2777
2789

تو نوارای قدیمی پیدا کردم نشستم تااخر دیدمش اولش که عکسای دونفرشون اول فیلم اومد ی جور تنگ نفس شدم و عرق کردم چقد توعکسا عاشقونه نگاش کرده بود🥲کاش نمیدیدم واقعا از وقتیکه اومده نمیتونم نگاش کنم هی میگه چته😔🙁

هرچه دادم به اوحلالش باد

وای دیووونه ای مگه؟ 😐😐

اصلا چرا اون فیلم رو نگه داشتید؟!!! بندازین دور 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

نباید نگاه میکردی 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دیووونه ای مگه؟ 😐😐اصلا چرا اون فیلم رو نگه داشتید؟!!! بندازین دور

تو ۵۰۰تت نوار پیداش کردم نمیدونم چرااین غلطوکردم‌خدتاا😭

هرچه دادم به اوحلالش باد

خیلی سخته نگاش نکنیم نمیشه نگاش کنی دلت سنگین میشه درک میکنم ولی به این فکر کم اون نگاه های عاشقانه برای توعه الان همه وجودش برای تو هرچی بوده مال گذشته بوده اونو یه اشتباه درنظر بگیر

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

کاش نمیدیدی اما منم بودم فضولی میکشت منو و میدیدم

اما کاریش نمیشه کرد دوسش داشته ک ازدواج کردن اون دوست داشتن تموم شده ک جدا شدن و شمارو دوس داشته ک باهاتون ازدواج کردن انشالله دوام دار باشه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....