2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
انشاالله عزیزم خدا دلشادت کنه و بسلامتی بچه هات رو بگیری بغلت و شیرشون بدی که به من امید و روحیه داد ...

قربونت بشم انشاالله با دعای خیرتون و انشاالله تو هم مامان دو تا نی نی خوشگل میشی و دلمون رو شاد میکنی 

کاری جز دعا از دستمون بر نمیاد 

لکه بینی یه ذره برای لانه گزینی قرار نیست که مدام بیاد عزيزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم من با آخرین پریودم یک روز اختلاف داشتم 

ااااااا اونجوری باشه خوبه مبشم۶هفته.من گفتم شایدباروزانتقال حساب میکنن ویک هفته اضافه میکنن.اونجوری میشدم۵هفته

ااااااا اونجوری باشه خوبه مبشم۶هفته.من گفتم شایدباروزانتقال حساب میکنن ویک هفته اضافه میکنن.اونجوری ...

من طبق پریود میشدم شش هفته و چهار روز 

طبق سونو شدم شش هفته سه روز 

فریناز هم یک روز اختلاف داره 

عزیزم چندم انتقال دادی؟میخوام بدونم چجوری حساب کردن شش هفته شدید؟من واقعا گیج شدم نمیدونم سن بارداری ...

از رو سونو

دیشب حتی تاریخ انتقال و تاریخ پریودم رو نپرسید

ولی با تاریخ اخرین پریودیم یکی دو روز اختلاف داره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت بشم انشاالله با دعای خیرتون و انشاالله تو هم مامان دو تا نی نی خوشگل میشی و دلمون رو شاد میکن ...

انشاالله ممنون نسرین جان خدا همیشه دلشادت کنه😍😍😍🤲🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خيلي ممنونم ازت مهربووونم انشالله كه بارداري عالي داشته باشي و توو دليتو صحيح و سالم بغل كني واقعا ...

اینقد بیبی نزن این استرسه خودش بدتره

من روز ۱۳ بیبی زدم چهارده هم ازمایش دادم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به به چه خواب قشنگی فریناز جون ‌😍😍خیلی خیلی  حس خوبی داره منم چند بار خواب بچه ام رو دیدم قبل ...

ان شاالله ک کمتر از نه ماه دیگه خوابهات واقعیته و داری شیرشون میدی😍😍😍

آخه برای من دیرتر انتقال دادن روز۲۰پریودیم انتقال دادن.

منم دقیقا روز ۲۰ پریودم انتقال داشتم

ربطی ب چندم سیکل انتقال دادی نداره

آخه برای من دیرتر انتقال دادن روز۲۰پریودیم انتقال دادن.

شما با روز انتقال کاری نداشته باش 

اولین روز آخرین پریودت رو محاسبه کن تو گوگل بزن آنلاین محاسبه میکنه دقیق برات 

حالا سونو بری شاید یکی دوروز اختلاف داشته باشی 

شما با روز انتقال کاری نداشته باش  اولین روز آخرین پریودت رو محاسبه کن تو گوگل بزن آنلاین محاس ...

اره اونجوری تو یه برنامه زدم.گفتم ببینم اون دقیقه یانه.خیلی ممنون گلم بانی نی هات برام دعا کن هفته بعدمیرم سونو.ایشاالله همه چی خوب باشه.خدانی نی هاتوبرات حفظ کنه عزیزم.