2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
بچه ها ی سوال ماها که ای وی اف کردیم رابطه جنسی تاچند ماه محدوده اصلا دکترای شما چی گفتن؟ میدونم با ...

به من گفت فعلا رنگ مو نذار ، نزدیکی هم نداشته باش احتمالا تا آخر بارداری مجوز نزدیکی  نداشته باشی خود دکتر گفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الا جون منم یادم افتاد که همین امپولی که ملینا جون گفتن رو یادمه بار اول پانکچر داشتم چون مال منم مث ...

اره عزیزم همین ستروتاید یا ستروناکس برا اینه ک جلو رشد بیشتر رو بگیره و ازاد نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم مهربونم تماس گرفتم جواب ندادن 😔 همیشه به خود دکترم علیرضایی پیامک میدیم جواب مریض هاش رو مید ...

عزیزم دارواتو سر خود قطع نکن الانم که دکترت نیست زنگ بزن اورژانس شاید تونستن کمک کنن تا فردا 

دکترت باید پیش بینی میکرد و بهت میگفت چیکار کنی همیچن مواقع 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خدا خودش همه چی رو برات مهیا کنه ، عزیزم از اون اهدایی هم اگر بخوای استفاده کنی  آقای دکتر ایزد ...

خودم ۲۳سال سن دارم تمام ازمایشات وسونوقبل بارداری انجام شده خداروشکرمشکلی  ندارم بله قراره همین کاروبکنیم بریم اصفهان پیش دکترایزدی بامنشیشون صحبت کردم فقط تودوراهی موندم که کاردرستی هست یانه 

سلام عزيزم مبارک گلم  نه نزن تا قطع بشه خونریزی  فقط استراحت مطلق  و دو تا امپول پ ...

یه دنیا ممنونم بابت وقتی که گذاشتی و جواب دادی خیالم یه کم راحت شد از اینکه نزدم ، چشم استراحت مطلق هستم الهی که بارداری خوبی داشته باشی به حق پنج تن 😘💖

به من گفت فعلا رنگ مو نذار ، نزدیکی هم نداشته باش احتمالا تا آخر بارداری مجوز نزدیکی  نداشته با ...

اره همینه  هر دکتری ی چیز میگه خواستم اینجا مطمعا شم که کار دستم ندم خدای نکرده اینقد بدبختی کشیدم خدا بهم نگاه کرد ی بار دیگه 

دکتر من گفت همه چی خوب پیش رفت اشکال نداره زندگی عادی رو داشته باش ولی خوب اینجا فهمیدم اصلا اشتباهه تا انشاءالله بعداینکخ  جوجه دنیا اومد 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام عزيزم مبارک گلم  نه نزن تا قطع بشه خونریزی  فقط استراحت مطلق  و دو تا امپول پ ...

نسرین جان عزیزم واقعا خدا خیرت بده چه خوب راهنمای میکنی خدا روشکر که تو این گروه  هستی 

به من فقط گفت اسپرین قطع کنم هپارین دارم گفت استفاده کن اخه استرادیول داریم اب زیاد بخور. الان خوبی؟ ...

بله خداروشکر بند اومده 

کاش خود دکترم جواب میداد چی استفاده کنم و چیکار کنم خیالم راحت میشد 

یعنی الان آنوکساپارین رو بزنم یا نزنم نمیدونم 🤔آب هم میخورم تقریبا بازم ممنونم از راهنماییت😘💖ان شاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی مهربونم🌷

سلام دوست خوبم  کار نشد نداره  همسرت رو تقویت کن عزيزم، سبک زندگیتون رو اصلاح کنید  ...

سه ماه کلی گرمیجات بهش دادم شیرموز اب طالبی خرنوب جینسینگ دوسین هرچی که فکرشو بکنی کلی هم دکترتقویتی وداروداده بود اصلابهترنشد

داروهای اولم قرص کلومفین و لتروزول بود تا یک هفته ولی هر دو روز میرفتم سونو و برای هفته بعد کوتال زد ...

نسرین‌جان هفته اول که‌میگی دو روز در میان‌میرفتی سونو‌ تهران ‌میموندی یا میرفتی شهر خودتون ‌و‌ برمیگشتی؟

کلا چند بار رفتی سونو‌‌؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نسرین‌جان هفته اول که‌میگی دو روز در میان‌میرفتی سونو‌ تهران ‌میموندی یا میرفتی شهر خودتون ‌و‌ برمیگ ...

عزيزم من کلا ساکن تهران بودم الان بخاطر بارداری اومدم شهرستان 

سونو هر دو روز سه روز بود عزيزم 

عزيزم من کلا ساکن تهران بودم الان بخاطر بارداری اومدم شهرستان  سونو هر دو روز سه روز بود عزيزم ...

پس من توی سیکلم باید تهران ‌بمونم این همه سونو داشته باشه‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش