2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
خونریزی قطع شده؟ لک بینی قهوه ایی یعنی خون قدیمی اگه دیدی نترس. استراحتت خیلی زیاد کن حمام من خیلی د ...

ببخشید شما از روز انتقال تا ۱۴ روز بعدش هم امپول و هم شیاف پروژسترون استفاده کردید ؟بعد از مثبت شدن ازمایش هم امپول داره تا زایمان یا دیگه مثل بارداری عادی هست ؟

شما جدوم مرحله ای؟کدوم مرکز میری؟؟و مشکلتون چیه عزیزم؟

من تبریزم 

ذخیره ام‌کمه ،شوهرمم اسپرمهاش ضعیفه 

منم سیکل پانکچرم‌ ، امروز دومین روز استفاده از داروهام بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم گندم عزیزم که همش حواست بهم بود و پیام ها رو میدیو  می‌فهمیدم داری برام دعا میکنی و ...

فدات بشم عزیزم که انقد دل مهربونی داری.خدا نی نی یا نی هاتو برا حفظ کنه سلامت بدنیاشون بیاری انشاالله. خدا از زبونت بشنوه عزیزم آمین🤲🤲🤲😘😘😘❤❤❤خداوند خیرت بده😘😘😘😘❤❤❤❤🌺🌺🌺🌺🙏🙏🙏

ببخشید شما از روز انتقال تا ۱۴ روز بعدش هم امپول و هم شیاف پروژسترون استفاده کردید ؟بعد از مثبت شدن ...

بعده انتقال هم هست دکتر ک ب من گفت تا اخرش هست حالا ممکنه کم و زیاد کنن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مامان رقیه جان بهت تبریک میگم عزیزم انشالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی رو سالم و سلامت بغل بگی ...

قربونت برم رز عزیز مرسی که برام دعا کردی از خدا برات این روز و این حس ها رو از ته دلم میخوام که خیلی زود تجربه اش کنی و دلمون شاد شه الهی به حق فاطمه زهرا خدا برات معجزه کنه فدات شم🤲🤲🤲🤲🤲🤲😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چند وقته اقدامی‌؟

عزیزم من دوماه بود اقدام بود مشکل شوهرمو فهمیدم خدا خیرش بده دکتری که میرفتیم پیشش مجبور کرد همسرم بره ازمایش بده ‌الان فک کنم ی ساله میرم رویان 

ی بار تخمک کشی کردم اما گفتن از هشت تخمک چهار تاش پوچ بثد و دوتاش جنین شد با کیفیت بی سی😔

الان دوباره تو تخمک کشی ام با سیکل لانگ این بار گونال خریدم شاید بهتر شه اوضاع 

امیدم ب خداست 

ولی خدایی چقد ما گناه داریم فک کن باید انقد امپول بزنیم ک بتونیم بچه دار بشیم 😔😔اگه باردار بشیم ک ...

عزیزم کار ما از این‌حرفا گذشته مجبوریم فقط به نتیجه فکر کنیم تا ذهنمون زیاد درگیر نشه و‌خدایی نکرده بیشتر از این عصبی نشیم وگرنه واقعا کار ما سخته ، انشالله به زودی دامنت سبز شه 

نفس جان شما این انتقال به نظر خودت چکار کردی مثبت شدی البته بعد از خواست خدای مهربون 

مک هیچ کار خاصی نکردم فقط وزنمو کم کردم متفورمین بدون اجازه پزشک خوردم بعد هم امپول چسب جنین زدم واگرنه هیچ تغذیه اینا رعایت نکردم از روز انتقال هم یه کیلو توت فرنگی گرفتم دوسه روز خوردم غذای پر ادویه و تند هم میخوردم خودم غذادرست میکردم خلاصه کلی کار کردم اصلا استراحت دایم نداشتم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم من دوماه بود اقدام بود مشکل شوهرمو فهمیدم خدا خیرش بده دکتری که میرفتیم پیشش مجبور کرد همسرم ب ...

انشالله اینبار نتیجه خوب میده ، استرس نکش ، اون جنینا رو انتقال ندادی ؟

من ۱۹ آزمایش دارم   دخترا برین تو کار دعا واسه انتقالی های جدید    

عزیزم حتما مامانی باور کن با خیال راحت به نی نی ها برس و مثل من استرس نداشته باش و فقط بخور و استراحت کن ..منم هر روز برات دعا میکنم انشاالله دلت شاد میشه به حق حضرت علی اصغر

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم سعی کن صبح یک لیوان آب ونشاسته قاطی کن وبخور،شیرسویاهم اگه تونستی تهیه کن بعدازانتقال هرر ...

پیام هاتون رو الان دیدم.

انتقالم با بیهوشی بود.

اینایی که گفتی رو ندارم تو خونه.فردا به همسرم میگم تهیه کنه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘