2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
@مامان۱رقیه     عزیز دلمممم به نیتت دعای عهد خوندم که امروز خوش خبر باشی ، همه چشم انتظا ...

سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم منو شرمنده لطفش کردو منت گذاشت بچه ام سالم بود قلبش هم تشکیل شده بود فداتون شم خواهر های عزیزم ..الهی خدا نصیب همه ی منتظرها بکنه الهی همه ی خانم های منتظری که الان دارن پیامم رو میخونن خدا نصیبشون کنه این روز رو چون با تمام وجودم درکشون میکنم وکشیدم ..و همه ی خانم های باردار بسلامتی بغل بگیرن بچه هاشون رو ..قربونتون برم که مثل خواهر به یادم بودین ببخشید که بخاطر مشکل گوشیم کم آنلاین میشم و جواب همه ی دوستان رو یکی یکی ندادم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

خدایا شکرت،خیلی خوشحال شدم رقیه جان،الهی خدا حفظش کنه عزیزم❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز روزدوازد انتقالمه جنین سه روزه انتقال دادم صبح بیبی چک زدم منفی شد آزمایشمو برا ...

بله امکانش هست

دیگه بی بی نزنید همون سه شنبه برید برای ازمایش خون

ایشالله خوش خبر میاین اینجا😍😍

سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

الهی هزااااار مرتبه شکرررررر 🤲🤲🤲

من که اگر یادت باشه از همون اول هم گفتم شما مامانی ، باور کن استرس خاصی هم نداشتم در موردت ، بیشتر ذوق و هیجان داشتم 😍🤲

الهی که بارداری سالم و راحتی داشته باشی و به سلامت هم دردونه ت رو در آغوش بگیری 🤲🌹

خیلی خوشحالمون کردی که بالاخره رفتی سونو واقعا ازت ممنونیم و کمال تشکر و قدردانی رو داریم 😅😅😅😅

ولی جدا از شوخی خیلی خوبه که انقدر صبور و مقاومی، فقط اگر امید و توکلت هم همینقدر قوی باشه که دیگه میشی بنده برگزیده خدا در بارداری 😍😁🤭

خدا حافظ خودت و تو دلیت باشه عزیز دلمممم 🤲🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بله امکانش هست دیگه بی بی نزنید همون سه شنبه برید برای ازمایش خون ایشالله خوش خبر میاین اینجا😍😍

وای ان شاءالله😍

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
عزیزمممممم، همسر شما برون گراست، این خیلییییی عالیه 👏👏🌹🌹 همیشه شاد و خوشبخت باشید 🤲⁦❤️⁩

قربونت برم عزیزم

خدایی خیلی مرد خوبیه و همیشه همراهم بوده و هست حتی اگر من بد باشم

دست راستش رو سر همه مردها بخدا🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

عزیزمممممم

الهی شکرررر😍😍😍😍💚💚💚

دیدی اینم گذشت و چقدر بهت گفتیم همه چیز خوبه

الهی بقیه رو هم بسلامت بگذرونی و بی استرس🙌🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان برای همه منتظرین همیشه دعا گو بودم وهستم امیدوارم به فضل خدا دامن تک تکتون به وجود فرزندانی س ...

عهههه دقیقا منم چند روزه فکرشم و حتی امروز دنبال اسم کاربریش بودم بتونم تگش کنم

ان شاالله که همینطور باشه و خدا حاجتش رو داده باشه یا بزودی بده🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام بچه ها استا رو بهم گفته هر١٢ ساعت من سر٥ ساعت تب ميكردم تب شديد🥺دعا كنين تموم شده باشه، د ...

سلام معجزه جان انشاالله خوب میشی 

نگران نباش 

داروها و بخوری تبت کنترل بشه بقیه اش نگرانی نداره 

ما هم برات دعا میکنیم انشالله هر چه زودتر خوب بشی و نی نی قشنگتم سلامت با‌شه

قربونت برم عزیزم خدایی خیلی مرد خوبیه و همیشه همراهم بوده و هست حتی اگر من بد باشم دست راستش رو سر ...

خدا برای هم حفظتون کنه عزیزممم ⁦❤️⁩🌹🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من بی بی چک و با یه نامه زدم اینه دستشویی از اونجایی که اول میره دستاشو میشوره رفت داخل سرویس دید و ...

خدای من خیلی بامزه بود 😂😂😂😂😂 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم عزیزم خدایی خیلی مرد خوبیه و همیشه همراهم بوده و هست حتی اگر من بد باشم دست راستش رو سر ...

خدا برای هم حفظتون کنه 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...