سلام عزیزم ممنون❤
من از دو ماه قبل هفته ای حداقل چهار روز حدود ۱ ساعت پیاده روی میکردم...بیشتر گرمی میخوردم و لبنیات و هم اگه میخوردم هفته ای دو سه بار با مصلحاتش میخوردم حتما ، مثلا شیر و با دارچین و عسل ،، ماستو با نعناع و فلفل فراوون...موقع خوردن غذاهام روشون فلفل قرمز می ریختم...
۱ ماه قبل انتقال ویتامین ای میخوردم دو روز در میون تو یه تاپیک خونده بودم که برا انتقال خیلی خوبه و البته هفته ای دوبار امگا۳...
ویتامین دی ، ویتامین سی...
قرص فرتیل سی ام از ۱و نیم ماه قبل انتقال روزی ۳تا میخوردم برا آماده سازی رحم و آندومتر فوق العادست...
چای و برای چند ماه ترک کردم و فقط دمنوشی که توش زعفرون،دارچین،زنجبیل،هل،سیب خشک،گل محمدی بود با عسل میخوردم...
ترشیجات نمی خوردم اصلا چون سرده
از یک ماه قبل از انتقال یک روز در میون ده دقیقه روغن سیاهدانه میمالیدم به شکمم و ماساژ میدادم و بعدشم بادکش میذاشتم ۲۰ دقیقه بمونه برا گرم کردن رحم بادکش مثل معجزس...تو گوگل سرچ کنید نحوه بادکش کردن در منزل فیلمش هست راحته یاد میگیرید منم از همونجا یاد گرفتم چون من تنبلی تخمدان دارم و رحمم سرده..
بعد انتقالم اصلا سرمو بالا نیاوردم تا ۱٫۵ ساعت و بعدشم جلو ماشین دراز کشیدم برگشتم شهرمون...
روز انتقال سیب زمینی آب پز و تخم مرغ و شبم سوپ قلم خوردم...فرداش ماکارونی و سوپ ماهیچه...تاچند روز سیب زمینی و تخم مرغ آب پز و صبحا میخوردم..انواع مغزها و گردو(2تا) خوردم هر روز از هر کدوم ۵ تا دونه کافیه...
شیر سویا نخوردم چون تیروئید دارم و نشاسته هم زینبی جون گفت بی فایدست نخوردم
اینا کارایی هست که من قبل انتقال انجام دادم و تو گوشیم یادداشت کرده بودم امیدوارم برات مفید باشه...
خلط پشت حلق و فکر کنم بیشتر میگن برا خاطر حساسیت یا رفلاکسه معده ایجاد میشه بهتره به یه متخصص نشون بدی تا بفهمی دلیلش چیه...
انشاالله هرچه زودتر خدا دامنت و سبز کنه و به آرزوت برسی عزیزم...الهی آمین🙏🙏🙏