2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
@مامان۱رقیه     عزیز دلمممم به نیتت دعای عهد خوندم که امروز خوش خبر باشی ، همه چشم انتظا ...

کاش قبلش دعا کنی امروز نیاد بگه کنسل شد شنبه میرم سونو😐چون در این حالت سرمو مستقیم میکوبم دیوار🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم چقد دلتنگتونم الهی که تو این مدت خیلیا مثبت شده باشن و بزودی جگرگوشه هاشونو سالم بغل ...

سلام عزیز دلمممم مامان خانم صبور 🌹

واقعا شرایط سختیه میفهمم چی میگی، آدم دنیا دنیا کار کنه و بیخوابی داشته باشه اما همسرش همراهش باشه همه چیز حل میشه ... همراه نبودن همسر خیلییییی سخته ...

البته ایشون هم الان خسته ست، مردا یکم سخت مشکلات و ناراحتیاشون رو مطرح میکنن بجاش بهانه گیری و بدخلقی میکنن . سعی کن یه فرصت مناسب و آروم باهاش حرف بزنی و ازش بخوای ایشون هم حرف بزنه، شاید دیدی یهو زد زیر گریه ...

بعدش شما هم از شرایط جسمی و روحیت بگو و اینکه واقعا کسی رو‌جز ایشون نداری که بتونه حمایتت کنه و بهت دلگرمی و روحیه بده. برای حرف زدن با همدیگه وقت زیاد بذارید تا همه چیز همون اولش حل بشه و خدای نکرده فاصله و سردی نیفته بینتون. ذکر یا ودود رو زیاد بگو تا به هم نزدیکتر بشید.

برای خوب شدن حال دل خودت هم هر کاری که میبینی دوست داری و برات مقدوره انجام بده، حتی در حد گوش دادن موسیقی مورد علاقت یا غذای مورد علاقت یا هر چیز دیگه ای ...

براتون دعا میکنم هر روز عاشقتر از قبل باشید و خوشبختی و عاقبت بخیری هر ثانیه توی تقدیرتون باشه 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
کاش قبلش دعا کنی امروز نیاد بگه کنسل شد شنبه میرم سونو😐چون در این حالت سرمو مستقیم میکوبم دیوار🤕🤕

واااای یعنی اگه بگه کنسل شداااااا خودم یه دستگاه سونوگرافی برمیدارم میبرم دم در خونشون به شخصه سونو میکنم 😭😭

[QUOTE=245481031]خودش جواب آزمایش و گرفت باورت میشه ری اکشن 

خب دیگه بعضی اقایون ابراز احساسشون همینه😂😂

خداروشکر همین مبارکه هم گفته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خودش جواب آزمایش و گرفت باورت میشه ری اکشن خاصی نداشت گفت مبارکه مادر شدی یکم خندید رفت خوابید 🙄🙄 ...

کلا مردا انسانهای عجیب و پیچیده ای هستن 😅😅

سلام دوستای گلم چقد دلتنگتونم الهی که تو این مدت خیلیا مثبت شده باشن و بزودی جگرگوشه هاشونو سالم بغل ...

عزیزدلم فدای دلت بشم نگران نباش الهی که دختر نازت به زودی زود خوب میشه و این شرایط هم تغییر میکنه 😘😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
اخه همیشه خیلی عالیه نمیدونم چش شده ناراحت شدم از دستش 

ناراحت نشو اصلااااا الان توی شوکه، همسر منم داشت منو نگاه میکرد که بی بی چک دستم بود من حواسم نبود بعد یهو دیدم جلوم وایساده داره میخنده 🤭🤭 گفت مثبته؟ گفتم آره، گفت مبارکه، همین.

از بعد سونوی قلب انگار تازه متوجه شد داستان واقعیه 😅

[QUOTE=245481031]خودش جواب آزمایش و گرفت باورت میشه ری اکشن  خب دیگه بعضی اقایون ابراز احساسشو ...

من بی بی چک و با یه نامه زدم اینه دستشویی از اونجایی که اول میره دستاشو میشوره رفت داخل سرویس دید و اومد بیرون گفت واقعا؟ منم گوشیمو گذاشته بودم فیلم بگیره ازمون پا شدم عاشقانه رفتم بغلش کنم با حالت بغض🤕دستاشو باز کرد گفت نیا دستام کثیفه برم بشورم😐😐😐😐😐😐😐🤣🤣🤣فیلممو ببینی تمام مشکلاتت یادت میره😂😂😂😂الهی بمیرم برای اینهمه احساساتش😂

خداياشكرت....❤️ 
شوهر من اصلا اینجوری نبود نمیدونم چرا وا رفته

میگم که توی شوکه، براشون هضم بچه دار شدن یکم سخته حتی اگر سالها منتظرش بوده باشن. همسر من اوایلش که ناسازگاری هم میکرد شدیییییید 😕⁦☹️⁩

بعد کم کم بهتر شد شکر خدا، یکم بهش فرصت بده و اصلاااااا ازش دلخور و ناراحت نشو ، طبیعیه رفتارش بعضی آقایون اینطوری میشن.

اخه همیشه خیلی عالیه نمیدونم چش شده ناراحت شدم از دستش 

شوهر من گفت برام غیرقابل باور بود شوکه شده بودم. احتمالا برای تو هم همینه بد به دلت راه نده😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
من بی بی چک و با یه نامه زدم اینه دستشویی از اونجایی که اول میره دستاشو میشوره رفت داخل سرویس دید و ...

وااااای خداااااااااااااااا 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

تو رو خدا اون فیلمو نگه دار تا ابد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣