2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

خانما از‌صبح‌ترشحات آبکی‌دارم رقیق رقیق مثل‌آب. خیلی هم‌زیاده هرچی‌دستمال کاغذی میزارم‌ خیس میشه. دل درد و حالت پریودی هم دارم‌تو شکمم. خیلی ناراحتم و استرس دارم بنظرتون‌طبیعیه؟ چیکا‌کنم🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم‌.‌اره دقیقا همینطور بود علایمش برای من . اره با پریودی کمتر میشه . بسلامتی داروهای انتقال ...

سلام عزیزم .بله از دیروز استرادیول و استرومارین شروع کردم 😊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببخشید شما از اهواز رفتین تهران برا انتقال؟؟ چندروزبعد از انتقال برگشتین اهواز  دکتر به من گف ...

بله گلم

دکتر من گفت مشکلی نداره میتونی همون روز برگردی

ولی خب اگر شرایطشو داری بمونی بنظرم بهتره،کلا هرچی بیشتر رعایت کنی بهتره مخصوصا چند روز اول

سلام شانسی اومدم این تاپیک از وقتی بچه هام دنیا اومدن نمیومدم  کامنت شمارو دیدم  شرایط ش ...

ازه عزیزم من امپول ریه رو زدم ۲۸ هفته ای

فشارمم با روزی سه تا متیل دوپا گاهی تنظیمع گاهی میره رو ۱۴ رو ۸

ورمم گاهی کم و زیاد میشه

فک کنم واسه منم مسمومست حساب بشه دیگ

چون هم فشار بالا دارم هم دفع

بچه های شما دستگاه رفتن؟

اگر رفتن چند روز دستگاه بودن؟ چند کیلو به دنیا اومدن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام دوستان امروز باید برم آزمایش خون بدم تا نتیجه انتقالم مشخص شه میشه برام دعا کنید لطفا😊

سلام برو امیدت به خدا انشالله که خبر خوش بهمون میدی خواهر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خانما از‌صبح‌ترشحات آبکی‌دارم رقیق رقیق مثل‌آب. خیلی هم‌زیاده هرچی‌دستمال کاغذی میزارم‌ خیس میشه. دل ...

سلام مهراوه جان داشتن ترشح رقیق بدون بو عادی 

ولی در این حدی که شما میگی رو نمیدونم 

من خودم الان ترشح رقیق دارم آبکی ولی بدون بو و خار‌ و سوزش که دکترم گفت عادی هست 

اگه خارش سوزش نداری و بو نداره عادی نگران نباش

مرسی گلم نمی دونم ایا تو اینجا اژنجوریه یا همه جا فقط منتظرمد بیمار بهوش بیاد و بگن برو خونه .حالا ب ...

ان شاالله عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مهراوه جان داشتن ترشح رقیق بدون بو عادی  ولی در این حدی که شما میگی رو نمیدونم  من ...

اصلا خارش و سوزش و بو ندارم‌ ولی به شدت دل درد دارم.. خیلی نگرانم دارم‌میرم‌دکتر‌ توروخدا دعا‌کن‌واسه بچم‌اتفاقی نیفتاده باشه😭

بچه ها من الان سونو بودم. سمت راست ۴ تا داشتم ک ۱۰ و ۱۲ و ۲۲ و ۲۴ بودن سمت چپ هم دو تا ۱۰. 

موندم چرا اینقد ناهماهنگ میشن برا من. دکتر هم مردد بود گف شنبه پانکچر بشی امکانش هس دو تا بزرگا ازاد بشن امکانشم هس اون دو تا کوچیکه هم بزرگ بشن برسه بهشون.

گفت یا سیکل رو کنسل کنیم یا آی یو آی کنیم. ک ای یو آی رو چون دو بار قبلا طبیعی خارج رحمی شدم قبول نکردم. ب دکتر هم روش شانگهای رو گفتم. گفتن شنبه دوباره سونو بشم اگه ازاد نشده بودن اون دو تا بزرگه فعمل کنیم ولی اگه ازاد شده بودن باید ببینیم ک ادامه میدن یا نه.

خییییییلی ممنون میشم ازتون برام دعا کنین. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم .بله از دیروز استرادیول و استرومارین شروع کردم 😊

عزيزم ان شاالله اين اخرين تلاسها براى مادر شدنته و امام حسين و باب الحوائج پاى مادر شدنتو امضا كردن اينماه💚💚💚

بحق جلال و جبروت خدا ك دامنت ب فرزندان سالم و صالح سبز ميشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚❤️💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واقعاا میگی؟🥺

حسش که عالیه واقعانی میگم خودت انرژی نگرفتی ازش😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من الان سونو بودم. سمت راست ۴ تا داشتم ک ۱۰ و ۱۲ و ۲۲ و ۲۴ بودن سمت چپ هم دو تا ۱۰.  مو ...

عزیزم انشاالله که بهترین جنین ها برات تشکیل بشه و بهترین نتیجه رو بگیری برات صلوات میفرستم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏