2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
منم همون روغن ارده می گیرم اکثرا، با اینکه روش هم نوشته برای سرخ کردنی اما از چند منبع شنیدم که مناس ...

منم زیاد سرخ نمیکنم کم میکنم

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مامان رقیه جان بهت تبریک میگم مثبت شدی الان تو تاپیکا خوندم الهی شکررر هزارمرتبه شکرر الهی سالم بغل ...

قربونت برم نیکاد عزیزم فدای دل مهربونت بشم خواهر ..آره خدا به من هم نظر کرد😭😭الان هم باورم نمیشه و هر قدر شکر کنم کمه .. انشاالله به حق امام جواد شما هم با انتقال بعدیتون مامان میشین و بغل میگیرین بچه قشنگتون رو و خدا جای بچه پر کشیده ات رو پر می‌کنه و چشم و دلت روشن میشه..خدا شاهده من هر روز برای شما با اسم دعا میکنم فدات شم😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوقلو هستم عزيزم  البته همسان

خدااااا من دورشون بگردم😍😍♥️♥️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فقط😟🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😟

اون ادم تا لحظه اخرم منتظر بود زبونم لال بچه هامو از دست بدم چون به حدی بچه نداشتنمو تو فرق سرم کوبیده بود پیش هرکس و ناکس باورش نمیشد یهویی خدا بهم دوتا بده. دوست داشت تا ابد به تنهایی بتازونه ولی خدا خیلی بزرگه.الانم با هزار بدبختی و دکتر رفتن بخاطر اینکه عقب نمونه دومی خودشو بارداره☺️خدا همه بچه هارو حفظ کنه الهی

خداياشكرت....❤️ 
عالیه انشاالله که مثبتی و مامان خانم میشی عزيزم  سبزی چون فیبر داره خیلی خوب حتما بخور  ...

الهی آمین.

ممنون عزیزدلم که با صبوری جواب میدی😍😘🌹

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
فقط ولشون کن توروخدا. خداشاهده یادمه یکی از اعضای خانواده بهم زنگ زد همون اوایل که تازه حامله شده بو ...

چیکا جون تازه با خدام خلوت کردم گفتم شکایت این ادمها پیش خودت میکنم خودت جوابشونو بده ،باورم نمیشه چجوری دلش امده اینارو گفته چقدر دلشون سیاهه ،،میدونم چه حسی داشتی 

خداروشکر که خدا حواسش به بنده های خوبش هست ،عزیزهای دلتو حفظ کرده خدا از همچی خبر داره ،منم خوبم الان شوهرم میگفت آبروشو میبرم😂کلن زود اعصبانی میشه گفتم نخیر حق نداری ما اگه مثل اونا رفتار کنیم میشیم مثل اونا ،،چشم تمام سعیمو میکنم ممنونم که دلگرمی دادی بهم خدا به دلت آرامش بده❤️

اون ادم تا لحظه اخرم منتظر بود زبونم لال بچه هامو از دست بدم چون به حدی بچه نداشتنمو تو فرق سرم کوبی ...

سلام چیکا جانم 

خدا خیلی مهربون و البته صبور ما صبر نداریم 

قربون خدا برم با دادن دوتا فرشته جواب همه کسانی که زخم زبون و.... زده بودن رو داد 

خداروشکر انشاالله نی نی های خوشگلت سال‌های سال زنده باشن 

بهترین هارو براشون آرزو میکنم 

چیکا جون تازه با خدام خلوت کردم گفتم شکایت این ادمها پیش خودت میکنم خودت جوابشونو بده ،باورم نمیشه چ ...

فدات بشم من الان جوجه تو دلت از همه دنیا مهمتره با شوهرت لذت ببرید از بودنش نذار هیچی حال خوبتو بهم بریزه گلم این دورانو به بهترین نحو ممکن طی کن. تو توی بارداری هرجوری باشی روی بچتم تاثیر میذاره وقتی به دنیا بیاد همون خلق و خو رو میگیره پس فقط و فقط ارامشششششش

خداياشكرت....❤️