2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
عزیز دلمممم، شما که محاله به اسم توی تمام دعاهام نباشی فاطمه جانم، اتفاقا سر نماز توسل به امام جواد ...

ااااای جووووون دلم دست گلت درد نکنه عزیزم❤️❤️ الهی هزاران برابر ارامش و خیر و خوشی بیاد تو زندگی خودت🌺❤️. الهی همشون براورده بشه. ای خداااا🥺🥺🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من از دیروزه سینه هام یکم درد میکنه و بزرگ شده بخاطر اینه که به پریودم نزدیکم میشم یا علائم لانه ...

عزیزم نگران علایم نباش خیلی ازدوستان علامتی نداشتن و شکر خدا مادر شدن 

روزای آخر انتقال یکی از سینه هام طی روز چندین بار تیر می کشید ، به امید خدا مادر شدی

عزیزم ان شاالله که اینسری جنین با کیفی عالی برات تشکیل شه انقدر هم استرس نداشته باش همه چیزو بسپر ب ...

سپردم باور کن سری قبل خیلی خودم تلاش میکردم همه چی جور شه و برم اما این دفعه گفتم خداا اگه قراره برم نشه و ناامید برگردم خودت  جورش نکن این دفعه سپردم ب خدا ولی خب خودت تجربه داری نمیشه بهش فکر نکنی 

ولی بازم دعا میکنم قران میخونم فردا پنج شنبه اس نماز حاجت روز پنج شنبه ارومیخواک بخونم 

امیدوارم خدا کمک ام کنه میدونه چقددددد دارم اذیت میشم

@گندمی8

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به محضر پیامبر اکرم ص دعای یستشیر رو خوندم.

الهی به حق پیامبر رحمت بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم.😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم ممنونم  پس داستان داریم اگر قراره ناشتا بخوره، می خواستم روی همون میز صبحونه به صور ...

منم زنگ زدم قیمتشو خیلی خوب گفت ژل رویال رو گرمی گفت ده تومن که پیج فلورا تاجیک یکی رو معرفی کرد ۱۵ گرمیشو میگفت ۳۰۰ که دقیقا دو برابر یعنی 

عزیزم نگران علایم نباش خیلی ازدوستان علامتی نداشتن و شکر خدا مادر شدن  روزای آخر انتقال یکی از ...

قبل سینه درد که دوروز قفسه سینم درد میکرد یه در ای عجیبی میاد سراقما شاخ درمیارم😑

ای جااااااان انشاالله قسمت خودت بشه هفته بعد از این تپل تر که مطمئنم میشه دلم برات روشن خیلی عزیزم

فدای دل مهربونتون که الان داره دوتایی میزنه  خدا از دهنتون بشنوه   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها برای تزریق امپول پرژسترون از خونه بیرون میرفتید؟

نه عزیزم من یبار رفتم بیرون بعدش همسرم برام میزنه فیلمشو ازگوگل دید یاد گرفت چون روزای اول انتقال سخته هی پله درمانگاه بالا پایین کنی

بچها اسم همتونو نوشتم براتون دعا کردم خدا روبه بزرگیش قسم دادم که دست خالی هیچکسو برنگردونه و به دل ...

مرسی عزیرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
قبل سینه درد که دوروز قفسه سینم درد میکرد یه در ای عجیبی میاد سراقما شاخ درمیارم😑

عزیزم میدونم همه عمرمون یه طرف این 14 روز قبل آزمایش یه طرف ، هر روزش اندازه یه سال میگذره 

به هیچی فکر نکن ، فقط به کنجدای تو دلت فکر کن و اینکه داری مادرمیشی