2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047845 بازدید | 684628 پست
جودی اگه زود نباش که ساک دیگه ندیده مطمئنم دوقلوی همسانه داری افزایش بیش از سه برابری بتا نمیتونه ی ...

دکتر گفت احتمال داره تو چند روز آینده یه ساک دیگه معلوم بشه،گفتم ممکنه دوتاش تو یه ساک باشه گفت نه،یعنی میشه دوقلو😍🥺ایشالا هر چی خدا بخواد🥰

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

ممنون میشم راهنمایی کنید

بااین امپولاواسترادیولایی که من خوردم بعیدمیدونم پری بشم حالا حالا ها

دکترمیخوادسیکل کوتاهوشروع کنه

میخوام تابستون تکلیفم مشخص بشه ببینم چی کاره ام

بایدپری بشم برم توسیکل

سوالم اینه به نظرتون رازیانه بخورم که پری بشم؟

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم واسه اپکا که سوال کردی  لنفوتراپی دیگه منسوخ شده و خیلی از دکترها قبولش ندارند دیکه چون ...

چقد خوب ممنونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رفتید حتما به دکترتون پسوریازیس رو بگید

همینجوریش دارن کش میدن پروسه رو جراتشو ندارم .امروزم اینهمه راه رفتیم فقط ازمایش اسپرم گرفتن از همسرم و تمام گفتن ۱۳روز دیگ بیایین.

خانمااای گل انگار چند روزه گروهمون افتاده به خبرای بد واسه رفع قضا بلا مامان های باردارمون 14000 صلو ...

خدا خیرت بده فعلا ۱۰۰ تا اگه تونستم بیشتر برمیدارم بازم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به مرکز پیام دادم میگه لکه بینی طبیعی نیست ولی با شیاف و استراحت بهتر میشه کاری نمیشه بکنیم 

ولی دکتر من می‌گفت شرایط تو طبیعی

میگم من حس میکنم شکم دوروزه کوچیکتر شده 😀

نخندیا نمیدونم نفخ داشتم.من خودم شکم دارم 

آره مشکلی باشه ویتامین میدن ولی شما که قبلا بچه داری مشکلی هم باشه فکر نکنم خیلی جدی باشه ،شما دارین ...

ممنون رز عزیزم.امروزم بااینکه جلسه دوم بود کاری از پیش نبردیم.خیللی سخته با بچه ها.شوهرم اصلل نمیتونست نمونه بده سختش بود دوساعت معطل این موضوع شدیم تا بللخره نمونه داد.اگ بجه ها نمیبردیم بهتر بودولی نمیشه.همم امروز تو دلمو خانم پذیرش که پرونده تشکیل دادیم خالی کرد گفت پروسه سختیه و تعیین جنسیت سخته.ممکنه اصلا جنین پسر نداشته باشین.الانم همسرم انقد بدش اومد از ازمایش میگ ولش کن کلا بیخیال شو.هرروز من دچار شک و دو دلی ام

به مرکز پیام دادم میگه لکه بینی طبیعی نیست ولی با شیاف و استراحت بهتر میشه کاری نمیشه بکنیم 

الهی که زودتر خوب بشی عزیز دلم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
دکتر زرنانی هم لنفوسیت تراپی رو قبول نداره، ولی من تو دوستام اثرش رو دیدم

عه ممنونم ک گفتین خیلی دنبالش بودم ی ویزیت از ایشون بکیرم ک ببینم نظرشون در این باره چیه

اینم حرفیه .چه بد شانسی ای آوردی.حالا ایندفعه اگ دو سه روز اول مدیریت کنی بقیش هم مراعات کنی تموم.اگ ...

ممنون عزیزم❤️

ممنون رز عزیزم.امروزم بااینکه جلسه دوم بود کاری از پیش نبردیم.خیللی سخته با بچه ها.شوهرم اصلل نمیتون ...

اگه واقعیتش بخوای این راه خیلی سخته آیدا جون ،یعنی من یه چیز میگم تو یه چیز می‌شنوی ،تعیین جنسیت هم که مشکلاتش زیادتر میشه ،ولی اینم‌ هست که شما چون بدنتون‌ سالمه و فقط تعیین جنسیت میخوایین شاید توی انتقال و اینا راحتر باشی مثلا ضخامت رحم و اینا نرمال باشه کمتر نیاز هست تلاش کنی ولی در کل سخته دیگه از اول باید آمادگیشو داشته باشی اصلا قابل مقایسه با بارداری طبیعی نیست چه قبل بارداریش چه خود بارداری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ولی دکتر من می‌گفت شرایط تو طبیعی میگم من حس میکنم شکم دوروزه کوچیکتر شده 😀 نخندیا نمیدونم نفخ دا ...

ن خواهر منم مثل تو هر روز لباسمو میزنم بالا به مامانم میگم مامان شکمم کوچیک نشده سینه هام بزرگه باز قانع نمیشم شبا به شوهرم گیر میدم رو اعصاب و روانشونم 😁😖