2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
من ۲۴ هفته ام...دکترم گفت خوبه یکی بزنی البته زیاد تاکید نکرد.

ممنون.شما جفتتون  چیه؟ من انتقالم تهران بود. الان اینو دکتر شهرستان گفتش.باز بچه های اینجا تجربشون بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ابن سینا برای ای وی اف دکتر شه بخش الانم دکترم داوودی مقدمه نمیدونم بیرون دکتر برم یا همونجا برم ...

منم همونجا با گیلانی نوبت دادن بهم فعلا باهمون ادامه میدم یه کم داروها اینا سبکتر شه بعد میرم پیش یه دکتر دیگه تو همین کرج راستی سونوی اولت رو چند روز بعد مثبت شدن انجام دلدی وسونوی دومت رو کی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم من سر دوقلوهام اصلا تهوع نداشتم خیالت راحت😂😂

ای جون خدا حفظشون کنه 

چیکا جونم تیتر بتات چند بود؟ روز چندم ازمایش دادی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چون شیر سرد هست این دو هفته انتقال جرات نکردم بخورم البته یه چیزی من دو سال بخاطر این قضیه لبنیاتو ...

نه عزیزم لبنیات اتفاقا خیلی لازمه ، اگر طبعت خیلی سرده شیر رو با خرما بخور، ماست رو با نعنا، پنیر رو با گردو، اینطوری طبعش متعادل میشه. ولی اصلا لبنیات رو حذف نکن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عاره خيلي سخته انتظار ،روزا بسختي ميگذرن با دعا و ذكر و فيلم  خودتووو يكم سرگرم كن شايد راحتتر ...

ممنونم گلم بابت راهنمایت چشم انجام میدم البته 

پناه بر خدا 🤲🤲قسمت همه منتظرها انشالله 

چرا انقدر نگرانی نی نی ها دارن جاگیر میشن این درداهم ب نظرم نشونه خوبیع منم داشتم 

واقعااان وای نمیدونی چقد خوشحال شدم خداکنه خداکنه 🥺

دست خودم نیست هی استرس از خودم دور میکنم یهو میبینم تو خود استرسم یادم میاد بی بی چک زده بودی روز چندم زدی؟

راستش نمیخواستم بزنم ولی الان انگار دلم طاقت نمیاره 

سلام خواهرای گلم خوبید یه مدت نبودم خیلی سرم شلوقه ببخشید نبودم نمیدونم کدوم از کاربری ها مثبت شدن و ...

اره عزیزم منم ک منفی شدم همین جوری بود خونریزیم خیلی کم بود فقط من دردای وحشتناک داشتم ولی خونریزیم کم بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کوثر جون قربونت برم این دردا بخاطر این جنین ها دارن لانه گزینی میکنن خداروشکر کن ببین نود درصد خانم ...

راست میگی از ذوقم دارم گریه میکنم من فکر میکردم بابت پریودیه خداکنه که این طور باشه دلم خیلی پیشته والا خواستم اتفاقا خبرتو بگیرم همش در حال دعا شما رو یادم میاد دعا میکنم 

خدا دامن همه رو سبز کنه 

تو هم زیاد نگران علائم نباش خیلی ها علائم نداشتن بستگی به بدن داره کلن ولی از خدا میخواهم یه علائم خفن بده بهت دلت اروم شه 🤲🤲

سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

آخی عزیزم چه خوب چشمت روشن مبارکت باشه چقدر این چند روز خبرای خوشحال کننده اینطوری میشنویم😍❤

من 46 ساله هستم ولي تازه ازدواج كردم 20 ماهه. خيلي نااميد شدم ديگه . دكترها وقتي مي بينن سنت بالاست ...

نگران نباش عزیزم ان شاالله میشه.😍 ب نظرم حتما با یه چند تا دکتر دیگه هم ویزیت شو ب یکی اکتفا نکن.توکل ب خدا. ب همسر منم گفتن وضعیت خوب نیس و باید جنین اهدایی بگیریم. ولی من ناامید نیستم ان شاالله تقویت می کنیم و همه چی خوب پیش میره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱