2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها من کلا 30برج پریود میشم ولی تخمک کشی که کردم 22,شدم الان این ماه 30میشم یا 22,کیا بعد تخمک کش ...

عزیزم تا چند ماه بعد پانکچر یکم پریود می‌ریزه بهم ممکنه تاخیر داشته باشی یا زودتر از موعد بشی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم.... 

ممنونم.💚🌱🥲

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
😂😂😂😂آره دقیقا می‌دونم چقدر پسر گلت اذیتت می‌کنه سر نخوردن غذا واسه اون گفتم ..ولی عزیزم باور کن ...

عاره نديدمممم پيامت رووو

واي قند تووووو دلم اب شديعني ميشه😍😍🥺🥺🥺

من همسرمم بد غذاست يسري مريض شده بود شلغم پختم يدونه ميخاست بخوره رفت تو اشپزخونه كه من نبينمش😅ورژن سوسوله منه ميگفت منو ميبيني نميتونم بخورم☹️

مامانم ميگفت،اون از خودت اون از همسرت توقع چي داري از پسرت،مثلا من مرغ سينه رو راحت ميخوردم همسرم ميگه چيه خشكه مرغ شايد كلا سالي  سه بار مثلا زرشك پلو بكنم خونه خودمون، خونه مامانم اينا شايد بخوريم ولي بخام خودم بزارم ميگه نزار

يا مثلا سوپ اش عدسي خوراك لوبيا اصلا نميخوره 

من خودم عاشقشونم 

كشك بادمجونم جفتمون دوست داريم اونسري ميگفت حيفه بادمجون كشك بادمجونش كني حداقل ميرزا قاسميش كن ولي من خودم كشك رو بيشتر دوست دارم

من از كباب متنفرم اون عشقه كبابه(ولي گوشتم تو خورشت اينا زياد نميخوره ولي من همونم نميتونم)

بهش ميگم خوب بيا گياه خوار بشيم ما كه انقده بد غذاييم من بدم نمياد ميگه باشه همينم مونده مگه مريضم🤣ميخاي از زير غذا دربري

ولي خدايي هرچي بزاري ايراد نميگيره ولي دوست نداشته باشه يجوري باهات برخورد ميكنه پشيمونت اون شب عدسي گذاشتم رفت بيسكوووييت و هندونه خورد گف اصلاااا گشنم نيس😂😂😂😂

سلام دخترا صبح آدینه بخیر.     یه سوال من روز انتقال کارت جنینم ازم گرفتن وکارت دیگه ای ...

سلام عزیزم روز شمام بخیر. باید برمیگردوندن بهت عزیزم، برای ما قبل انتقال میگیرن بعد انتقال اطلاعات جنین های منتقل شده و باقیمانده رو وارد میکنن و پس میدن، زنگ بزن مرکزت بپرس.

چرا خب روشن ك ميكنيم اما من چون با بادكولر استخون هام درد ميگيره ٢٤ساعت ك روشن نيستى تايم هايي ك ديگ ...

باید حتما شرایط خونه ی خودتو در نظر بگیری من گرمایی هستم کولر دائم روشنه، آشپزخونه هم سرامیکه فرش نداره داخله کابینت‌ها کاملا خنکه ولی شما ببین دمای خونه ت چجوریه نسبت به اون جاشو تعیین کن، یه دماسنج اتاق هم میتونی بگیری دیگه خیالت راحت میشه.

اخه من انقدر نگرانم چون خیلیی تو سایت خوندم که مدیکور کاذبه

حالا بگین چرا وقتی اسم بی بی چک میاد آنا ماهیتابش رو نشون میده!!!! 

🍳🍳🍳🍳🍳

بی بی + میشه استرس میگیری کاذبه یا نه.... 

منفی میشه عزا میگیرین.... 

عزیزم برا همینه میگم نذارین این بی بی رو.... 

چرا به خودتون استرس میدین؟؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهيييي قربونت برررم ان شالله اين سيكلت ختم ميشه به فرزندان سالم و صاااالح  و پايان انتظارته &n ...

فدات بشم عزیزم ان شالله خدا نی نی ات رو حافظ باشه❤️توکل به خودش 

اره منم میگم خداا جون چند تا جنین خوب قسمتم کن بزار منم انرژی بگیرم برم انتقال غصه نخورم بازم هرچی خودش بخواد

زینب جون انشاالله دیگ انتظارت به پایان رسیده و نی نی ها جاشون رو خوش کردن تو دلت می‌دونم ..هفته بعد ...

خدا دعاتون مستجاب کنه رقیه جانم ان شاءالله به حق آقا جوادالائمه   خودم دلم به لطف خدا ودعاهای عزیزان خوشه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام هانیل جان اخه ازمایش بدم خودش جواب و میگیره🤦

سلام عزیزم، آهان، خب هر طور صلاح میدونی عزیزم، من که خودم اولین بی بی چک رو صبح زود زدم همینجوری توی دستم بود از سرویس اومدم بیرون اصلا نفهمیدم همسرم داره نگام می‌کنه همینجوری اشک و لبخندم قاطی بود، بعد صدای خنده همسرمو شنیدم تازه فهمیدم جلوم وایساده دارم نگام می‌کنه 😁🙈 دیگه سوپرایز اینا نداشتیم ما 😜

چرا واقعا نمیدونم  این امپول هاش س جی میشه خودم بگیرم بزنم زمان انتقال😐

عزیزم به منم دکتر هیچ کدوم رو نداد حتی بهشون گفتم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم