2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایندفعه دقت کن نمونه رو سر ساعت ببری یاهمونجا نمونه بدین حیف واقعا اینهمه زحمت داره.کاش جنین های بیش ...

بله دارم ورزش می کنم و تقویتی می خورم 

همسرمم قول داده همونجا انجام بده به همین شرط راضیم کرد درمانو ادامه بدیم وگرنه کلا قیدشو زده بودم.البته میخوام به دکتر بگم براش بیوپسی از بیضه بنویسه اسپرمای سالم تری به دست میاد‌.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خب خداروشکر از کی منتظر خبرم نگفت چند هفته ای

اخی ببخشید تا اسنپ گرفتم اومدم طول کشید،اون نگفت منم از بس هیجانی بودم نپرسیدم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
بله دارم ورزش می کنم و تقویتی می خورم  همسرمم قول داده همونجا انجام بده به همین شرط راضیم کرد ...

آفرین بهت.دیگ خودت بهتر از من تازه وارد به این پروسه واردی هر کاری بصلاح انجام بده

سلام به همگی دوستان من امروز پانکچر شدم،دکتر بهم مترانیدازول و سفیکسیم و آزیترو داده،یه آمپولم داده به نام زولادکس برای کیست آندومتریوزم گفته فردا بزنم،من سرچ کردم از عوارضش خیلی ترسیدم،کسی استفاده کرده؟ البته دوز پایینشو داده،یه چیزی که هست من تو توضیحاتش خوندم با آنتی بیوتیک مصرف بشه خوب نیست،حالا میترسم فردا تزریق کنم،کسی تجربه ای نداره؟

ای بابا لعنت به این هماتوم گند زده به همه چی.از کجا میاد این هماتوم؟همون خون اضافه اطراف جنین؟من دخت ...

هماتوم توی ای وی اف خیلی شایع هست باید استراحت بیشتر باشه من اصلا رعایت نکردم. نمی دونم کی بعد انتقال میره سفر که من رفتم 🥴 کلی پیاده روی و..

وقتی هم مثبت شدم سه روز به سونو مهمون داشتم تو اشپزخونه یه کم زیاد سرپاموندم همونجا  زیر دلم بدجور تیر کشید رفتم شیاف بزنم دیدم خون ریزی دارم هی سه روز خودمو گول زدم تا رفتم برای سونو و دکتر گفت دفع شده🥺

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دست من بود همین کارو میکردم ولی متاسفانه نمیشه. رفت آمدشون زیاده. مگر اینکه قبلش ی مهمونی بگیرم که ت ...

وای شما خیلی خوبی دوستم 

واقعا بهت احسنت میگم

خیلی صبور و بزرگواری

ان شا الله خیلی زود حاجت روا بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خانمااای گل انگار چند روزه گروهمون افتاده به خبرای بد واسه رفع قضا بلا مامان های باردارمون 14000 صلو ...

منم ۱۰۰۰,الهی بلا از همگی دور باشه،حاجتروا بشیم به امید باب الحوائج

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
هماتوم توی ای وی اف خیلی شایع هست باید استراحت بیشتر باشه من اصلا رعایت نکردم. نمی دونم کی بعد انتقا ...

چقد بی احتیاطی کردی دختر جان..تو رو خدا رحمتاتو به باد نده.هرکی هم مهمون بیاد یه نقشه بریز مثلا پاتو باند ببند بگو پیچ خورده نمیتونم تکون بخورم و از جات بلند نشو.چاره چیه 

یعنی تو رابطه سرد میشن؟اخه منم اینجوریم .نمیدونم اثر این مریضیه یانه

نه از این لحاظ برای یه عده طرف مقابلو سرد می کنه تا خود شخص رو.

بعد توی شمال کشور بیشتر از سایر جاها شایع هست اکثرا میشناسن بیماریو.و مشکلی باش ندارن.

اخی ببخشید تا اسنپ گرفتم اومدم طول کشید،اون نگفت منم از بس هیجانی بودم نپرسیدم

اشکال نداره عزیزم تو فکرت بودم خداروشکر همه چی خوب بوده ان شاالله تا آخرش خیر باشه و خوشی

من که امشب باز حالم خیلی بد شد الآنم کمر درد گرفتم