2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
نه عزیزم نداره ولی لوپوس تو آزمایشش یکم بالاس

عزیزم بگو آزمایشش رو ببره پیش متخصص ایمونولوژی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

رفتم و برگشتم 😁😁 ضخامتم اوکی نشد سیکلم کنسل شد  هنوز وقتش نرسیده انگار

عزیزم انشالا خیره خاهر😅!خاهر میگم شما هم اگه اشتباه نکنم انتقال اولتون منفی شده بود اره؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بگو آزمایشش رو ببره پیش متخصص ایمونولوژی.

چشم عزیزم میگم بهش خودش ۵انتقال منفی داشته حالا ممکنه بهش ربط داشته باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره بار اولی ک انتقال رفتم دقیقا افتاد سالگرد اول پدر شوهرم مجبور شدم برا توجیه نرفتنم بگم ک رفتیم ا ...

اینم حرفیه .چه بد شانسی ای آوردی.حالا ایندفعه اگ دو سه روز اول مدیریت کنی بقیش هم مراعات کنی تموم.اگ گیر دادن بگو اقدام کردم مثلا اگ چیزی بلند نمیکنی اونا شک کردن  نگرانم باردار باشم

سلام مجدد عزیزم من یکبار دیدم یعنی یکبار که خودم رو پاک کردیم دیدم دیگه ندیدم برای بعضی ها دو روز زم ...

مرسی عزیزم من خود لکه ندارم ولی هر بار خودمو پاک میکنم دستمال خونابه میشه

چشم عزیزم میگم بهش خودش ۵انتقال منفی داشته حالا ممکنه بهش ربط داشته باشه

بله عزیزم البته در حد احتماله مشکوک به لوپوس هست آزمایشات دقیق تر می خواد قبل از انتقال شاید یه دوره دارو بدن بهش که کنترل بشه. ولی اصلا نگران نشید لپوس شدید باشه مشکلات پوستی و مخصوصا کلیوی ایجاد می کنه که شکر خدا می گید مشکل نداره.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

لوپوس یه بیماری خود ایمنی هستش خواهرتون مشکل کلیه یا پوست نداره؟ 

وایی منم مشکل پوستی دارم و خود ایمنی هستش.این ازمایش کی باید انجام بشه ازنظر بیماری خودایمنی بررسی کنن؟کلی پروسه رو عقب مینداره درسته

وایی منم مشکل پوستی دارم و خود ایمنی هستش.این ازمایش کی باید انجام بشه ازنظر بیماری خودایمنی بررسی ک ...

عزیزم پسوریازیس داری؟ اون مشکلی ایجاد نمی کنه اگه داروی خاصی استفاده م نمی کنی. تو بارداری هم خاموش میشه.

خواهر دوستمون چون ۵تا انتقال منفی داشتن این ازمایشو دادن گمونم و برای این که تو بارداری مشکلی پیش نیاد واسش بهتره بررسی بیشتر بکنه. 

عزیزم پسوریازیس داری؟ اون مشکلی ایجاد نمی کنه اگه داروی خاصی استفاده م نمی کنی. تو بارداری هم خاموش ...

عه خداروشکربازم تو دلم خالی شد نسا جان ممنون از محبتت. بله متاسفانه خیلی هم درگیرم از نظر روانی هم اثر بدی داره.

عزیزم پسوریازیس داری؟ اون مشکلی ایجاد نمی کنه اگه داروی خاصی استفاده م نمی کنی. تو بارداری هم خاموش ...

دارو نه .امشب اعصابنمو شوهرم بهم ریخت .میگم فردا ازمایش داری یه کوفتی بخور خوب باش ازمایشت باز رفته ساعت ده اومده خونه .میگ ویتامین خوردم بس 😡.فقط ده یا دوازده روزه ویتامین ای سی  میخوره و یه هفته هم فولیک خورد.از نظر غذایی هیچی.والا دور و برم خوایتن طبیعی اقدام کنن داشتن خودکشی میکردن بس انبه و مغزیجات داد به شوهرش.اینم از شانس من