2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

سلام بچه ها....

یه سوال

من انتقال جنین داشتم امروز روز ۱۲ ام بود ،از ۲روز پیش بی بی گذاشتم یه هاله کمرنگ داشت،امروز خیلی درد پریودی داشتم،بعد از ظهرم به لکه بینی افتادم،گفتم دارم پریود میشم،سریع یه شیاف گذاشتم،به خاطر دردم رفتم ازمایش دادم بتام ۱۸و نیم بود که زیر ۲۰ رو زده بود منفی ولی گفت تکرار کن ازمایش رو،دکترم روز هفدهم رو زده واسه ازمایشم....میشه ۵روزه دیگه

به نظرتون این الان یعنی من منفی شدم؟جنین تشکیل نشده؟🙁

برم دکتر ؟لکه بینی رو چکار کنم🙄😔

سلام بچه ها.... یه سوال من انتقال جنین داشتم امروز روز ۱۲ ام بود ،از ۲روز پیش بی بی گذاشتم یه هاله ...

سلام عزيزم شاید لک لانه گزینی بوده و تازه لانه گزینی کرده و بخاطرهمین بتا پایین بوده نگران نباش منفی نیستی 

مجددا دوروز دیگه یا زمان آزمایش که دکتر گفته تکرار کن و داروهاست رو منظم بخور و مصرف کن انشالله مامانی عزيزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم شاید لک لانه گزینی بوده و تازه لانه گزینی کرده و بخاطرهمین بتا پایین بوده نگران نباش منفی ...

ممنون گلم از جوابت....پس فعلا داروها رو ادامه میدم تا ازمایش بعد🙂

مسکن میشه خورد برای درد؟

ممنون گلم از جوابت....پس فعلا داروها رو ادامه میدم تا ازمایش بعد🙂 مسکن میشه خورد برای درد؟

نه عزیزم دارو نخور این دردها طبیعی حتما داروهاست رو ادامه بده اوه لکه بینی زیاد شد آمپول داری که دوتا بزن اگه نداری آمپول پروژسترون دوتا باهم تو یه سرنگ بزن 

خوب بود یکی از دوستام که از من زودتر انتقال داد امروز ازمایش داد و منفی شد 😭خیلی ناراحت شدم کلن انگ ...

ای وای برای دوستت خیلی متاسفم🥺😔درکت میکنم واقعا آدم استرس میاد به جونش ولی خوب خداروشکر مثبت هم خیلی زیاد داشتیم انشاالله که تو مثبت میشی ..منم یا چهارشنبه یا پنج شنبه احتمال زیاد چهارشنبه باهم میدیم آزمایش .. انشاالله خدا دامن همه منتظر هارو سبز کنه ماهم بینشون

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
میدونم عزیزم حق داری کاملا درکت میکنم .توکل بخدا بهترینها برات رقم میخوره 😍😍😍

انشاالله ممنون عزیزم 😍🥰😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستای گلم من سه شنبه دوتا جنین بلاست انتقال دادم ازبعدازظهر دل دردای خفیف  پریودی دارم و ...

عزیزم این علایم ها که خیلی خوب معلوم داره اون تو اتفاق هایی میوفته بگو خداروشکر باور کن اگه علایم نداشتی بیشتر نگران کننده بود حتما مامان شدی عزیزم به امید خدا🤲🤲😍

عزیزم این علایم ها که خیلی خوب معلوم داره اون تو اتفاق هایی میوفته بگو خداروشکر باور کن اگه علایم ند ...

باردوممه انتقال میدم امیدوارم بادعای شما عزیزان همینطور باشه .هرچی خدابخواد سپردم به خودش دیگه ازترسم از بعدازظهر تاالان فقط دراز کشیدم 

بچه ها فرتیل سی ام خارجی دارم ۶۰ تا بیرون ۶۰۰ من میدم ۴۰۰ هر کی خاست پی وی بگه تا اخر شهریور وقت داره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام گلم به سلامتی انشالله خوش خبر میای. به ف ال نیک بگیر چون منم روز سوم دیدم ولی همون یه بار بود ...

انشاالله سارا جون خدا از زبونت بشنوه ..انتقال اولم که روز یازده با دوازده دیدم که کم کم بیشتر شد پریود شدم انتقال دومم از روز پنج اینا دیدم ولی رفته رفته زیاد شد و آخرش پریود شدم انتقال سوم چهارم هم دوازدهم لک و پریود😐😐میگم که من قبل این که آزمایش بدم کلا پریود میشدم ..ولی الان فقط دوبار صبح دیدم که خیلی کم در حد رگه بود و خداروشکر خبری نیست

باردوممه انتقال میدم امیدوارم بادعای شما عزیزان همینطور باشه .هرچی خدابخواد سپردم به خودش دیگه ازترس ...

انشاالله این بار حتما نتیجه میگیری عزیزم و مامان میشی آفرین استراحت کن و خوب تغذیه کن انشاالله مامان شدی