2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
معجزه جان خدا پسر شما رو هم حفظ کنه همش فکر میکردم دختر داری ولی حسام اشتباه دراومد ..چشم دیگ زود زو ...

فداي محبتت عاره👀من شوهرم از قبل انتقال ميگفت اگه داري بهواي دختر ميري من دارم ميگم پسره😬

بعدم الان ميگه خيلي خوبه پسرم هست الگوشم ميشه علي ديگه تو باشي بچه دوم نخاي😒😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر میکنم بیشتر بخاطر دور بودن از گوشی ک شنیده ضرر داره نمیاد وگرنه دیگه ب هرطریفی باشه میتونه ه ...

منم سر علي ازين حركات ميكردم  سرگرميم دعا خوندن و فكرو خيال بود فقط،بعد ديدم دوستم گفت دكترش گفته تو نداري همسايه كه داره همسرت داره سر اين يكي منم زياد رعايت نميكنم راستش😶

منم میخوام یک بار دیگه پانکچر کنم اما توی شیراز  میگم این پانکچرها ذخیره تخمدان کاهش میده؟

انشالله به سلامتی یادمه یکی از آنا جون پرسی گفت من بعد سه تا تخمک کشی در اون حد زخیرم پایین نیومد دیگه نمیدونم منم احتمالا باز زخیرخ بدم معلوم میشه کم میشه یا نه

سلام به همگی دوستان من امروز ۴ هفته هست انتقال دادم  بنظرتون کی برم سنو برای قلب؟! بنظر شما ...

سلام عزیزم،تبریک میگم مبارکت باشه،هفته ۶معمولاواسه قلب میگن بیاین،میگن عددبتاکه بالایه۱۰۰۰باشه ساک بارداری دیده میشه ولی نمیدونم به قلب هم ربطی داره یانه

عاره گفت٤ هفته ديگه چيزي نداد گفتم شايد آز گلوكز رو بده پرولوتن داد با دوتاشياف و اسپرينم گفت شروع ...

عههه جالب به من گفت آسپرین رو قطع کن شیافمم کرد یدونه🤭 پرولوتون رو هر چند وقت گفته بزنی؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دختر باید بهت خداقوت گفت🤩😆 خداااااروشکر ک هماتومت جذب شده ان شاالله بقیه مسیر رو راحت تر ا ...

قربونت برم عاره  خداروشكربلطف دعاهاي شما و دوستان بود❤️🙏 باز اسپرين رو شروع كرد ميترسم👀

فدات بشم ان شالله براي همه

من بین این دوتا دودلم شنیدم ابن سینا خلوت تره

نمیخام دلتونو بزنما اما من تو ابن سینا با این که هایپر شدم انتقال جنین دادنب ام و کلی درد و عذاب روحی و جسمی که در آخر فقط تلفنی عذر خواهی کردند،الانم دو هفته است پیگیریم اسپرم فریز که اونجاداریم بهمون بدن مدام پاسکاری میکنن امروز از صبح چند بار زنگ زدم یا پاسممیدن به جنین شناسی و این ور اونور یا اصلا جواب تلفن نمیدن ،از حق نگذریم مناونجا باردار شدم جنین شناسیش خوبه ،اما باقی جاها انقدر شلوغ و بینظمه که من بعد از این همه سال باز یاد فشار عصبیم تو اون روزا میوفتم گریه میکنم ،ساعت ها منتظر دکترها که هردفعهیکشون میومد میبودیم در آخر انگار مرکز دولتیه دانشجوها کارارو انجام میدادند ،انشااه هرکی میره اونجا دامنش سبز بشه اما من بمیرمم دیگه ابن سینا نمیرم

سلام قربونت برم قابلتو نداشت😉😍🌹

عزیزم 

منوتو باهمیم.میگم قطره بیلی ناستر رو نمیشه بعد زایمان خودمونیم بخوریم بچه زردی نگیره؟

مثلا بجای ترنجبین و شیرخشت

و اینکه از الان برای جلوگیری از زردی چیکار میکنی؟

😉