2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
ای بابا  خب به دکتر دیگر ی ارجاع نداد شما رو؟مگه میشه وسط سیکل رها کنه بره مراجعین رو بلا تکلیف ...

عزیزم پریودی رفتم پیش دکتر ،که سیکل رو شروع کنم ماما گفت روزی که به انتقالت میخوره دکتر نیست هیچ دیگه این ماه هم شروع نکردم که ببینم با سیکل نچرال ببینم ضخامتم میره بالا یا نه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی  من کارت جنین گرفتم باورم نمیشه از ۸تا تخمک فقط ۳تا جنین چهاروزه دارم  من سری ...

سلام گلم. کی مام پانکچر شدی؟

شاید ذخیرت اومده پایین. آره خدایی مال من بیشتر شد و راضی هم بودم. غصه نخور مهم تعداد جنین نیست مهم مامان شدن همون بار  اوله که میشی. من خودم ذخیرم ۲/۷ بود ولی چون اسپرم داغون و خودمم کیست آندومتریوز داشتم کلا ۱۲ تا تخمک و ۷ تا جنین شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی داغونم خیلی @داداشمممم     ساعت ۴با دکتر نوبت دارم ولی نمیدونم انتقال بدم یا نه

عزیزم ناراحت نباش مگه چندتا جنین لازمه اگه خدا بخواد با همینا مامان میشی. ببین خیالت راحت با همین انتقال مامانی. حتما انتقال بده. دکتر چی گفت. گرید جنینات چیه. بلاست فریز کزدن؟

وای سارا جون دیدی منم مامان شدم باورم نمیشه انگار خوابم و روهوام ..چقدر ناامید بودم شما همش به من ام ...

الهییییی من فدات بشم خیلیییی برات خوشحالم خیلی به قول چیکا ننه شدنت مبارک خیلی خوشم میاد از این حرفش. نمیدونی خواهر من دیشب از فکر تو نتونستم پلک رو هم بذارم صبح زودم باید میرفتم جایی همش برات دعا میکردم. کوثر چون بی بی زده بود خیالم ازش راحت بود امروز خیلی آرامش داشتم خیلیی کاش همه روزای زندگیم اینجوری شاد باشم. 

مرسی از دعاهات الهی آمین

من کسی رو ندارم این غذاها رو بپزه برام چیکار کنم؟😥

عزیز دلم منم کسی و نداشتم برام بپزه درواقع کسی اصلا خبر نداشت و نداره که من میکرو کردم...برا همین من روز قبل از رفتن برا انتقال سوپ قلم و ماهیچه رو درست کردم گذاشتم یخچال تا دو روز میخوردم...

برا فرداش هم شوهرم برام ماکارونی پخت البته بلد نبود من هی میرفتم بالا سرش بهش میگفتم چکار کن چکار نکن ،، تخم مرغ و سیب زمینی آب پز کردن هم که کاری نداشت

بعد دو روز هم دیگه خودم کم کم همه کارام و انجام میدادم فقط ظرفارو شوهرم میشست همین..‌.

زیاد سخت نگیر فقط سه روز اولش یکم استراحت میخواد بقیش دیگه دست خداست

من که همون دو سه روز اولم یه جا بند نبودم به هر بهونه ای هی پا میشدم شوهرمم دعوام میکرد😂

نه سرخ که نمیشه کرد سارا جان، در حد تفت. کلا می گن برای سرخ کردن همون روغن سرخ کردنی استفاده کنید چو ...

مرسی فدات شم منم حتما میگیرم استفاده میکنم ممنون. 

وای فاطمه جان باجی سنه قربان اولسون ..همش به فکرم بودی و برام دعا خوندی و کلی روحیه و امید دادی و گف ...

باجیمادا باجیمین بالا لارینادا قوربان😍😍😍😍

اااای جاااان دلم. با دعاهای شما دور نیس اونروز🤩 وگرنه من ب خودم امیدی ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@معجزه_97

ااای جااانم دست گلت درد نکنه عزیزم❤️❤️ خیر و برکت سرازیر بشه تو زندگیت الهی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ولی خدایی چقد ما گناه داریم فک کن باید انقد امپول بزنیم ک بتونیم بچه دار بشیم 😔😔اگه باردار بشیم ک ...

عزیزم من خیلی ازین فکرها میکردم و خیلی گریه میکردم

هرچی بیشتر به اینها فکر کردم، بیشتر  شکست خوردم و اذیت شدم و ۳ بار سقط کردم

بعد به این نتیجه رسیدم که همینه که هست، این راه بچه دار شدن من هست، یا باید بچه رو فراموش کنم یا از این راه برم

بعدش دیگه آمپول و عمل و همه کارو باذوق میکنم، میگم خدایا شکرت که این راهها هست

ببخشید فدات شم، هرچی روضه بخونیم اوضاع خودمون خرابتر میشه

من ۵ بار پانکچر داشتم، ۴ تا انتقال و ۳ تا سقط

۳ بار هیستروسکوپی کردم و بارها سونو در آب که خیلی سخته

خیلی خیلی سختی کشیدم، ولی به این نتیجه رسیدم باید راضی باشم به چیزی که خدا میخواد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستانی که مثبت شدید و بعد انتقال  امپول داشتین و استرادیول  لطفا بهم بگید تا کی ادامه د ...

بستگی به شرایط هرکس و نظر دکترش داره

دکتر من میگه استرادیول و پروژسترون از ۹ هفته قطع بشه و یک هفته هم شیاف استفاده بشه و شیاف هم قطع بشه

اما اگر کسی خونریزی و لک بینی داره آمپولها رو تا ۱۲-۱۳ هفته هم ادامه داده براشون و بعد یکی دو هفته شیاف و بعد هم قطع میکنه

آسپرین تا ته بارداری ادامه داره، انوکسا بسته به شرایط هرکس داره که کی قطع کنن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️