2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@favali    

فاطمه عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام موسی کاظم ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی به حق باب الحوائج ع بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واقعا خيلي ازتون ممنونم خيليييي مهربون و خوبين همتون انشالله كه خدا خودش مراقب تو دلياتون باشه❤️❤️ ...

انشالله که روز یازده و دوازده بی بی مثبت دیگه نزنیاااااا دختر خوبی باش 

آروم باش توکل کن به خدا 

اي جااانم خداروشكر كه مثبت شدي واقعا خيلي سختي كشييدين😍🧿

خیلی سختی کشیدم یازده سال 

پنج انتقال 

شش بار پانکچر 

کلی هزینه دوا و درمان 

خداروشکر که خدا لطفش شامل حال منم شد و امیدوارم که لطف خدا شامل حال شما عزیزان هم بشه و این هفته هم مثل هفته های گذشته تاپیک پر از خبرهای خوب باشه 

خیلی سختی کشیدم یازده سال  پنج انتقال  شش بار پانکچر  کلی هزینه دوا و درمان  ...

واقعا خداروشكر 

انشالله عزيزم

خيلي مراقب باش نسرين جون استراحت كن تا اخر بارداري

من ي بار باردار شدم از ذوقم همش اينور لونور بودم و كار ميكردم توو ٢٣ هفته كيسه اب بچم پاره شد و نموند

ازون موقع هركي باردار ميشه ميگم فقط استراحت كن

سلام عزیزم روز انتقال گفتن دوهفته دیگ برو آزمایش بده نسخه الکترونیکی نوشتن برام احتمال زیاد هشتم برم ...

سلام گلم به سلامتی انشالله خوش خبر میای.

به ف ال نیک بگیر چون منم روز سوم دیدم ولی همون یه بار بود توی انتقالای قبلیت نمیدیدی؟ چون دو مرحله ای انتقال دادی دیر لانه گزینی کرده دختر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
همه كسايي ك اين مدت ديدم روز ٨ بيبيشون هاله داشت حداقل حالا اميدمو از دست نميدم توكل بر خدا ببينيم چ ...

فدات بشم خدا بزرگه استرسو از خودت دور کن بی بی خودش استرسه به امید خدا مثبتی🤲🤲به حق امام رضا

نگرانم کردی نکنه دیر برم خدایی نکرده بدبشه.؟۶هفته و۶روزبرم قلب دیده میشه؟

عزيزم چه نگرانی 

هر چه دیرتر بری ب ای سونو قلب بهتر خیالت راحت تر 

زود نباید بری چون دیده نمیشه الان فریناز رفته گفته هفته بعد بره که دیشب رفت سونو بیرون رویت شد خداروشکر 

منم چون داپلر رفتم دیده شد گلم اگه سونو معمولی میرفتم دیده نمیشد