2777
2789
عنوان

مم ازدواج دوم همسرمم امروز فیلم عروسی قبلیشو

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 76 پست
خوش به حالت کاش منم یکیو دوس داشتم اینقدر روش حسادت داشتم حسرت به دل شدم

انشاالله سرراهت قرار بگیره‌گلم

من این شوهرم سال۹۱دوست شدیم و جداشدیم من ازدوتج کردم رفتم پی زندگیم‌اینم‌چن سال بعد ازدواج کرد من جداشدم‌چن سال بعدش بعد یهو این اومد باز سرلغم گفت تو پروسه طلاقه جوابشو ندادم تا جدا شد ۳روز بعد طلاق با گل وشیرینی اومد دم‌در خیلی روانیه ولی من خیلی دوسش دارم

هرچه دادم به اوحلالش باد
مرسی عزیزم نه خداروشکر بچه خداشتن خودمون بچه مشترک‌ داریم

اووووووووح پس حله دیگه خدا رو شکر خدا حفظش کنه جوجه تو 

این حس ها طبیعیه..خودتو ناراحت نکن با این چیزا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووووووووح پس حله دیگه خدا رو شکر خدا حفظش کنه جوجه تو این حس ها طبیعیه..خودتو ناراحت نکن با این چیز ...

مرسی فدات شم 😘😘😘😘❤️

هرچه دادم به اوحلالش باد
اخلاقش خوبه

کلا طبیعتش تنده زود اتیشی میشه برا همه اینطوریه ولی تاحالا بهم نه نگفته همیشه ب حرفم بوده و خیلی احترام علایقو سلیقمو داره خیلیم زود دعوام میکنه چیزی میشه ولی تو رو‌همه وایمیسته بخاطرم پاش بیافته

هرچه دادم به اوحلالش باد

خاله من وقتی ازدواج کرد عکس شوهرشو برد خونه شوهر جدیدش و قاب کرد زد به دیوار  شوهرش فوت کرده بود 

وقتی دیدم هم تعجب کردم هم ترکیدم از خنده 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

خاله من وقتی ازدواج کرد عکس شوهرشو برد خونه شوهر جدیدش و قاب کرد زد به دیوار شوهرش فوت کرده بود وقت ...

واکنش شوهرش خداااااا بوده😂😂😂😂😂چی‌کفت؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
شما ازدواج اولت بود با شوهرت؟

نه گلم‌ازدواج‌دوم ولی عشق اول هم‌بودیم من ازدواج کردم اونم بعد من ازدواج کرد بعد جداشدیم بهم‌برگشتیم

هرچه دادم به اوحلالش باد

وقتی یکسری خاطرات اونقدر زنگ زده و خاک گرفته که اون دوتا هیچکدوم سمتش نرفتن چرا شما با دیدنش ناراحت میشی

اون زمان اونها درحال شروع زندگی بودن و خوشحال اما الان باهم حال خوبی ندارن شما دنبال آباد کردن و شاد کردن زندگی خودت باش نه ناراحت یکسری نوار خاک گرفته که برای صاحباش هم دیگه ارزش ندارن

به خاط دوست نداشتن جدا شدی بچه هم داشتی

اذیتمم میکرداصلا بهم توجه نداشت و حرف حرف خودش بود و دست بزنم داشت گرچه اینم دست بزن داره😖

ن نداشتم

هرچه دادم به اوحلالش باد