2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
نسا جون الان مراجعه کننده میتونی قبول کنی؟ من چنتا سوال داره روحم رو میخوره گیر کردم تو این سوال ها ...

عزیزم واقعیت بگم من بیشتر تئوریک کار کردم یعنی تدریس کردم ولی بازم سوالتو بپرس عزیزم تا جایی که بتونم کمک می کنم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستای عزیز  ببخشید که همتون نگران کردم ولی واقعا شرایط خوبی نداشتم درد شدید و عفونت ادرا ...

خداروشکرکه حالت خوبه سحرجان😘😘😘

این دوروزهمش به هوای شما توسایت بودیم تاخبربگیریم

خوب کردی بهمون خبردادی 

آروم شدیم

پیش خوددکترفروتن رفتی؟

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا من فردا میخوام برم پرورشگاه تحقیق و ثبت نام برام دعا کنبد کارام پیچ نخوره از ته دلم خوشحالم ...

الهی 

خداکمکتون می کنه وموفق میشید

شک نکن

احسنت به ارادت👏👏👏👏

خدایابه امیدخودت🌺
سلام ،خداروشکر رفتم یه ساک دیدن،نمیدونم چرا پشت تلفن اینقدر ترسوندنم،ممنون که  دعام کردید،از دع ...

خداروشکر که نینیتو دیدن سرجاشه😍😍

دنبال پیامت بودم ببینم چی شدی دیشب😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
ان شاالله.برا اونموقع اگ مشکلی باش که هیچ اگ نباشه خودشون دارو نمیدن؟ اگ مشکلی باش و دارو بدن مجدد آ ...

آره مشکلی باشه ویتامین میدن ولی شما که قبلا بچه داری مشکلی هم باشه فکر نکنم خیلی جدی باشه ،شما دارین میکرو میکنین یه چندتا اسپرم سالم پیدا میشه هر چقدرم مشکل باشه نگران نباش 

آیدا خیلی استرس داری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش