2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام فاطمه جان بله مصرف کردم و واقعا تاثیرگذار بود حتما بخور قبل اننقال...

مرسی عزیزم 

پس حتما  مصرف میکنم  میشه بگی روزی چند تا مصرف کردی و از چه موقع شروع کردی به خوردن ؟؟

سلام دوستای عزیزم  من رفتم سونو مجدد باید منتظر باشم اگه خودش سقط نشه برم باز رویان دارو بگیرم ...

سلام زینب جان چی شده؟؟رفتی سونو قلبش تشکیل نشد😟😟 الهی بگردم😥😥😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون موقع که باهم حرف میزدیم فکرشم نمیکردم جفتمون اخرس اینجوری بشیم😔

ناراحت نباش ایشالا برامون جبران میشه. اینجا خیلیا بعد از چندین بار سقط مادر شدن ایشالا ماهم میشیم بالاخره امیدمون بخداست

نه تاحالا سنو نرفتم  هفته اینده میخام برم ببینم تو دلم چه خبره 🙈 توکل برخدا  دعام کنید ...

آره عزیزم برو،انشاالله که همه چیزعالی باشه وخیالت راحت بشه،آره تاوقتی که سونونرفتی باورت نمیشه که بارداری،اگه لایق باشم دعاگوتون هستم،توکل به خدا

ممنونم  ابن سینا اموزشیه؟

نه نیمه دولتیه به نظرم ی سری چیزا خواست خداست بازم خودت میدونی ، من که همون ابن سینا میرم توکل بر خدا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من ابن سینا نرفتم عزیزم واسه همون نتونستم بهتون جواب بدم

ببخشید من خواستم نظر بزارم اشتباهی زیر پست شما نوشتم

اره رشد نکرده  گفت اگه خودش سقط شد که هیچ نشد بیا قرص بدیم  ب همین راحتی خدا دل منو نادی ...

ای وای نمیدونم اصلا چی بگم که دلت آروم بگیره چون اینجور موقعا هیچ حرفی دردتو تسکین نمیده...

منم اولین بار داریم توی سال ۹۷ همین تجربه رو داشتم آخرشم گفتن قلب نداره و رشدش کمه با دارو سقطش کردم آخه خودش نمیفتاد...

خیلی سخته😥😥😥انشاالله همونطور که خدا بعدها منو مورد لطف و مهربونیش قرار داد با گذاشتن یه دوقلوی ناز توی دامنت دلت رو شاد کنه و همه این غمهارو از دلت بشوره

میدونم سخته عزیزم گریه کن تا خالی بشی ولی ناامید نشو همونطور که من ناامید از رحمت خدا نشدم...

ممنون ازواسپرمی میخواد اورولوژی وجنین شناسیش خوب باشه من هربار جنین ها ضعیف بودن ورشدشون کند بود

اگه تهرانی که ی سر برو و از نزدیک پرس و جو کن پیج اینستا ابن سینا رو بزن تو هفته یکی دو بار برنامه پایان ناباروری شبکه چهار میزارن که مال خود ابن سیناست 

عههه جالب به من گفت آسپرین رو قطع کن شیافمم کرد یدونه🤭 پرولوتون رو هر چند وقت گفته بزنی؟ 

چون دوفاستونو قطع كرد فك كنم با شياف كاري نداشت

اسپرينمم چون٦ هفته بود نخورده بودم فك كنم گفت بخور

پرولوتون٢٥٠ هر هفته

پرولوتون٥٠٠ هر١٠ روز

خارحيش هست الان؟؟ اون پاكت زرد و سفيده يا ايرانيه الان؟

اون موقع که باهم حرف میزدیم فکرشم نمیکردم جفتمون اخرس اینجوری بشیم😔

عزیرم خیلی ناراحت شدم 😔 ولی خدا خیلی بزرگه مطمین باش به زودی دلتو شاد میکنه حتما حکمتی بوده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ای وای نمیدونم اصلا چی بگم که دلت آروم بگیره چون اینجور موقعا هیچ حرفی دردتو تسکین نمیده...  م ...

ناامیدم خیلی ناامیدم 

ب خاطر گریه های خودم نه گریه های مامانم از خدا خیلی گله دارم خیلی 

ب خدااا خسته شدم زی زی از اینهمه زمین خوردن

ب خدا گفتم این چندمین باره کمرم میشکنه این از همش سخت تر بود  😔