2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
عزیزم ان شاالله که مادر میشی ب علائم نیس ک خیلی استرس داری هم این استرس برات از همه چیز بدتره سرتو گ ...

باشه عزیزم آره واقعا استرس لحظه ای میاد و میره ..الان رسیدم خونمون دیگ سرم با سریال هام گرم میکنم تا روز آزمایش انشاالله که خدا برام مادر شدن رو مقدور دونسته ..قربونت برم با دوقلوها برای من و همه ی دوستان منتظر دعا کن دلم به دعاهای شما بستم🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نگران نباش عزیزم منم علامتی نداشتم فقط از روز هفتم به بعد یکم گرفتگی زیر دلم حس کردم همین

خداروشکر که الان مادر شدین چشم سپردم به خدا ..خودش برای من و تمام دوستان منتظر معجزه کنه ..خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم خودت رو ناراحت نکن و استرس نداشته باش که اصلا برات خوب نیست کاملا درکت میکنم ولی قرار نیست ...

ممنون رادیس جان ..باور کن به جاهایی واقعا دست خود آدم نیست و همش فکرای مختلف میاد تو ذهن آدم ..چشم سعی میکنم آروم باشم و توکل کردم به خودش .. ممنون از دلداریت عزیزم انشاءالله خیلی زود مامان شدن خودت🤲🤲

میفهمم چی میگی عزیز دلم. چندم باید آزمایش بدی؟ فدای قلب مهربونت انشالله الهی آمین😚😚😚😚

سلام عزیزم روز انتقال گفتن دوهفته دیگ برو آزمایش بده نسخه الکترونیکی نوشتن برام احتمال زیاد هشتم برم میشه روز چهاردهم..سارا جون یه چیزی بگم من دیشب که برای نماز بیدار شدم خیلی کم روی دستمال ترشحات روشن بود بعدش هم بود ..الان این چیه برای لانه گزینی یعنی؟؟

ان شاالله همین طوره و این دفعه متفاوته😍 اله سن خوش اول با🤩😁 اوکی؟ وگرنه میرم ماهیتابه آناجونو قر ...

انشاالله قربان اولوم الله آغزیننان اشیدسین آبجی ..یادش بخیر ماهیتابه آنا 😅😅😅

عزیزم اصلا مثبت و منفی شدن ب علائم نیست من همه علائمی داشتم طوریکه میگفتم مثبتم دیگه این دفعه ولی من ...

حنان جون عزیزم اونم خیلی سخت که کلی علایم داشته باشی و مطمئن باشی مثبتی بعد منفی بشه حالت رو درک میکنم منم تجربه چهار بار میکرو منفی داشتم میفهمم چی میگی .. انشاالله خدا خودش رحم کنه به هممون.. الهی به حق این روز عزیز خدا هرچه زودتر دامنت رو سبز کنه و مادر بشی و دلت شاد بشه

فدات شم چهار انتقال قبلیم هیچ علایمی نداشتم خیلی میترسم ببین یعنی فقط میگم خدایا به بزرگی خودت برام ...

عزیزم اصلا علایم رو با هم مقایسه نکن.... 

من کلا تو هر یه انتقالم یه جور بودم.... 

پس میبینی که + و منفی برا من فرقی نداشت.... 

پس تورو خدا خودت رو انقدر اذیت نکن و با دید + جلو برو انشالله به سلامتی بغلشون خواهی کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دورت بگردم اينقدر ب خودت استرس نده تا ى انتقال خوب داشته باشى و مثمرثمر اين استرسا تبديل ميشه ب اين ...

فریناز جون باشه عزیزم دیگ خودم هم خجالت میکشم از حرکاتم انگار نه انگار یه زن گنده هستم ..عزیزم خدارو شکر حال نی نی گلت خوب تو هم استرس نداشته باش استراحت مطلق کن انشاالله خیلی زود هماتوم هات از بین میرن و بسلامتی سونوی بعدی صدای قلب نی نی رو می‌شنوی به حق فاطمه 🤲🤲🤲

سلام ببخشید یه سوال داشتم من سیکل انتقالم روزی ۶میل استرادیول میخورم روز ۸سونو شدم ضخامتم ۹/۷بود سه ...

عزیزم مطمئن باش دکترت به شرایطت اشراف داره و در مقابل من و امثال من که علمش رو نداریم مطمئنا بیشتر میدونه..... 

اگه چک نکرده بود شاید جای اما و اگر داشت اما وقتی چک کرده مطمئن باش نیاز بود کم و زیاد میکرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اصلا علایم رو با هم مقایسه نکن....  من کلا تو هر یه انتقالم یه جور بودم....  پس می ...

ممنون آنا جان ..باشه دیگ از بس دخترا گفتن خودم خجالت میکشم ..آنا جون من دیشب که برای نماز صبح بیدار شدم روی دستمال خیلی کم ترشحات روشن بود الان هم دستمال میکشم خیلی کم رنگ تر هست ..انتقال جنین دومرحله ای داشتم که انتقال اولم بدون احتساب روز انتقال میشه روز هفتم و مرحله دوم انتقال میشه روز پنجم..بنظرت از چیه ؟

خداروشکر که الان مادر شدین چشم سپردم به خدا ..خودش برای من و تمام دوستان منتظر معجزه کنه ..خدا نی نی ...

ممنون،ایشالا ایندفعه خدا خودش بهت نظر کنه عزیز دلم از انتظار دربیای.🙏🙏🙏

قربونت برم محلا جون خدا رو شکر آروم تر شدی عزیزم دیگ این جا تنها جایی که هممون خیلی راحت از مشکلاتمو ...

عزیزمی.مرسی ممنونم برای شما هم همینطور باشه مامان رقیه مهربونم 🤲🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘💓💓💓💓

خواهر های عزیزم من بازم هیچی علایم ندارم 😭😭😭😭😭تو رو خدا داریم به وقت اذان نزدیک میشیم بازم برام ...

به علایم نیست مامان رقیه مهربونم من سری پیش همه علایم که بچه‌ها میگن داشتم ولی منفی شدم 😞😢 آن شالله که نی نی های ناز جاشون محکم شده و تا نه ماه توی دلت مهمون هستند و بعد بسلامتی میان بغلت  الهی آمین به حق این روز عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد 🤲🤲🤲🤲🤲🤲 برو خونه مبارکت باشه بسلامتی آن شالله بعد با بتای عالی همه سورپرایز میشیم به لطف و یاری خدا ی بزرگ و مهربونم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

چرا قبول کردی باید یه بهونه میاوردی من اوایل میگفتم سرما خوردم کسی نیاد خونم

ای جانمممم.... 

از این حرفت خندم گرفت..... 

یادمه یه زمانی که نمیخواستم به خاطر خوردن پردنیزولون با کسب روبوسی نکنم میگفتم من مریضم سرماخوردم واسه همین روبوسی نمیکنم..... 

فکرش رو بکن سالما باهام روبوسی نمیکردم مریضا میگفتن منم سرما خوردم بابا ایرادی نداره..... 

😂😂😂😂😂

یعنی هر چی ویروس و مریضی بود جذب من میشدن.... 

حالا یکی نمیگه هر کی مریضه باید با کسی دیگه که مریضه مگه باید روبوسی کنه؟؟؟