2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم روزه یازده بی بی سیزدهم ازمایش بتا دو هزار دو روز بعد هم هفت هزار شد پس کی وقته آزمایشته ...

مبارک باشه . چه سورپرایز قشنگی . انشالله همه چی براتون به بهترین شکل  پیش بره

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت عزیزم ان شاالله خودت بیای این خبر خوش و بدی 

انشاالله عزیزم😘🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه . چه سورپرایز قشنگی . انشالله همه چی براتون به بهترین شکل  پیش بره

مرسی عزیزم 😘 ان شاالله شما هم خدا سورپرایزتون کنه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام به همگی فردا انتقال دارم،میشه شربت لاکسی ژل بخورم واسه ییوست؟؟؟؟آمپول پروژسترون میزنم اینطور م ...

سلام عزیزم انشالله به سلامتی انتقال بدی

اگه میتونی انجیر خشک رو خیس کن در حد چندتا دونه بخور

بیشتر از بقیه چیزا تاثیر داره و فورا شکمت کار میکنه من حتی روغن زیتونم خیلی روم تاثیر نداشت ولی انجیر عالیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم😍😍😍چه سوپرایز قشنگی خدایا شکرت واقعا.مبارکت باشن‌ عزیزم.خدا برات حفظشون کنه .انشاالله ۹ ماه ...

مرسی عزیزم خودم اشک تو چشام جمع شد هنگ کردم ان شاالله که خودت خوش خبر باشی ♥️

دورت بگردم ان شاالله. من اون چهارده روز انتظار رو اينجور استرس نكشيدم ك اين دوروز كشيدم والا آدم ى ...

قربونت برم راست میگی استرس ها تمومی نداره اول آزمایش و ساک و صدای قلب و غربالگری و....تا بدنیا بیاد همراهمون هست .. انشاالله که خبرهای خوبی بیاری عزیزم🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه اصلاااا، اتفاقا خیلی واجبه توی بارداری، من هم قبلش هم بعدش حتما روزی یک لیوان شیر میخورم.

چون شیر سرد هست این دو هفته انتقال جرات نکردم بخورم

البته یه چیزی من دو سال بخاطر این قضیه لبنیاتو کامل گذاشتم کنار.

این ساله فقط چند بار خیلی خیلی کم ماست و شیر خوردم و پنیرم ک اصلا لب نزدم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
این درد های زیر شکم طبیعه بچها من کلن یه حالتی انگار زیر شکم بی ادبی نشه دستشویی داشته باشی انگار فش ...

چرا انقدر نگرانی نی نی ها دارن جاگیر میشن این درداهم ب نظرم نشونه خوبیع منم داشتم 

چون شیر سرد هست این دو هفته انتقال جرات نکردم بخورم البته یه چیزی من دو سال بخاطر این قضیه لبنیاتو ...

منم چند ساله لبنیات نمیخورم ولی تو برگه ای ک بم دادن برا بعده انتقال نوشته بود شیره پر چرب بخوری

عزیزم یه بالش نرم بذار رو دستت برش گردون رو شکم بذارش رو بالش پشتشو مرتب بزن اروم بذار یا اروغ بزنه ...

ممنونم عزیزم ،دفعش خوبه بنظرت اصلا چرا آروم نمیشه گریهاش؟؟دارو چیزی هست بهش بدم 

این درد های زیر شکم طبیعه بچها من کلن یه حالتی انگار زیر شکم بی ادبی نشه دستشویی داشته باشی انگار فش ...

کوثر جون قربونت برم این دردا بخاطر این جنین ها دارن لانه گزینی میکنن خداروشکر کن ببین نود درصد خانم هایی که حالت های شما رو داشتن باردار بودن مطمئنم مامان شدی عزیزم ..برای منم دعا کن علایمم بیاد 

نمي دونم والا . يه عمر برادرها رو زن دادم و زندگي پدر و مادرم جمع كردم الان كه رسيده به خودم و دلم م ...

شما تخمک گذاری دارین یعنی هنوز یائسه نشدین یه چند وقت اصلاح سبک کنین شاید کیفیت تخمکها و اسپرم همسرتون بهتر بشه منم ۴۰ ساله هستم و درتلاش برای بچه دار شدن .مطابق پیچ فلورا تاجیک عمل کنین خوابتون رو تنظیم کنین .روغن کنجد و زیتون استفاده کنین .استرس رو بزارین کنار و ارامش داشته باشین و فست فود و مواد نگهدارنده رو بزارین کنار و سالاد و جوانه با غذاهاتون مصرف کنین و مولتی ویتامین مثل کیوتن و اوا بوست و دها و امگا۳ و ویتامین ای مصرف کنین ان شاالله که کیفیت و کمیت میره بالا .من خودم هنوز امید دارم شما هم ناامید نباشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
درد ندارم عزيزم ولی همچنان خونریزی دارم از دیشب کمتر شده ولی همچنان ادامه داره 

قطع  نشده؟ خون چه رنگیه. ماشالا جان هم چندبار خونریزی کرد. فقط استراحتو بیشتر کن 

خدایا شکرت