2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دوستای عزیزم  من رفتم سونو مجدد باید منتظر باشم اگه خودش سقط نشه برم باز رویان دارو بگیرم ...

ینی چی این؟؟؟؟🥺🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره رشد نکرده  گفت اگه خودش سقط شد که هیچ نشد بیا قرص بدیم  ب همین راحتی خدا دل منو نادی ...

وااااای خداااای من😭😭 اشکام همین جوری داره میریزه . ینی جای صبر نداره اصلا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

معجزه @ جان خوب هستی عزیزم امیدوارم شما نیز نی و گل پسری خوب باشین. آمدم پیام تون رو بخونم تایپیک تعطیل شده بود  نتونستم پیامتون رو بخونم پاسخ بدم. ممنونم بیادم بودی از همه دوستان ممنونم الهی روزی برسه لیست انتظار ی نمونه و همه دست پر باشد به امید آن روز 🤲🤲🤲🤲

نه فافا و فريحا هم هستن😅

تو جمع دوستامون بعضی وقتا بهم میگن فافا. ی لحظه فک کردم با منی🥴

اره رشد نکرده  گفت اگه خودش سقط شد که هیچ نشد بیا قرص بدیم  ب همین راحتی خدا دل منو نادی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا ب دلت صبر بده امیدوارم ی جایی ی جوری معجزشو ببینی ک خودتم فکرشو نمیکردی بازم ناامید نشو برات صلوات میفرستم تا آرامش بگیری خدا بخیل نیست ب وقتش میده ب زور ازش نخواه انشاالله هر چی صلاحته پیش بیاد

ان شالله به خواست خدا اینبار مامان شدی عزیزم آن شالله منتظر خبرهای خوبت هستم 🤲🤲🤲🤲🤲

قربووونت برم ان شاالله حاجت روایی هممون❤️

خیییییییلی دلم گرفته اصلا نمیتونم جلو گریمو بگیرم. خیلی ناراحت زینبم. الهی خودش مرحم دل شکسته اش بشه. منم دو بار چشیدم این حسو خییییلی سخته واقعا. البته من ب مرحله قلب و... نرسیدم هبچ وقت

زینب جان خیلی ناراحت شدم عزیزم کاش میتونستم کاری برات انجام بدم تا حالتو‌ بهتر کنه چقدر با مثبت شدنت خوشحال شدم و الانم واقعا به هم ریختم 

خدا به دلت آرامش بده که بتونی دوباره شروع کنی ،به آینده فکر کن زینب جان به اون موقعی‌که بعد این همه تلاش انشالله نی نی رو بغل میگیری واقعا راهی که داریم سخته چند بار شکست خوردن رو‌ هم همه توی این راه تجربه میکنن ولی همه هم آخر سر موفق میشن اینجوری فکر کن 

برای آرامش دلت آیت الکرسی میخونم ‌عزیزم❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربووونت برم ان شاالله حاجت روایی هممون❤️ خیییییییلی دلم گرفته اصلا نمیتونم جلو گریمو بگیرم. خیلی ن ...

آخه عزیزم حق داری .خدا به دلش آرامش بده. الان از پیام بچه‌ها دیدم واقعا در نامه از صمیم قلب دعا میکنم خدا جاشو با یه دوقلو براش پر کنه . قربونش خدا و حکمت خدا 😞😞😞. عزیزم شما هم کمی سعی کن فیلم و کتاب شاد تو برنامه هات داشته باشی شنیدم خیلی تاثیر داره 💓💓💓