2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
👆👆👆

عزيزم نفخ باعث منفى شدن نميشه

اماكار كردن اگرمجبوره هر ى ربع بياد ى بيست دقيقه نيم ساعت دراز بكشه

طولانى مدت سرپا نباشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون رادیس جان ..باور کن به جاهایی واقعا دست خود آدم نیست و همش فکرای مختلف میاد تو ذهن آدم ..چشم س ...

میدونم عزیزم حق داری کاملا درکت میکنم .توکل بخدا بهترینها برات رقم میخوره 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزيزم چه نگرانی  هر چه دیرتر بری ب ای سونو قلب بهتر خیالت راحت تر  زود نباید بری چون دید ...

باشه عزیزم ممنون.اخه گفتی نبایدبحرفشون گوش میدادم گفتم شایدبایدمیرفتم حتما.پس میمونم همون روزکه گفتن میرم.

سلام دوستای گلم من سه شنبه دوتا جنین بلاست انتقال دادم ازبعدازظهر دل دردای خفیف  پریودی دارم و ...

سلام عزيزم انشالله خیر به فا ل نیک بگیر 

تیر کشیدن دور ناف خوب من تو انتقال آخرم دور نافم تیر کشید که مثبت شدم شما هم بزار به حساب لانه گزینی و نگران نباش 

باشه عزیزم ممنون.اخه گفتی نبایدبحرفشون گوش میدادم گفتم شایدبایدمیرفتم حتما.پس میمونم همون روزکه گفتن ...

منظورم این بود زودتر میرفتی برای دیدن ساک و جنین و بعد هم قلب حالا عیب نداره همه رو میری با هم میبینی انشاالله 😍😍

چندتا جنین انتقال داده بودی د؟ 

من از روز سوم شروع شد تا هفتم ادامه داشت دقیقا 

عه جدی میگی؟خداخیرت بده از بعدازظهر تاحالا خیلی نگرانم نکنه یچیزشده من از اران دل درد دارم 😢،عزیزم مبارکت باشه امیدوارم نه ماه دیگه نی نی نازت و بغل بگیری 😍

عه جدی میگی؟خداخیرت بده از بعدازظهر تاحالا خیلی نگرانم نکنه یچیزشده من از اران دل درد دارم 😢،عزیزم ...

بله عزيزم نگران نباش 

انشالله که خیر مامان خانم شدی 

پیشاپیش مبارکت باشه 

منتظر یه بتاي خوب هستیم عزيزم