2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خانومای که جدیدن رفتید ابن سینا خبر ندارید از طرفه ها میگن هزینه ها تغییر کردن درسته؟

سلا عزیزم من اردیبهشت انتقال دادم ویزیت و سونو شده دویست قبلا ۱۶۰بود  دیگه هزینه های عملش و اینا هم یکی دوتومن رفته روش

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم  ابن سینا اموزشیه؟

همون اوایل ک نوبت اول گرفته بودم خودشون دوتا دکتر نوبت بم دادن متخصص زنان بودن ک اونجا اومده بودن متخصص نازایی  بگیرن من باشون ادامه ندادم رفتم بیرون ای یو ای کردم نشد دوباره برگشتم با دکتر شه بخش گرفتم خودت میخوای نوبت بگیری راجب دکتر هاش تحقیق کن وقت بگیر ولی اکثرا از شه بخش راضی بودن  یه چیزه دیگش هم خوب بود زیاد الافی نداشت برا دکتر زنانش فقط یکی دوبار دکتر دیر اومد بقیه وقتا من سروقت میرفتم داخل

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
گلم والا من خودم فقط یه دوره مصرف کردم به مذاقم خوش نیومد کلا دارو گیاهی میلم نمیکشه ولی توصیه بعضی ...

مرسی عزیزم ممنون بابت همفکری باشه استفاده نمیکنم آن شالله شما و نی نی ها سلامت باشید .بازم ممنونم عزیزم

دوستان به نظر تون دمنوش رازیانه استفاده کنم شنیدم برای ضخامت خوبه کسی قبل انتقال استفاده کرده ؟

اگر مشکل تیروئید و پرولاکتین و کیست و‌ تنبلی نداری بخور وگرنه ضرر داره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام

من بار سوم انتقال میدم 

‌فعلا قبل منفی شدم 

البته بهم پیشنهاد دادند هیسترو کنم انجام ندادم،اما سونو داپلر انجام دادم ۱ هفته قبل انتقال شریانات و خون رسانی ضعیف داشتم 

تو یک هفته ماساژ و طب سوزنی و قرص و آمپول عوض کردم بهتر شد و انتقال دادم خیلی نگرانم،که چون خونرسانی کم بود نباید بخوابم 

ماساژ پا مشکلی ندارهرو اینکه روزی ۱۵ دقیقه راه برم 

کسی این مشکل داشته که برای این بوده انتقال نگیره

اینو تو دیوار رویان دیدم امروز رز رو تگ کنین اگه خواست برداره 

سلام زینب جان ‌خوبی ممنون عزیزم که به فکرم ‌بودی عکسشو‌گرفتم گلم ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

[QUOTE=250031803]ان شاالله خیره عزیزم  توی سیکل نچرال بهم لترزول و hmg داده بدون استرادیول  که ببینم طبیع ...[/QUOTE   آن شالله خیره عزیزم آن شالله اینبار دوتامون مثبت میشیم و از لیست انتظار بیرون میایم🥰🥰🥰آن شالله تمام کسانی که منتظرم دامنشون سبز بشه الهی آمین 🤲🤲🤲💓💓

سلام چطوری محلا جان .خیلی وقت بود تاپیک نمیامدی؟مجدد رفتی تو سیکل؟

سلام عزیزم مرسی ممنون شما خوبی عزیزم بله خیلی وقت بود نمی‌آمدم . بعضی وقتها نیومد پیام ها را چک میکردم مرسی بیادم بودی عزیزم .بله دوباره وارد سیکل شدم ببینم قسمت خدا چیه عزیزم محتاج دعاتون هستم. راستی بسلامتی شما مامان شدی درسته؟

@alaae     @فافا1280 @محلا20     @فافا128     عزيزان دلممم ...

ممنووونتم عزیزم شرمنده محبتاتم گلم. خدا دختر گلتو حفظ کنه❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام به همگی 

من ۲ سری قبل میکرو کردم ولی هر دو بار بتا رفت بالا بعد افت کرد سری اول تا ۵۷۰ رسید بهد اومد پایین و سری دوم تا ۵۰ بیشتر نرفت بالا 

ای بار برای قبل از انتقال بهم روزی یه پردنیزولون ۵ -۳  تا استرادیول ۲ -

امگا۳ و آمپول و شیاف پروژسترون و آمپول آنوکساپارین ۴۰۰۰ داده 

الان روز ۴-۵ انتقالم کسی مثه‌من بوده که با این دارو ها نتیجه گرفته باشه؟ 🌹

فکر کنم فقط میتونی یخ بزاری چون پماد آسیکلوویر توی بارداری منع مصرف داشته باشه

عخی بارداری😍 الهی ک فقط ۱۴ روز نباشه❤️🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱