2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من هفته دیگه همین موقع آزمایش دارم التماس دعا دارم ازتون

پروانه جان متوسل شو به امام رضا و امام جواد و دورکعت نماز امام جواد بخون روز آزمایشت انشاالله حتما مثبتی🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ای جانمم مبارکت باشه ماشاالله عزیزم برای منم دعاکن

قربونت برم آرام جان الهی به حق امام جواد شما هم دامنت خیلی زود سبز بشه و مادر بشی و این جا براتون خوشحالی کنیم از خدا میخوام براتون معجزه کنه🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جون ممنونم که با تو دلیت برام دعا کردی و بهم امید دادی برات دعا میکنم که انشاالله به حق حضرت عل ...

ممنون عزیزدلم،انشاءالله که همه‌ باهم این دوران روبه سلامتی سپری کنیم وچندماهه دیگه روی ماهه نی نی هاروببینیم  

گندم جان به خدا خیلی زود میچشین و مادر میشین یعنی من کلکسیون مشکلات بودم همسر آزو اسپرم. و خودم عمل ...

عزیزم چشم . الحمدالله خدا جواب تمام سختیات رو داده عزیزم خدایا شکرت.خدا برات نگهشون داره عزیزم.منم فکر میکنم دوقلو بارداری😍😍😍😘😘😘 انشاالله خدا بهترین هارو بهت بده همیشه دلت شاد باشه.انشاالله که خدا معجزشو بمن و بقیه ی اعضای منتظر تایپک عطا کنه 🙏🙏🤲🤲🤲

دوستان من چشام هر دوتا خون میوفته این عادیه؟  فشارم هم اوکی 12 رو 8  ولی تو چشام خونه

بخاطر گوشيه😁

من اطلاعايي ندارم شايد بخاطر اسپرين باشه ميشه؟؟؟

چطور تو بعضياااا باعث خون دماغ ميشه

براي شماهم تو مويرگاي چشميتون اثر گذاشته😑🤓

زياد جدي نگيرياااا انقد گشنمه خون به مغزم نميرسه 😅

وااای چقد درد داره منم انجام دادم الهی که خدا به زودی دلتو‌شاد میکنه

والا دردش از عکس رنگی ام بیشتر بود منم تنها رفته بودم رویان واقعاا اذیت شدم موقع برگشت 

الهی امین عزیزم