2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
قربونت برم نیکاد عزیزم فدای دل مهربونت بشم خواهر ..آره خدا به من هم نظر کرد😭😭الان هم باورم نمیشه و ...

من به فدات مرسی برا دل مهربونت که بفکرمی اره عزیزم شکزخدا نوبت مادرشدن خودتم رسید هممون تو صف هستیم به نوبت بهمون نظر میکنه خدا... الهی شکر ممنون برا دعات عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😍😍خودم هم دلم رفت رقیه باورت میشه باید یه خیلی از این لباسهای کوچیک موچیک بگیریم وای دلم رفت برا ...

آره انشاالله انشاالله خدا روشکر این روزها رو دیدیم و از مرحله چی بخوریم و چی نخوریم کدوم دکتر بریم و کدوم شهر و کدوم مرکز بریم و قبل و بعد انتقال به این روزها هم رسیدیم ..آره همش وسایل کوچولو موچولو و قندی😍😍 انشاالله قسمت همه ی منتظرها بشه 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من به فدات مرسی برا دل مهربونت که بفکرمی اره عزیزم شکزخدا نوبت مادرشدن خودتم رسید هممون تو صف هستیم ...

فدات شم انشاءالله خیلی زود برای شما خوشحالی کنیم خدا روزی همه ی منتطرها بکنه 🤲🤲♥️🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
تعدا  اسپرم همسرت رو میشه بگی. انشالله که مثبتی عزیزم

تعداذ ۱۰ میلیون بود مورفو ۲ و تحرک هم ۶۰ درصد شب قبل هم تخلیه شده بود 

البته سری قبل هم شب قبلش تخلیه شده بود که چون تسه شدن مشکلی نبود از ۱۱ تا تخمک همشون جنین ۳ روزه شدن که به ۵ روز هم رسیدن با گرید های خوب 

ولی این دفعه همه تخمک هامو خراب کردن و فقط ۳ جنین ۴ روزه دارم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
😹😹سینال دربه در شده عزیزم گفت بعد هفت روز مصرف گونال بیا ینی شنبه باید برم  قبلشم سینافکت م ...

😂😂😂😂😂

منم تو سیکلام همیشه سینافکت داشتم به هر حال نگران نباش انشاالله رفتی سونو میبینی همه چیز عالیه...

توکلت به خدا باشه اصلا استرس نداشته باش که تو این دوران سمه عزیزجان😊

تعداذ ۱۰ میلیون بود مورفو ۲ و تحرک هم ۶۰ درصد شب قبل هم تخلیه شده بود  البته سری قبل هم شب قبل ...

چرا شب قبلش تخلیه کرد؟ خود دکتر بهت گفته بود که شب قبل تخلیه کنه.

همسر من ۴ میلیون موروفو ۱ تحرک ۵۸ ولی از ۱۲ تخمک  ۱۰ جنین شده بود که ۷ تاش قابل فریز بود خیلیم اسپرمش بد نیست. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پس اگه منم جنین داشتم و خدا خواست برای انتقال میخرم این قرص رو البته اگه پیدا بشه فک کنم خارجیه نه؟

انشاالله...آره خارجیه ،، حتمااا بخر خیلی خوبه من واقعا تاثیرشو تو بدنم احساس میکردم و پیدا هم میشه خیلی از بچه ها مصرف میکنن همین الانشم...

اتفاقا اون موقع که من پانکچر و انتقال داشتم داروی خارجی با بدبختی پیدا میشد الان خیلی خوب شده

فرتیل سی ام ، اوابوست ، گونال مگه اون موقع پیدا میشدن  

انشاالله...آره حتمااا بخر خیلی خوبه من واقعا تاثیرشو تو بدنم احساس میکردم و پیدا هم میشه خیلی از بچه ...

عزیزم من یه سوال بپرسم امپول ناکسپرین 40 همون 4000 هستش من امروز این امپولم تموم شد دوتا شرکت مختلف بود یکی از قبل داشتم نمیدونم این همون بود یا ن ؟شما میدونید 

چرا شب قبلش تخلیه کرد؟ خود دکتر بهت گفته بود که شب قبل تخلیه کنه. همسر من ۴ میلیون موروفو ۱ تحرک ۵۸ ...

سلام ببخشید شما که اندومتریوز داشتی یه بار سقط کردین تخمداناتون درد میکرد طرفی که کیستداشتین

تعداذ ۱۰ میلیون بود مورفو ۲ و تحرک هم ۶۰ درصد شب قبل هم تخلیه شده بود  البته سری قبل هم شب قبل ...

برای این تعدا هم یعنی تسه لازمه اخه این کجا بده واسه میکرو 

همسرمن که خیلی خیلی کمتر از ایناست یا بارم نگفتن تسه