2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مرسی ممنون شما خوبی عزیزم بله خیلی وقت بود نمی‌آمدم . بعضی وقتها نیومد پیام ها را چک میکر ...

ان شاالله اینسری ضخامتت خوب بالا میره و بادهمین انتقال مامان میشی .من نه عزیزم الان توی پروسه انتقال هستم دارم استرادیول مصرف میکنم شنبه میرم ببینم وضعیت ضخامتم چطوره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خداروووو شکررررررر عزیزم  شماهم سقط داشتی قبلش؟  واسه من ۲ روز قبل انتقال پردنیزولون رو ...

من انتقال اول خارج از رحم شد انتقال دوم منفی انتقال سوم این داروها رو داشتم مثبت شدم من پرد رو از قبل از انتقال تا الان دارم استفاده میکنم

من انتقال اول خارج از رحم شد انتقال دوم منفی انتقال سوم این داروها رو داشتم مثبت شدم من پرد رو از قب ...

پس چرا برای من قطع کرده ☹️ 

شما قبل آزمایش علائمی هم داشتی ؟ 

من خیلی فکرم مشغوله میترسم باز نشه !

چند روز استراحت کردی ؟ ببخشیدا خیلی سوال میپرسم 

عزیزم  منوتو باهمیم.میگم قطره بیلی ناستر رو نمیشه بعد زایمان خودمونیم بخوریم بچه زردی نگیره؟ ...

سلام شروین جان خوبی عزیزم؟؟؟

نه خوردن خودمون فایده نداره باید بچه بخوره که زردی نگیره من میخوام همون روز که به دنیا اومد ۵ قطره بدم بهش که زردی نگیره...بیلی ناستر همون شیر خشتِ

والا میگن خنکی بخورید که بچه زردی نگیره مثل عرق بهار نارنج ،خاکشیر ،هندونه و....

من چند روزه دارم عرق بهار میخورم و میخوام خاکشیر هم بخورم از این به بعد...هندونه هم که همیشه هست

هرچند دکترا میگن تغذیه قبل از زایمان چندان تاثیری توی زردی گرفتن یا نگرفتن بچه نداره و بچه های سزارینی معمولا زردی میگیرن

سونو برای قد و وزن نی نی نرفتی تو این هفته؟؟؟

من امروز سونو بودم ، شنبه یا یکشنبه باید جواب سونو رو ببرم دکترم بهم تاریخ زایمان و بده دیگه...

سلام شروین جان خوبی عزیزم؟؟؟ نه خوردن خودمون فایده نداره باید بچه بخوره که زردی نگیره من میخوام همو ...

منم قراره هفته بعد برم ان اس تی و نوار قلب 

ازمایش هم نوشته بود 

نزدیک ۴۰۰ دادم اونروز ازمایش 

خیلی هاش تکراری بودن که ماه پیش انجام دادم

انقده خسته شدم از چکابهای سرسام اور 

قراره بعد تکمیل این پروسه برم پیش دکتر که بهم تاریخ بده

ولی گفت زودتر از ۳۸ هفته سز میشم

😉

مرسی عزیزم  پس حتما  مصرف میکنم  میشه بگی روزی چند تا مصرف کردی و از چه موقع شروع کر ...

روزی ۳ تا خوردم...من سیکل انتقالم لانگ بود یعنی ۴۵ روزه بود برا همین از شروع سیکلم که داروهام شروع شد خوردمش

اگه سیکلت لانگه که مثل من از شروع ال دی بخور اما اگه سیکلت قراره کوتاه باشه حداقل از دو هفته قبل شروع سیکل شروع کنی خیلی خوبه...

سلام خانمي داروخانه هيراد داره

سلام گام ظهر زنگ زوم گفت ندارم

بچه ها کسی ایرانی مصرف کرده به چه صورت من روزی ۴تا ۲ گرمی میخورم.ایرانی ها چندگرمی دستورش چجوریه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد