2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
آره خدا روشکر .. انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه البته بارداری بدون تهوع 😅منم چند هفته قبل نزدیک چها ...

سلام علیکم مامان رقیه خانم چه عجب آفتاب از کدوم طرف دراومد   بالاخره تشریف آوردی خوبی غیبتت زیاد شده بود خدا رو شکر که روبه راهی عزیزم تو فکرت بودیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر پزشکی توصیه کنه حتما باید ۱ز ۷ تا ۱۴ قاعدگی باشه باشه فقط این روزا باید خورده بشه

سلام عزیزم مرسی بابت پاسخگویی.پزشک توصیه نکرده اینترنت دیدم ولی چون قاعده آور است ترسیدم بنظرت اگه بین فاصله ای که گفتی میتونم استفاده کنم ؟ یا چون میخوام انتقال بدم و این قاعده آور است خطرناک ه ؟

عزیزم سیکل نچرال انجام ندادی؟

نه عزیزم دوباره ال دی و سینافکت بم داده با اینکه ضخامت بالا نرفت باز ال دی داده کمی نگران ضخامت هستم شما نچرال هستین بسلامتی؟  حالا سیکل نچرال چطوری است عزیزم

سلام عزیزم مرسی بابت پاسخگویی.پزشک توصیه نکرده اینترنت دیدم ولی چون قاعده آور است ترسیدم بنظرت اگه ب ...

گلم والا من خودم فقط یه دوره مصرف کردم به مذاقم خوش نیومد کلا دارو گیاهی میلم نمیکشه ولی توصیه بعضی ازپزشکا هست و تاکید دارن که اون روزهای خاص باید مصرف بشه 

البته باید سونوی شما توسط پزشک دیده بشه به نظرم سرخود نخور نکنه هورمونات بهم بریزه

نه عزیزم دوباره ال دی و سینافکت بم داده با اینکه ضخامت بالا نرفت باز ال دی داده کمی نگران ضخام ...

ان شاالله خیره عزیزم 

توی سیکل نچرال بهم لترزول و hmg داده بدون استرادیول 

که ببینم طبیعی ضخامتم بالا میره یا نه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نمیخام دلتونو بزنما اما من تو ابن سینا با این که هایپر شدم انتقال جنین دادنب ام و کلی درد و عذاب روح ...

بله واقعا جنین شناس هر مرکز اگر کار بلد باشه درصد بارداری میره بالا 

ولی من با همه ی این تفاسیر چقد عمرم رو تو رویان هدر دادم خیلی ها اونجا نتیجه گرفتن ولی برای من بیفایده بود 

گفت دوقاستون كم كنم ده روز ديگه قطع كنم، شيافم همون دوتا پرولوتون ٢٥٠ هفتگي نوشت قندم گفت بالاست ...

ماجرهای شما و دکتر 😎 خیلی بامزه تعریف میکنین 🙂🙂 ان شاالله قندتون هم میزون بشه و دیگه استرسش رو نداشته باشین .پرلوتون مگه دور نافی نیست خودتون میتونین بزنین فکر کنم من دختر عموم داشت چون خودش میترسید بزنه همسرش براش میزده .ان شاالله بقیه مسیر بارداری به خوبی طی بشه براتون 🤲❤😍 ممنونم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
داروخانه دکتر تشیدی تهران است دقیقا آدرسو نمیدونم واتساپ پیام بده ارسال می‌کنه برات عزیزم اگر شما ته ...

سلام چطوری محلا جان .خیلی وقت بود تاپیک نمیامدی؟مجدد رفتی تو سیکل؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...