2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزممم، واقعا سخته، باور کن حرفات رو می‌خوندم انگار حرفای خودم بود ... منم اینجا زیاد اومدم گل ...

یکدنیا ممنونتم خدا تو دلیتو حفظ کنه برات و هزاربرابر دعای خیرت برای من به خودت برگرده😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اینو رسانه ای کنننننننننننننن، این شادی رو از ملت دریغ نکن توی این شرایط سخت و غ ...

منتظرم با صداوسیما یه جلسه ای داریم ببینیم قیمت پیشنهادیشون چقدره بعد تصمیم میگیریم😎😎😎😂🤣🤣🤣🤣

خداياشكرت....❤️ 
فدات شم اره میگذره میدونم ولی دلم خیلی پره تا بخوام حرف بزنم گریم میگیره بعد همسرم میگه تو اگه مادر ...

پر چونه چیه دختر ما دیگه اینجا حرفامو به همدیگه نزنیم دور از جونت دیوونه میشیم. میفهمم خیلی سخته اما سعی کن اینجور‌مواقع زیاد باهاش دم‌خور نشی که اذیت بشی تو بیشتر از هرکسی اخلاقشو میدونی اصلا هر مردی یه اخلاقی داره کاریشونم نمیشه کرد والله. خدا هواتو داره قربون دلت بشم من 

خداياشكرت....❤️ 
فدات شم اره میگذره میدونم ولی دلم خیلی پره تا بخوام حرف بزنم گریم میگیره بعد همسرم میگه تو اگه مادر ...

عزیزمممم .... 💔

سعی کن پیش کسی درد و دل نکنی، همینجا حرفات رو بزن، اینجا همدیگه رو نمیشناسیم، نه قضاوتی هست نه خدای نکرده دشمنی ، هر زمان خواستی بیا حرف بزن بدون همه با جون و دل به حرفات گوش میدم و چه بسا که هم دردت هم باشیم.

سعی کن بیشتر به همون خوبیهاش فکر کنی، عمر روزهای تلخ و سخت کوتاهه ولی چون سنگینه بیشتر توی ذهن میمونه. همه ی آدمها خوب و بد دارن، هر گلی یه خاری داره، آدم بی نقص که وجود نداره ...

خوبیها و بدیهاش رو بذار روی کفه ترازو ، اگر خوبیهاش به بدیهاش سنگینی کرد پس ببخش و نادیده بگیر، می‌دونم اوضاع احوالت برای گذشتن خیلییییییی بهم ریخته ست اما بخاطر خوبیهاش و اینکه پدر بچته دلت رو باهاش صاف کن ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اصلا نزن.روز آزمایشات برو آزمایش بده.بعضی اوقات بیبی چک نشون نمی‌ده.

کاش همینطورباشه حالم خیلی خرابه

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

دوستان برای همه منتظرین همیشه دعا گو بودم وهستم امیدوارم به فضل خدا دامن تک تکتون به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه 

ولی چند روز هست نا خوداگاه اسم ( دادشم) نظرم میاد و براش خیلی دعا کردم  نمیدونم باردار هست یا نه در هر صورتی خدا بهترین رو نصیبش کنه 

نتونستم تگ کنم ایشون رو