي مطالب جالب و مفیدی بودن عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و برامون نوشتی. اتفاقا در مورد ضخامت سوال دا ...

خواهش میکنم عزیزم. 

ببین مهم اینه که روزی که پروژسترون رو شروع میکنی چند باشه ضخامتت . بین ۹ تا ۱۲ عالیه ولی از ۷ خوبه و سیکل کنسل نمیشه

من خودم با ۷ باردار شدم. یک نفر رو دیدم که با ۱۶ مثبت شده بود!!!! ۱۶ خیلی زیاده تگر دکتر من بود کنسل میکرد ولی مثبت شده بود

ممکنه روز ۷ سیکلت ضخامت مثلا ۹ باشه و همون بمونه و خیلی زیاد نشه. 

باید ببینی اون آخرین سونو که میری و بهت میگه فردا پروژسترون شروع کن ضخامتت چنده.

اگر بالای ۱۲ باشه فکر کنم زیاده ولی ۹ تا ۱۲ عالیه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی. من مرکز قبلی دو بار هیسترو کردم اولی دکتر پیشنهاد داد ک معلوم شد سپتوم دار ...

ببین دکتر من سونو در آب میکنه که یک کم درد داره ولی خودش میگه هرچی باشه توی سونو در آب معلوم میشه. اما سونوی معمولی واقعا فکر نکنم نشون بده. منکه چسبندگی داشتم و عفونت اصلا خبر نداشتم دکترمم خبر نداشت

حتی سونو در آب هم نشون نداره بود

بعد اومدم ایران دکترم اصرار کرد هیسترو کنه

که گفت هم چسبندگی داشتی باز کردم و هم یه لایه ای شبیه عفونت تو رحمت بود که بهم آنتی ببوتیک داد خوب شد

آخه گناه داری چند بار هیسترو کنی😔

اگر خواستی هیسترو کنی یه سیکل قبل از انتقالت انجام بده که بگی خراش هم بده در همون حین

بعد که پریود شدی سیکل انتقال رو بلافاصله شروع کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه من امروز جواب ازمایش سل فریم اومد سونوی انومالی هم انجام دادم شکر خدا همه چیز خوب بود.انشالله خدا نگهدار همه ی نی نی ها باشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

راستی این رو یادم رفت بگم

من قلم و استخوان گاو میگیرم و‌با سیر و‌سبزیجات میذارم حسابی بپزه و آبش رو اندازه های نصف لیوان میذارم فریزر

از شذوع سیکل حتما هرشب یه نصف لیوان آب قلم میخوردم که برای بالا رفتن ضخامت رحم عالیه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2810