2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
آخه عزیزم حق داری .خدا به دلش آرامش بده. الان از پیام بچه‌ها دیدم واقعا در نامه از صمیم قلب دعا میکن ...

الهی آمین❤️

ممنونم عزیزم چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاا دکتر تعجب کرده بود  با اینکه دارو من فقط شیافه چرا لکه بینی ندارم تو این شرایط  ا ...

الان وقت اذان برات دعا کردم زینب جان که انشالله به این زودی دامنت سبز شه عزیزم❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ناامیدم خیلی ناامیدم  ب خاطر گریه های خودم نه گریه های مامانم از خدا خیلی گله دارم خیلی  ...

عزیززززم منم همش یاد مادرت بودم ،، حق داری ناراحت باشی تو این روزت فکر میکنی چقدر همه چی تلخ و بده...تا کجا باید سختی بکشی تا این روزا تمومشه ولی فقط زمان حلال درداته و به مرور حالت بهتر میشه

فقط میخوام بگم بهت تسلیم نشو میدونم سخته هممون این روزارو گذروندیم و میدونیم چقدر کنار اومدن باهاش طاقت فرساست...درکن میکنم با تمام وجودم ولی باالاخره آخرش شیرین خواهد بود بهت قول میدم همه این روزا یادت میره...انشاالله خدا خودش به دلت صبر و آرامش بده🙏🙏🙏

سلا عزیزم من اردیبهشت انتقال دادم ویزیت و سونو شده دویست قبلا ۱۶۰بود  دیگه هزینه های عملش و این ...

مرسی که جواب دادید پس این همه قانون جدید تصویب میکنن همش ‌کشکه☹

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
الان وقت اذان برات دعا کردم زینب جان که انشالله به این زودی دامنت سبز شه عزیزم❤

ممنون عزیزم برگرده ب خودت ثواب دعاهات 

انقد اشفته ام که نگو اصلا مغزم کار نمیکنه 

با اونهمه سختی و دارو و دگ خودت میدونی 

اخه چرا خدا داد بعدش گرفت 

ب خدا میگم مثل ی بچه که بهش بستنی میدی بعد ازش میگیری و اون همینجور متعجب بغض میکنه حال منم همینه 

انگار خدا روشو ازم گرفت 😞دلم میخواد فقط بدونم چه حکمتی داره جز اینکه حسرت های من بیشتر شد 

عزیززززم منم همش یاد مادرت بودم ،، حق داری ناراحت باشی تو این روزت فکر میکنی چقدر همه چی تلخ و بده.. ...

مامانم فقط گفت مادرت بمیره که انقد سختی کشیدی تو زندگی 

ب خدا من خیلی سختی کشیدم این حق من نبود 😔

من زندگیم همش سختی بوده منم فقط خواسم بعد اونهمه تلخی گرفتاری مامان شم همه چی یادم بره 

الان دلم میخواد فقط بمیرم همین

مامانم فقط گفت مادرت بمیره که انقد سختی کشیدی تو زندگی  ب خدا من خیلی سختی کشیدم این حق م ...

خدا نکنه عزیزم الهی مادرت و خودت سلامت بمونید این حرفو نزن انشاءالله مادر میشی دل عزیزانت هم شاد بشه 

غصه نخور عزیزم از فرداهای پیش رو که خبر نداری به فضل خدا به زودی مادر میشی 

ممنون عزیزم برگرده ب خودت ثواب دعاهات  انقد اشفته ام که نگو اصلا مغزم کار نمیکنه    ...

خیلی حالتو‌میفهمم بعد از اون همه زحمت الان چی بهت میگذره 

نمیگم ناراحت نشو‌ گریه نکن چون اگه ناراحت نشی و‌گریه نکنی نمیتونی دوباره قوی راهتو ‌ادامه بدی ،منم هر وقت شکست میخورم چند روز اول ناراحت میشم ولی بعدا تصمیم‌میگیرم دوباره قویتر ادامه بدم البته خواهرایی که توی این تاپیک هستن خیلی کمک میکنن 

بعضی وقتا خدا کارهایی رو میکنه که واقعا برای به کمال رسیدن روحمون لازمه شاید اگه میده و‌دوباره میگیره و بیشتر دلت میشکنه به خاطر اینه که روحت کاملتر بشه و به خدا نزدیکتر بشی زینب جان ،به خدا اطمینان کن منم بعضی وقتا باهاش قهر میکنم ولی دوباره بازم برمیگردم سمت خودش که مهربونتر از اون کسی نیست واقعا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مامانم فقط گفت مادرت بمیره که انقد سختی کشیدی تو زندگی  ب خدا من خیلی سختی کشیدم این حق م ...

نگو این حرفو ان‌شاالله خدا خیلی زود جاشو برات سبز میکنه .میدونم خیلی لحظات سختی رو میگذرونی خودم وقتی که هر دوبار منفی شدم تا چند روز حال و روزم داغون بود و تو صددرصد ناراحتیت بیشتر چون بهش دلبسته بوده به خودت زمان بده دردت تسکین پیدا میکنه و حرفهای ناامیدانه نزن خیلی ها تو زندگیشو سختی کشیدن ولی کم نیاوردن توام قطعا میتونی و قویتر از این حرفها هستی .توام میتونی ناامید نباش و حرفها و افکار ناامید کننده نزن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربووونت برم ان شاالله حاجت روایی هممون❤️ خیییییییلی دلم گرفته اصلا نمیتونم جلو گریمو بگیرم. خیلی ن ...

ان شاالله که اینسری تا مرحله اخر میرسه ..به فکر تو دلیت باش و آرامش خودت رو حفظ کن ❤😍🤲 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا نکنه عزیزم الهی مادرت و خودت سلامت بمونید این حرفو نزن انشاءالله مادر میشی دل عزیزانت هم شاد بشه ...

نمیتونم اصلا دارم دق میکنم 

همش میگم شاید خوابم این حجم از نادیده گرفتن خدارو نمیفهمم 

روز سوم امام حسین با اینکه باردار بودم با چه شوقی تو خونه غذا پختم چقدر صداش زدم قسم اش دادم کمک کنه بهم 

اما صدامو نشنیدن من تمام شرایط زندگیمو به خدا گفتم باهاش درد و دل کردم چقد ب امام رضا زنگ زدم ازش خواستم  کمک ام کنه 

هعییییی دلم خونه 

نگو این حرفو ان‌شاالله خدا خیلی زود جاشو برات سبز میکنه .میدونم خیلی لحظات سختی رو میگذرونی خودم وقت ...

من دوبار تخمک کشی کردم بار اول جنین نداشتم عین ی بچه تو مطب گریه کردم حالم بد بود 

بار دوم که رفتم خدارو قسم دادم دگ این حالو تجربه نکنم گفتم خداا هرچی تو بخوای اما اگه قسمت ام نیس ی کاری کن جور نشه رفتنم اما برام باز گریه و ناراحتی نخواه دگ جون ندارم واس تحمل اش 😔نمیدونم چرا باز من موندم و حسرت 

وقتی جاریمو میبینم با بچه اش دلم میخواد منم داشتم 

من انقد تو این زندگی سختی و گرفتاری کشیدم نمیدونم خدا چطور دلش امد 😭😭😭کاش فقط بهم بگه 

کاش بابام بود برام دعا میکرد 😔