2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
نمیدونم چرا دلشوره دارم

اونم طبیعیه، از الان به بعد دیگه با زندگی عادی و بدون استرس و دلشوره خداحافظی کن، یعنی مرحله به مرحله استرس داره 😅😅

ولی سعی کن آراماش داشته باشی که واقعا از تماااام داروها و دکترها مهمتر و واحبتره 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیز دلمممم مامان خانم صبور 🌹 واقعا شرایط سختیه میفهمم چی میگی، آدم دنیا دنیا کار کنه و بیخوا ...

ممنونم عزیزدلم مرسی بابت دعات. والا چی بگم همسر من همیشه خوبه ولی اصلا رفیق ناراحتیا نیست چون یکی باید خودشو جمع کنه اصلا بلد نی بعد اینهمه سال چجوری منو اروم کنه چجوری همراهم باشه بارها باهاش حرف زدم بهش گفتم ادن لحظه کاملا قبول میکنه ولی به محض باز یه اتفاق اینجوری همین میشه. بعد که بهش میگم میگه اخه من طاقت ناراحتی تورو ندارم میریزی بهم منم عصبی میشم در صورتی که اصلا توجیه قابل قبولی نی از دید من و فقط یه حرف احمقانس که بخواد خودشو قانع کنه من یه مادرم با یه دنیا نگرانی ماشالله اقایون نگرانم باشن هم خوابشونو میتونن بکنن هم غذاشون.... ولی ما چی همه اینارو خودش میبینه و بارها گفتم ولی میگم دیگه دفعه اول نی تو تمام روزای سخت که من اعصاب نداشتم متاسفانه همسرمم بدتر کرده و رعایتمو نکرده.

بازم بابت دعا ممنونم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین همین تصورش کلی حالمو عوض کرد باید از پیامت اسکرین بگیرم بقول شما هر وقت غصه دار شدم بخونمش منفج ...

اصل فیلم اینجوریه که یه خانم میبینی که داره با بغض و دستای باز به حالت اغوش میره سمت شوهرش یهویی در کسری از ثانیه برمیگرده سمت گوشی تا ویدئورو قطع کنه که بیشتر از این ابرو ریزی نشه😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
عزیزدلم فدای دلت بشم نگران نباش الهی که دختر نازت به زودی زود خوب میشه و این شرایط هم تغییر میکنه 😘 ...

مرسی چیکا جونم خدا دوقلوهاتو برات نگهداره

حالا من دوربین گذاشتم رو ضبط وسط چک و چونه ک پاکتی ک دادم دستش چیه الارم قرصم زد قطعش کرد🤣🤣 تا رف ...

خوشبحالت خواهر باز یکم برای شما هندی شد بشین سجده شکر به جا بیار😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
اصل فیلم اینجوریه که یه خانم میبینی که داره با بغض و دستای باز به حالت اغوش میره سمت شوهرش یهویی در ...

وای🤣🤣

خدا چقدر امروز دل مارو شاد کردی خدا شادت کنه😂😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خوشبحالت خواهر باز یکم برای شما هندی شد بشین سجده شکر به جا بیار😂😂😂😂😂

اره والا😂😂😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزدلم مرسی بابت دعات. والا چی بگم همسر من همیشه خوبه ولی اصلا رفیق ناراحتیا نیست چون یکی با ...

آخی عزیزممم، واقعا سخته، باور کن حرفات رو می‌خوندم انگار حرفای خودم بود ...

منم اینجا زیاد اومدم گله کردم و از ناراحتیام گفتم، همسر منم خدا نکنه من مریض بشم یا بقول شما شرایط یکم سخت بشه قشنگ سر ناسازگاری میذاره، باور کن هر بار مریض میشم انگار که مثلا دور از جون گناه کبیره کردم، رفتارش اینطوری میشه!!! الان هم دیگه شخصیتشون شکل گرفته نمیشه خیلی تغییرشون داد ، من خودم هنوزم نتونستم با این اخلاقش کنار بیام و خیلی وقتا تا صبح گریه کردم اما خب در عوض به خوبیاش فکر میکنم و میبینم واقعا دست خودش نیست، مدلش و تربیتش این شکلیه، سعی میکنم کمتر بهش فکر کنم و کمتر ازش توقع کنم.

برات آرزوی صبر و آرامش دارم عزیز دلم، دعا میکنم خدا جوری دلت رو آروم کنه که آرامشت به همسرت هم اثر کنه و ایشون هم آروم و همراه بشه 🤲🌹⁦❤️⁩

اصل فیلم اینجوریه که یه خانم میبینی که داره با بغض و دستای باز به حالت اغوش میره سمت شوهرش یهویی در ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینو رسانه ای کنننننننننننننن، این شادی رو از ملت دریغ نکن توی این شرایط سخت و غمناک جامعه، بخیل نباش دختررررررر، پخشش کن 😅😅😅😅😅😅😅😅

قربونت برم الهی خودت میدونی همه این روزا میگذره فقط سعی کن شرایطو کنترل کنی عزیزدلم الهی که خیره

فدات شم اره میگذره میدونم ولی دلم خیلی پره تا بخوام حرف بزنم گریم میگیره بعد همسرم میگه تو اگه مادر خوبی بودی جلو بچت گریه نمیکردی که بترسه با اینکه بارها بهش گفتم اینجوری نگو تو حرفی میزنی که من گریه کنم قول میده تو زمان خوشی که دیگه نگه دیگه همراه باشه ولی تا حالا نتونسته فقط قولای الکی داده همسر من متاسفانه فقط رفیق خوشی خندس وقتی حالت بد باشه اون بدتر از تو میشه و اینجوری میکنه شرایطو...

انقد دلم میخواست کسی رو داشتم مثل خواهری دوستی کسی که برم پیشش دردو دل کنم گریه کنم ولی متاسفانه روم نمیشه و تف سربالاس چون من همه جا فقط و فقط از همسرم تعریف کردم از حقم نگذرم خوبه همیشه ولی امان از روزایی که اینجوری من بهم ریخته باشم و عصبی باشم اون مراعاتمو نمیکنه بگه حالا اون یچی گفت من جواب ندم رعایت کنم سر به سرش نزارم .

اوف چی بگم ببخشید من پر چونه رو 

حالا من دوربین گذاشتم رو ضبط وسط چک و چونه ک پاکتی ک دادم دستش چیه الارم قرصم زد قطعش کرد🤣🤣 تا رف ...

عزیزمممممم، همسر شما برون گراست، این خیلییییی عالیه 👏👏🌹🌹 همیشه شاد و خوشبخت باشید 🤲⁦❤️⁩

سلام بچه ها استا رو بهم گفته هر١٢ ساعت من سر٥ ساعت تب ميكردم تب شديد🥺دعا كنين تموم شده باشه، د ...

عزیزم انشاءالله هر چه سریعتر بهبودی کامل خودت و خونواده 

زن داداشم پارسال کرونا گرفت خیلی نگران بودیم ولی شکر خدا مشکلی نبود شما هم استرس نداشته باش برای سلامتیتون آیت الکرسی میخونم