2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
سلام بچه ها یه سوال دارم خواهشن هرکسی میدونه جوابمو بده.ازدیروزتخمدان چپم دردمیکنه ول میکنه.امروز بی ...

منم چندشب پيش دو سه شب پشت هم ابنجور ميشدم

تير ميكشيد

توكلكردم بخدا

الان اوكى ام

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازه عزیزم من امپول ریه رو زدم ۲۸ هفته ای فشارمم با روزی سه تا متیل دوپا گاهی تنظیمع گاهی میره رو ۱۴ ...

2کیلو و نیم بودن نه نرفتن بخاطر همون امپوله

ببین مرتب فشارتو بگیر ورمتو مرتب چک کن و بهداشت منطقه تون حتما برو اونا خیلی سریع راهنماییت میکنن 

فشار بالا خوب نیست بله فکر کنم شمام مسمومیا داری اخه علائمت مثل منه!بازم مطمئن نیستم ولی منو بخاطر همینا بستری کردن گلی ,

ورم صورتت خیلی مهمه دیدی صورتت و دستات ورم.کرد زودی برو بهداشت و بیمارستان 

ان شالله به سلامتی دنیا میان نگران نباش دوقلوها اکثرا اینطوریه 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بچه ها توروخدا به منم کمک کنید منوراهنمایی کنید چیکارکنم تودوراهی موندم همسرم تحرک اسپرمش صفرمورفولو ...

سلام عزیزم .بله متاسفانه هزینه ای درمان بالاست ولی از امسال تامین اجتماعی بخشی از هزینه ها رو پرداخت میکنه و مراکز دولتی هم هزینه هاش به مراتب کمتر از بخش خصوصی هستش .میتونین یه پرس و جو کنین ..ان شاالله هر تصمیمی که میگیرین به بهترین شکل انجام بشه و نتیجه دلخواهتون رو بدست بیارین و مادر بشین 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الا جون منم یادم افتاد که همین امپولی که ملینا جون گفتن رو یادمه بار اول پانکچر داشتم چون مال منم مث ...

اسم امپولش ارگالوتران بود. منم سه چهار روز اخر تزریق کردم. بعدش امپول آزاد سازی رو زدم

بچه ها ی سوال ماها که ای وی اف کردیم رابطه جنسی تاچند ماه محدوده اصلا دکترای شما چی گفتن؟ میدونم با ...

به نظر من تا ۹ ماه بیخیال بشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خودم ۲۳سال سن دارم تمام ازمایشات وسونوقبل بارداری انجام شده خداروشکرمشکلی  ندارم بله قراره همین ...

خدا رو شکر که یه طرف قضیه فعلا اوکی هست انشاءالله همه چی هر طور صلاحتونه رقم بخوره اگر میخوای خیالت راحت بشه همسرت پیش پروفسور کلیه و مجاری حتمااااا ویزیت و در کنار آزمایش معاینه هم بشه 

عه جدی؟بادقت و کاربلد هست؟

سرش خیلییی شلوغ بود، مطب تهرانپارسش البته من رفتم. یکی از فامیل هام باهاشون سزارین شده بود خیلی راضی بودن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها اگه ممکنه راهنماییم کنین 

من با حساب روز انتقال امروز روز 12 انتقال هستم و اگر از روز بعد انتقال حساب کنیم روز 11 هستم.  از عصر سردرد شدید گرفتم.  و یه حالت شبیه موقع هایی که پریود میشم.  الان رفتم دسشویی لباس زیرم لک قهوه ای همراه با ترشحات قهوه ای بود.  حس کردم پریود شدم...  بنظرتون این لخته های قهوه ای پریوده یا چیز دیگه 

بچه ها ی سوال ماها که ای وی اف کردیم رابطه جنسی تاچند ماه محدوده اصلا دکترای شما چی گفتن؟ میدونم با ...

دکتر من که تا اطلاع ثانوی قدغن کرده با اینکه اصلأ خونریزی و لکه بینی و.. تا حالا نداشتم. خلاصه حواست رو جمع کن ما به راحتی باردار نشدیم

اسم امپولش ارگالوتران بود. منم سه چهار روز اخر تزریق کردم. بعدش امپول آزاد سازی رو زدم

بله دقیقا همین بود اسمش یادم رفته بود 👌👌

منم چندشب پيش دو سه شب پشت هم ابنجور ميشدم تير ميكشيد توكلكردم بخدا الان اوكى ام

خیلی ممنون ک جواب دادی.خیلی نگران شدم گفتم خدایی نکرده چیزی نشه.خداکنه تافردا خوب بشم