2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
بچه ها من یه سوال دیگه داشتم. من سال ۹۹ آزمایش ایمنی ک دادم آپکا پایین بود. الان دکتر جدیدم اعتقادی ...

عزیرم خاهره منم ازمایش داد لوپوس بالاس اطلاع داری لپوس چیه و یعنی چی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
برای ما که تو لیست نیستیم هم دعا کنید

عزیزم اگه خدا قبول کنه امشب من براتون دعا میخونم چون اسمتون تو لیست نیست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم واقعا نمیدونم  نه دکتر گفت برا هماتوم نیست  خونریزی شدید و دفع لخته های زیاد ال ...

خیلی متاسفم عزیزم این اتفاق دقیقا برای منم افتاد💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نه عزیزم شرمنده متاسفانه اطلاعاتی ندارم در موردش‌.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی بده من استرس میگیرم. این بارم داداشم ک راه دورن زنگ زد ک میخوان بیان خونمون. انقددد فکرم مشغول ...

عزیزم واسه اپکا که سوال کردی 

لنفوتراپی دیگه منسوخ شده و خیلی از دکترها قبولش ندارند دیکه چون میگن ممکنه میکروب وارد خونت بشه 

به جاش سرم ای وی ای جی میدن ایندفعه سرم بزن انشاالله

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خانمااای گل انگار چند روزه گروهمون افتاده به خبرای بد واسه رفع قضا بلا مامان های باردارمون 14000 صلوات میفرستیم به نیت باب الحوائج 

من خودم 1000 تا بر میدارم 

یا علی 

اعلام کنید هر چندتا میتونید 

عزیزم واسه اپکا که سوال کردی  لنفوتراپی دیگه منسوخ شده و خیلی از دکترها قبولش ندارند دیکه چون ...

عزیزم چقد متنی که رو پروفایلته وصفه حال و روزه منه😔

خانمااای گل انگار چند روزه گروهمون افتاده به خبرای بد واسه رفع قضا بلا مامان های باردارمون 14000 صلو ...

طوطیا جون منم ۱۰۰تا میخام یکم بی حوصلم نمیتونم بیشتر عزیزم

خانمااای گل انگار چند روزه گروهمون افتاده به خبرای بد واسه رفع قضا بلا مامان های باردارمون 14000 صلو ...

طوطیا جون رفتی تو سیکل انتقال؟

عزیزم چقد متنی که رو پروفایلته وصفه حال و روزه منه😔

ولی اینو بدون شبهای هجر هم بلاخره صبح میشه بازم خورشید طلوع میکنه و زندگی روی خوبشو نشون میده 

این روزا سعی کن به همسرت محبت کنی زندگیتو قشنگ تر کن غذاهاتو خوشگل تر دیزاین کن لباسای خوشگل تر بپوش

سعی کن اون کدورتی که پیش اومده رو کم رنگ تر کنی 

مطمئن باش دل همسرت هم باهات هست وگرنه یه انتقال دیگه فرصت نمیداد اینجوری گفته که بیشتر مراقب زندگیت باشی پس تو هم حسابی از زندگیت مراقبت کن 

لوپوس یه بیماری خود ایمنی هستش خواهرتون مشکل کلیه یا پوست نداره؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔