2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
فدای تو عزیزم ماهم خوبیم خداروشکر که حالتون خوبه ❤️  یه دختر دارم آره اگه خدا بخواد فردا انتقا ...

به سلاکتی عزیزم. خدا فرشتت رو حفظ کنه عزیزم.... 

انشالله بازم طعم شیرین مادر شدن رو بچشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترم گفته نخور ولی من دیشب خوردم اخه هیچ جایگزینی نداده 

بهش بگو شاید انوکسوپارین جایگزین کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭وای سحر جون دیروز که سرسجاده بودی چقدر دلم لرزید گفتی با دل شکستم برای همتون دعا کردم چقدر ا ...

جان دلمممم عزیزممممم، گوارای وجودتون این حس و حال ناب ، آیا ایمان نیاوردی به من ؟ 😁😁

آفرین دختر خوب از این به بعد حرف گوش بده و از تجربیات ما استفاده کن، بخوای دوباره حرف گوش ندی و الکی به خودت استرس بدی من می‌دونم و توووووو 😤😤😜😜😘😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچها اسم همتونو نوشتم براتون دعا کردم خدا روبه بزرگیش قسم دادم که دست خالی هیچکسو برنگردونه و به دل ...

کوثر جان میشه بگی انتقال چندمت بود گلم؟

چیکارا کردی مثبت شدی عزیزم؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

وای یبار انتقال دادم از روز اول انتقال انقد دلم برا خودم سوخت و گریع کردم تو روز چهارده فقط ببخشید عر میزدم😅

همش تو دلم میگفتم چقد گناه داره چرا باید انقد زجر بکشم ک اخر منفی شد😔

وای یبار انتقال دادم از روز اول انتقال انقد دلم برا خودم سوخت و گریع کردم تو روز چهارده فقط ببخشید ع ...

تا خدا نخواد نمیشه ادم خودشو بکشه گرمی بخوره مراقبت بکنه ننیشه گلم 

ولی من از همه میپرسم چیکار کردن چیا موردن میگم تلاش کنم حداقل 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ولی خدایی چقد ما گناه داریم فک کن باید انقد امپول بزنیم ک بتونیم بچه دار بشیم 😔😔اگه باردار بشیم ک ...

باردار بشیم امپولا مهم نیست منکه دیگه بریدم 

دوباره میرم پانکچر بشم دوباره امپولای هورمونی با دوز بالاتر 🤢

وای یبار انتقال دادم از روز اول انتقال انقد دلم برا خودم سوخت و گریع کردم تو روز چهارده فقط ببخشید ع ...

چندتا جنین شدن برات عزیزم 

انشالله ایندفه بیای بگی   کلی جنین با بهترین کیفیت داشتی🙏

قربونت برم عزیزم توکل بخدا 

ان شاءالله بخدا من راهمم دوره مجبورم هر دفعه یکیو با خودم بردارم ببرم دکتر خیلی سخته خدا بهمون نگاه کنه 

ماه قبل بود که سیکلم کنسل شد این ماه میخواستم برم توی سیکل انتقال که روز انتقال دکتر نبود 

ای بابا  خب به دکتر دیگر ی ارجاع نداد شما رو؟مگه میشه وسط سیکل رها کنه بره مراجعین رو بلا تکلیف بذاره پاسخ این همه دارویی که وارد بدن آدم میشه  با کیه؟!!! 😞😞😞

ااااای جووووون دلم دست گلت درد نکنه عزیزم❤️❤️ الهی هزاران برابر ارامش و خیر و خوشی بیاد تو زندگی خود ...

واسه شما جور خاصی دعا میکنم خودت میدونی دیگه ؟ 😍🥰🤗

عین یه خواهر منتظر خواهرزاده‌مم که بیای بگی سحر خاله شدیییییییی 😍😍😍😍😍😍😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم