2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
وااااا يكى نيس بهشون بگه شما داريد پولتون رو ميگيريد حالا چ براى ى خانم ٢٠ ساله چه ٤٠-٥٠ براى رضاى ...

نمي دونم والا . يه عمر برادرها رو زن دادم و زندگي پدر و مادرم جمع كردم الان كه رسيده به خودم و دلم مي خواد زندگيم با يك بچه اونم كنار يه مرد نازنين و آروم كامل بشه تو كار خدا موندم. واقعا فك نمي كردم بعد اين همه سال صبوري به پاي خانواده حالا كه نوبت خودمه براي يه بچه سر و سينه بكوبم. البته مي دونم كه من سنم كم نيست . 46 سالمه و همسرم 55 ساله اما هيچ حقي براي مايي كه جووني مون رو به پاي خانواده گذاشتيم نيست واقعا. همه جا بد نگاه مي كنن. گاهي مي گن كوتاه بيايين بچه مي خواين چكار. گاهي مي گن زنگوله پاي تابوت. اما بعد اين همه سال بچه داري و خانواده داري تنهام واقعا و به جز همسرم كسي نيست كنارم. در ثاني مرد نازنين و ارزشمنديه كه دوست دارم با حضور يه بچه خوشحال تر باشيم كنار هم. 

من هم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی آدم ترسویی هستم برای سینافکت ها هر روز میرم درمانگاه بعضی وقتها ه ...

سینافکت که ترس نداره عزیزجان حالا پروژسترون و اچ ام جی که عضلانیه و تو باسن باید زده بشه آره اولش یکم سخته ولی آمپولای زیرجلدی مثل سینافکت و گونال و سینال و....که باید تو بازو و شکم زده بشن هیییچ کاری نداره زدنشون

برو تو گوگل یا یا تیوب سرچ کن نحوه تزریق انسولین یادت میدن انقدممم راحت که خدا میدونه

دوبار بزنی با خودت میگی چرا از اول یاد نگرفتم

الهی بگردم آره مشکل مردم ما اینه که خیلی وقتا خواسته و ناخواسته یه حرفایی میزنن و کارایی میکنن که فکر نمیکنن دل طرف ممکنه بشکنه واقعا بعضی آدما درکشون پایینه

من یه بار که رفتم آمپول بزنم یکی از همین تزریقاتیا بلند داد زد برا ناباروریه؟؟من خیلییی ناراحت شدم واقعا خجالت کشیم خب آدم نفهم شاید یکی از آشناهای من تو درمانگاه باشه تو باید به همه حالی کنی به خودم قول دادم اگه یه بار دیگه از این حرکات و حرفا زد جوابش و بد بدم که مراقب حرف زدنش باشه داد نزنه همه شهر و خبر کنه😁

انشاالله شمام هرچه زودتر خدا دامنت و با بچه های خوشگل و ناناز سبز کنه همهههه ی این حرفها و این روزا یادت میره عزیزم توکلت به خدای مهربون باشه

خدا هوای دلای شکسته رو داره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم . ممنون. من نمیدونم بگیرم فرتیل سی یا نه ؟ دکتر برام‌نوشت گفتم گیر نمیاد گفت پس پرگمام بگ ...

بنظرم فرتیل بخر عزیزم تاثیر داره

داروخانه دکتر تشیدی کنار رویان داره حتی ارسالم میکنه من اخرین بار ماه قبل حدود ۹۰۰ ازش خریدم ۸۰۰وخورده ای

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نا امید نشو عزیزم امیدت به خدا باشه

چكار به نظرتون . دوباره برم با يه دكتر ديگه شروع كنم و منتظر باشم. يا نه برم تو سيكل دريافت اهداي تخمك و اين داستانها. بيمارستانهاي دولتي آيا محدوديت سني براي پذيرش 

عه بسلامتي امرو انجام دادي؟ صبحانش چي بود؟؟ من فقط پنير ميخورم ديگه اون خوبه يا بد البته خامه ايه ...

آره امروز انجام دادم، اوتمیل جو دو سر با شیر بدون هیچی 😐

پنیر از لحاظ دیابت خیلی خوبه اتفاقا، با نون تست جو دو سر بخوری برای صبحانه عالیه. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره امروز انجام دادم، اوتمیل جو دو سر با شیر بدون هیچی 😐 پنیر از لحاظ دیابت خیلی خوبه اتفاقا، با ن ...

قبل از جواب ازمایش هم شیر میخوردی؟

شیر برا بارداری بد نیست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

عزیز دلم، تمام حرفهات رو با تمام وجودم میفهمم، بچه داشتن توی هر سنی و هر شرایطی حق مسلم هر شخصیه و فقط و فقط به خود اون شخص و همسرش مربوطه و لاغیر. نمی‌دونم چرا توی کشور ما اینطوریه، توی هر چیزی دخالت میکنن، قضاوت میکنن یا نظر بیجا میدن !!

گلم من توی اقوام نزدیکمونم خانم ۴۵ ساله مثل شما دیر ازدواج کرد و تحت درمان دارویی قرار گرفت چند ماه، ولی جواب نگرفت، بعدش وارد سیکل آی وی اف شد ، حدود ۵ تا فولیکول داشت اما متاسفانه هیچ کدوم تخمک خوب نداشتن و در واقع پوچ بودن، سه بار پانکچر شد با داروهای مختلف و با کلی تقویت ولی متاسفانه تخمک خوب نداشت، و بعد از حدود ۲ سال رفت سراغ تخمک اهدایی و شکر خدا همون انتقال اول با تخمک اهدایی باردار شد، و همش میگه کاش از همون اول اهدایی می‌گرفتم الکی وقتم هدر نمی‌رفت.

اصلا به این فکر نکن که چون با تخمک خودت باردار نمیشی اتفاق خاصیه و اصلا منفی فکر نکن، خیلی ها حتی با سن پایین بخاطر بیماری های ژنتیکی یا خیلی موارد دیگه باید از تخمک اهدایی استفاده کنن، اصلا مسئله عجیب یا پیچیده ای نیست، اول از همه برای خودت خیلیییی عادی باشه و بعد هم اگر برات برخورد دیگران مهمه اصلا نیاز نیست به کسی بگی، بین خودت و همسرت بمونه. 

برات بهترینها رو آرزو میکنم که واقعا لیاقتش رو داری، خدا همه جوره صبر و معرفت شما رو آزموده پس بهترینها رو برات رقم میزنه عزیز دلم 🌹⁦❤️⁩

@linigoli    

قبل از جواب ازمایش هم شیر میخوردی؟ شیر برا بارداری بد نیست؟

نه اصلاااا، اتفاقا خیلی واجبه توی بارداری، من هم قبلش هم بعدش حتما روزی یک لیوان شیر میخورم.

ای خدا چقدر قشنگ مبارک باشه انشالله به سلامتی و دل خوش این ماه ها بگذره و دوتاشونو بغل کنی شیر بدی😍 ...

مرسی عزیزم روزه یازده بی بی سیزدهم ازمایش بتا دو هزار دو روز بعد هم هفت هزار شد پس کی وقته آزمایشته ان شاالله که خودت هم خوش خبر بیای 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
واي خدااااااااا❤️❤️❤️كاش همه هر روز بيان هي اينجوري مارو سوپرايز كنن و ما قند تو دلمووووووون هي اب ب ...

مرسی عزیزم ان شاالله  منتظر خبرای خوب از تک تک بچه ها ایم 

عزیزم شما کدوم مرکز پیش کدوم دکتر میری

من ابن سینا برای ای وی اف دکتر شه بخش الانم دکترم داوودی مقدمه نمیدونم بیرون دکتر برم یا همونجا برم مسیرم خیلی طولانی میشه