2777
2789
عنوان

برا داداشم رفتیم خواستگاری اما

| مشاهده متن کامل بحث + 9917 بازدید | 169 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا که فکر کنم شما ناراضی ای، اون بنده خدا استرس داشته تو حال خودش نبوده بعد شما به فکر شکلات خوردن بچتی؟ علاوه بر اون این فاصله ای که بحثش هست عادیه من و همسرم 14 ساعت فاصله داشتیم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید قند نداشتن دیگه

عزیزم واسه خواستگاری اگه قرض هم کنن میتونستن قندون رو پر کنن .بعد هم آدم معمولا تو مراسم خواستگاری همه چی از قبل مرتب آماده هست حواسش نبود رو من قبول ندارم .ببخش ریپلایت کردم گلم نظرم دوستانه هست 😘⁦❤️⁩

اگه بهتون بر نمیخوره مجلس خواستگاری جای بچه نیست !واسه بچه حوصله سر بره

شید کسی ندارن بچه بمونه پیشش

جای بچه عروسی نیس مهمونی نیس خواستگاری نیس

خب این بچه ای که زاییدیم کجا بذاریم

ولش کنیم کنج خونه افسرده بشه.یعنی بچه فقطباید پارک بره

بچه ها چون خواهر شوهره جبهه نگیریدطرف گیریم که اصلا هول کرده،شکلاتشم که هیچی میگیم میخواست خورده نشه ...

به نظر منم که هرطور حساب کنیم تو جلسه خواستگاری قندون خالی رو نمیشه با بی حواسی توجیه کرد 

اداب مهمان داری بلد نیستن و شاید چیپ باشن از لحاظ رفتاری تا به حال چنین موردی ندیدم ،جتی تو مهمانی سینی اجیل و شیرینی رو از روی میز بر نمی دارن کارش عجیب بوده   یا خیلی گدا هستن ،شایدم هول شدن بیشتر معاشرت کنید تا رفتارشون دستتون بیاد 🤔واینکه قندان هم جلو میهنان مخصوصا خواستگار پر نبوده بسیار عجیبه چه شهری رفتید خواستگاری 🙄

شید کسی ندارن بچه بمونه پیششجای بچه عروسی نیس مهمونی نیس خواستگاری نیسخب این بچه ای که زاییدیم کجا ب ...

بچه ها گناه دارن نمیشه هر مجلسی رفتیم بزاریمشون و خودمون بریم ⁦❤️⁩حق با شماست گلم به نظر من⁦❤️⁩

شید کسی ندارن بچه بمونه پیششجای بچه عروسی نیس مهمونی نیس خواستگاری نیسخب این بچه ای که زاییدیم کجا ب ...

دلیلش اینه چون به بچه شکلات تعارف نشده پس عزیز و محترم شمرده نشده !

چون به بچمون احترام نذاشتن پس قضیه منتفی !

والا من خودم تو خاستگاریم چایی نبردم شیرینی بردم بعد اول مردارو دادم زنارو یادم رفت شیرینی گذاشتم اشپزخونه بعد مادربزرگم گفت برا ما نمیاری؟

یا مثلا سلام کردم مادرشوهرم داشت باهام احوالپرسی میکرد من نشنیدم زدم و رفتم اتاق برا صحبت اونشب ریدددددم🤣

فعلا که فکر کنم شما ناراضی ای، اون بنده خدا استرس داشته تو حال خودش نبوده بعد شما به فکر شکلات خوردن ...

شکلات هیچ ،قندان نیمه خالی خیلی عجیبه یا چیپ وشرطی هستن یا خسیس که نمی شه با این ادما راحت زندگی کرد 

شکلات هیچ ،قندان نیمه خالی خیلی عجیبه یا چیپ وشرطی هستن یا خسیس که نمی شه با این ادما راحت زندگی کرد

بعضی جاها رسمشونه من تو دانشگاه یه دوستی داشتم برای یه شهری بود الان یادم نمیاد دقیق رسمشون همین بود 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810