2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خدا نكنه عزيزم نسل اينا ديگه اونجور نيستن بمونن همون اول راه خودشونو مستقل ميكنن شوهرم ميگفت من دخ ...

آره آره توقع هر چیزی رو باید داشته باشیم😊😊

خدایش همینجوری ام بهتره نه مثل ما ساده و ...

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان من حدود ۶۰ تا دونه آمپول آنوکسا دارم که خودم آزاد برج ۱۱ خریدم دونه ۷۶  حالا دیگه استفادم نمیشه اگه کسی خواست بگه من خیلییی پایین تر میدم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبید ؟  تبریک میگم به دوستانی که مثبت شدن 🌷 دوسته عزیزمون که جواب ازمایش خوب بو ...

مبارک باشه عزیزم انشالله خدا برات حفظشون کنه نگران خونریزی نباش برا منم هفته پنج پیش اومد فورا امپول زدم قطع شد

فقط اسپرین رو چند روز قطع کردم ولی دکتر و مرکز رویان گفت انوکسا رو بزن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم نظر همسرت چیه؟

اون بنده خدا بخاطراین که مشکل داره اصلا دیگه روحرف من حرف نمیزنه میگه هرکارخودت صلاح میدونی همون انجام میدیم فقط تو حس مادرشدن راتجربه کن هیچ مخالفتی بااسپرم اهدایی نداره هرچی بگم موافق 

ممنون مامان سوفی از راهنماییت. همونطور که حدس میزدم دکترم تا آخر آگوست تعطیلاته و دکتر جایگزین نمید ...

سلام عزیزم

ان شاء الله خیره🤩😍

نمیتونی با دکترهای ایران بصورت مجازی ویزیت بشی ؟

و خانواده از ایران برات دارو بفرستن؟

آزمایش ندادی؟ دکتر جایگزین برات ننوشت؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها توروخدا به منم کمک کنید منوراهنمایی کنید چیکارکنم تودوراهی موندم همسرم تحرک اسپرمش صفرمورفولو ...

نه عزیزم به خودتون فرصت بدید انشالله با اسپرم همسرت باردار میشی

فقط بدون تقویت و رژیم غذایی وارد سیکل نشید

رژیم سلامت حرف اول رو میزنه

توی پیج اینستا دکتر پیمان صالحی ارولوژ برو یه لایوی ذخیره کرده که با دکتر تغذیه صحبت میکنه تمام مواردی که باید رعایت کنی رو توضیح داده

و مهمتر از همه باید ژل رویال همسرت مصرف کنه درسته هزینه داره ولی جواب میده و تا حدودی روی تحرک، تعداد و مورفولوژی اسپرم تاثیر مثبت داره

بعد از شش هفت ماه وارد سیکل بشید انشالله نتیجه میگیری

سلام دوستان خوبید ؟  تبریک میگم به دوستانی که مثبت شدن 🌷 دوسته عزیزمون که جواب ازمایش خوب بو ...

کارت درست بوده منم دقیقا خونریزی کردم یه شیاف پروژسترون گذاشتم و با مرکز حرف زدم گفت اسپرین قطع کن و فرداش دو تا امپول ۵۰ رو تو یه سرنگ زدم و بعد روال عادی داروهامو استفاده کردم نگران نباش فقط استراحت کن و اسپرین نخور 

مبارکت باشه عزیزم لکه بینی و خونریزی رو اکثر آی وی افی ها دارند سرخود دارو رو قطع نکن تماس بگیر با پزشکت یا ماما ، نهایت شیاف رو بیشتر میکنه 

استراحت کن انشاءالله که به سلامت این دوران رو بگذرونی 

اون بنده خدا بخاطراین که مشکل داره اصلا دیگه روحرف من حرف نمیزنه میگه هرکارخودت صلاح میدونی همون انج ...

شرایط همسر منم مثل همسر شماست،با دارو تغییری نکرد،دیگه آی وی اف کردم منتظر جوابم،ببینم خدا چی میخواد

بچه ها ی سوال ماها که ای وی اف کردیم رابطه جنسی تاچند ماه محدوده اصلا دکترای شما چی گفتن؟ میدونم با این امپولا و قرصا رمقی برا اون نیست 

ولی دکتر من گفت اگه همه چی خوب پیش رفت تا بعد قلب مداوم نباشه ولی من میترسم همسرم میگه گفته که تا هشت هفته بعدش میشه اما من باز میترسم 

دکتر من از اوناست که میگه زندگی عادی رو داشته باش اما با دقت پیش برو ولی مگه میشه عادی باشه بارداری پر خطره 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
مبارک باشه عزیزم انشالله خدا برات حفظشون کنه نگران خونریزی نباش برا منم هفته پنج پیش اومد فورا امپول ...

دورت بگردم من که خیلی نگرانم 😔انوکسا رو نزدم یعنی میزدم بهتر بود🤔 مرسی عزیز از جوابت 😘 ان شاالله که بارداری خوبی داشته باشی عزیزدل😘💖

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز چهارم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

بچه ها ی سوال ماها که ای وی اف کردیم رابطه جنسی تاچند ماه محدوده اصلا دکترای شما چی گفتن؟ میدونم با ...

سلام هیوا جان ما با این دردسر و عذاب باردار شدیم به نظرم تا آخر نه ماه نخواهیم داشت 

به قول خیلی ها تا دو سه ماه بعد زایمان هم نداریم 

مال منم توآزمایش چهارمرحله ای یک ساعته ودوساعتش بالاست بایدبرم پیش متخصص غدد

متخصص غدد به منم گفت فعلا مشکلی نیست ولی مدام باید چکش کنی دستگاه قند خونگی بگیر هرروز ناشتا و بعد صبحونه قندتو چک کن بعد گفت که برنج و نون رو کم کن جاش پروتئین بذار و قند شکر شرینی کلااا حذف 

خب اون قسمتش که میگه نون و برنج کم کن سخته من همش گشنمه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..