2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
نسا جون الان مراجعه کننده میتونی قبول کنی؟ من چنتا سوال داره روحم رو میخوره گیر کردم تو این سوال ها ...

عزیزم واقعیت بگم من بیشتر تئوریک کار کردم یعنی تدریس کردم ولی بازم سوالتو بپرس عزیزم تا جایی که بتونم کمک می کنم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستای عزیز  ببخشید که همتون نگران کردم ولی واقعا شرایط خوبی نداشتم درد شدید و عفونت ادرا ...

خداروشکرکه حالت خوبه سحرجان😘😘😘

این دوروزهمش به هوای شما توسایت بودیم تاخبربگیریم

خوب کردی بهمون خبردادی 

آروم شدیم

پیش خوددکترفروتن رفتی؟

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من فردا میخوام برم پرورشگاه تحقیق و ثبت نام برام دعا کنبد کارام پیچ نخوره از ته دلم خوشحالم ...

الهی 

خداکمکتون می کنه وموفق میشید

شک نکن

احسنت به ارادت👏👏👏👏

خدایابه امیدخودت🌺
سلام ،خداروشکر رفتم یه ساک دیدن،نمیدونم چرا پشت تلفن اینقدر ترسوندنم،ممنون که  دعام کردید،از دع ...

خداروشکر که نینیتو دیدن سرجاشه😍😍

دنبال پیامت بودم ببینم چی شدی دیشب😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
ان شاالله.برا اونموقع اگ مشکلی باش که هیچ اگ نباشه خودشون دارو نمیدن؟ اگ مشکلی باش و دارو بدن مجدد آ ...

آره مشکلی باشه ویتامین میدن ولی شما که قبلا بچه داری مشکلی هم باشه فکر نکنم خیلی جدی باشه ،شما دارین میکرو میکنین یه چندتا اسپرم سالم پیدا میشه هر چقدرم مشکل باشه نگران نباش 

آیدا خیلی استرس داری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش