2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم تبریک. نازی دختر خوشگل و همدم مامان‌. خدا حفظش کنه. زندگیتون با اومدنش رنگ می گیره و گرم ...

ممنونم عزيزم

فدات ان شاالله سلامتى همه تو دلى ها😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

سلام به روی ماهت تبریک میگم عزیزم😍دختر نعمت بزرگیه انشاءالله به سلامتی بغلش کنی وموفقیتاشو ببینی عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهت تبریک میگم عزیزم😍دختر نعمت بزرگیه انشاءالله به سلامتی بغلش کنی وموفقیتاشو ببینی عز ...

ممنونم عزيزم

ان شاالله قسمت خودت و بقيه منتظرا

بحق فاطمه زهرا به زودى خبر خوشحالى و خير بدى بهمون🌸❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فداتشم اكرم جون اره من و شوهرم عااااشق دختر بوديم از اول و خداروشكر خدا بهمون اگر دير داد اما داد ...

خدا حفظش کنه زیر سایه پدر مادرش بزرگ شه مخصوصا  تو غربت واقعا دختر مونس ادمه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره همونم. نه هنوز باردار نشدم. مجدد قراره سیکل پانکچر رو شروع کنم. توکل به خدا

به سلامتی عزیزم امیدوارم که دست پر برگردی به خونت 

یادمه سر انتقالت با مادرشوهرت و پدرشوهرت رفته بودید مسافرت 

ان شاالله این سری ریسک نکن گلم بچه های اینجا اکثرا خیلی رعایت کردن و استراحتشون زیاد بود مخصوصا ۴ ،۵روز اول 

البته که خدا باید بخواد ولی ماهم تلاشمونو بکنیم بد نیست منم قراره با دکتر اسرافیلی پیش برم 

شروع کردید درمانو امپول چی بهتون داد دکتر ؟

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نمیدونم چی بگم واس خواهرم انقد خوشحال نمیشدم فریناز

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 نمیدونم چی بگم واس خواهرم انقد خوشحال نمیشدم فریناز

دورت بگردم عزيزم😘😘😘

زينب مهربون❤️

ان شا الله به سلامتی. خدا حفظشون کنه و صحیح و سالم بیان بغلت. پس تا نرم سونو چیزی مشخص نمی شه. ولی چ ...

مرسی عزیزدلم ،هرچندتاان انضاالله سالم باشه عزیزم خداحفظش کنه برات❤️🤲

سلام عزیز روز چند انتقال ازمایش دادی؟؟؟

روز ۱۴ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بچه ها من صبح بطری اب بالا سر همسرم بود دستش خورد افتاد با ترس پاشدم دلم از اون موقع یکم درد می ...

عزيزم صلوات بفرست دلت اروم شه نگران نباش ى كم هول كردى فقط هيچى نيس

يادت نيست من وسطهاى انتقال بودم قبل مثبت شدن گفتم شوهرم يهو فكركرد ديرشده با ترس بيدارشد منم ترسيدم هول كردم و ده دقيقه شديد دلم درد گرفته بود؟

فقط جوجه هم ترسيده بود و شكرخدا هيچى نشد😍

سلام عزیزم چه خبری بهتر ازین 😍😍😍 ایشالا که صحیح و سلامت میاد بغلتون گل دختر 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..