2777
2789
عنوان

شما روز زن به همسرتون یادآوری میکنید

1258 بازدید | 108 پست

خانوما من فکر نکنم شوهرم بدونه روز زن کی هست، سال‌های قبل من واسه مادرم و مادرش کادو میخریدم متوجه میشد به منم کادو میداد ولی چندسالی هست مامانم فوت شده از طرفی با مادر خودشم میونمون شکرآب هست امسال نه زنگ میزنیم نه چیزی میگیریم ، به این فکر میکنم از کجا میخواد متوجه بشه روز زن کی هست 😕، خودمم نمیخوام یادآوری کنم ببینم خودش متوجه میشه یا نه ، حالا کادو گرونی نمیگیره ها اکثراً پول میده ولی دوست دارم امتحانش کنم ببینم واسش مهم هستم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همکاراش میشنوه اینچیراروو، من چیزی نمیگم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

روز زن از چند روز قبلش انقدر مردم دربارش میگن همه میدونن 

مگه اون روز مردو بهت یاداوری میکنه ؟

انقدر مردارو پرنسس و لوس نکنید مردا همچی بلدن میبینن‌زن کم‌توقعه سواستفاده میکنن 

زیاد مردو بالا ببری فکر میکنه خودش با ارزشه زنش بی ارزش 

بهش بگو بابا.

مردا تو این چیزا ضعف دارن، بعد خودت ناراحت میشی.

من تولدم رو از یه ماه قبل مدام تذکر میدم و حتی کادویی که دوست دارمم میگم، دیگه نه اون اذیت میشه و نه من دلخور میشم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم