2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
سلام گلم بله باردار بودم اما اسفند سقط شد. ❤

عزیزم💔انشالله ب زودی خدا جاشو براتون پر میکنه 🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست خوبم.من روز ۴ انتقالم .   به امید خدا ودعای دوستان عزیزم ان شاءالله مثبت بشم.   ...

سلام عزیزم ..بسلامتی انشالله🙏از خدا میخام ک همه دوستان عزیزم ب خصوص شما دوست گلمون ب زودی خبر مثبت شدنتون بدید و همگی توی تاپیک باردار باشیم و درمورد نی نی های خوشگلمون حرف بزنیم ..همه دوستان درد آمپولارو با مثبت شدن از یاد ببرن و هیچکس دل شکسته نشه🙏🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

دوستان الان پست بچه هارو خوندم نوشتن کساییکه تیروئید دارند نباید شیرسویا بخورند ..من تیروئیدم چهاربود ولی رنج آزمایشگاه تا هفت بود..ولی دکترم گفت قرص لووتیرکسین 5بخورم گفت باید زیر دو باشه برا بارداری..بعد من انتقال قبلی ک منفی شد من شش تا شیر سویا خوردم از روز اولی تا پنج شش روز اول..حتی آجیل سویاهم میخوردم نشاسته هم نشاسته گندم سه چهار بار خوردم .ممکنه این چیزاهم توی منفی شدن تاثیر داشته باشه

دوستان الان پست بچه هارو خوندم نوشتن کساییکه تیروئید دارند نباید شیرسویا بخورند ..من تیروئیدم چهاربو ...

عزیزم شیر سویا تیروییدو بالا میبره نباید خورد ممکنه تیروییدت بالا رفته باشه و مانع شده باشه

@favali      فاطمه عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام موسی کاظم ع ...

سلام فاطمه خوبی جونم چه خبرا 

فاطمه من روی زبونم خیلی سفید شده و خلط پشت حلقم زیاد ممکنه از سردی باشه چیکار کنم براش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها خونریزی دارم

مرکز هم جواب نمیده

چیکار باید بکنم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام فاطمه خوبی جونم چه خبرا  فاطمه من روی زبونم خیلی سفید شده و خلط پشت حلقم زیاد ممکنه از سر ...

بچه ها خونریزی دارم

مرکز هم جواب نمیده

چیکار باید بکنم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام بچه هااا صبحتون بخیر 💚💚💚

رقیه جانم 

کوثر جانم 

صبح ب عشق شما زودتر بیدار شدم ک بگم امروز منتظریم

منتظر بتاهای عالییییی..منتظر خبرهای خووب ...منتظر یه خنده از ته دل و یه چشم گریون از سر شوق به حق بزرگی و کرمش..

دعای بچه های تایپیک پشت و پناهتون دوستام🤗🤗🤗😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم من بعد انتقال فقط دو روز استراحت کردم بعدش کلا زندگی عادی حتی مهمونی هم می رفتم...خونه مامانم ...

سلام گلم خوبی خدا تو دلیتو حفظ کنه تغذیه قبل انتقالت چیا بودن و اینکه من فکر کنم سردی بدنم بیشتره چون خلط پشت گلو زیاد دارم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها خونریزی دارم مرکز هم جواب نمیده چیکار باید بکنم؟

سلام عزیزم شرمنده خیلی وقته نیومدم سایت انتقال دادین ؟؟روز چندین؟؟

سلام بچه هااا صبحتون بخیر 💚💚💚 رقیه جانم  کوثر جانم  صبح ب عشق شما زودتر بیدار شدم ک ...

بچه ها خونریزی دارم

مرکز هم جواب نمیده

چیکار باید بکنم؟

بچه ها خونریزی دارم مرکز هم جواب نمیده چیکار باید بکنم؟

سلام فرزی جانم

عزیزم نگران نباش..انگار خیلییی از بچه ها این خونریزی رو دارن..آمپول و شیاف رو داری؟؟؟فکر کنم باید انوکسا و آسپیرین و قطع کنی...استراحت مطلق باش دوستم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵