2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
😂😂😂شما جفت بچه هاتون طبيعي بودن؟ من فكر كرد اولين فرشتتون با ميكرو هست

نه عزیزم اولین با سومین میکرو بود.... 

دومی اشانتیون بود دم اون بالاسری گرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا مال منم اینطوره

نگران نباش عزیزم.... 

عزیزم من فکر کنم اون موقع ها که گفتم درد واژن دارم برام..... 

وای چرا یادم نمیاد؟؟؟؟

برا انقباض بود.... 

اهان ایزوکسوپارین بود فکر کنم.... 

ببین نظر دکترت چیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما تکرار کن....  داروهات رو قطع نکن....

سلام عزیزم خوب هستید؟ببخشید من پارسال انتقال جنین داشتم و منفی شد.دوتا جنین پنج روزه بودن.و اینکه یک ساله نرفتم مرکز و قراره برم.بنظرتون قبل انتقال چه ویتامین هایی مصرف کنم ؟چه‌چیز هایی خوبه انجام بدم؟که انشاالله مثبت بشم.تی پی اوم بالا هست و خلط پشت گلوم زیاده و یبوست هم دارم😔🙏🙏

پردنیزون برای چی میدن تو بارداری؟

برا سرکوب ایمنی عزیزم.... 

اگه تشخیص بدن احتمالا بدنت جنین رو پس میرنه برا سرکوب ایمنی تجویز میشه.... 

بچه ها تاحالا کسی سروم اینترالیپید رو به این روش تزریق کرده که 8سیسی از اینترالیپید با 250سیسی نرمال ...

من هر سری میریختم دور

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام من تو سیکل آی وی اف هستم و با وجود اینکه آمپول و داروهامو مصرف میکنم از دیروز که ۱۴ پریودم بود ...

عزیزم به دکترت گفتی؟ 

متلا من خودم وقتی ال دی میخوردم چند تا مونده تموم بشه شروع میکردم به لک بینی.... 

بهم گفته بود با شروع لک به تعداد ال دی های مونده استروژن کنژوگه 1/25 بخورم.... 

ممکنه برا شمام یه دارویی تجویز کنه.... 

فدات عزیزم....  شکر خوبیم....  عزیزم اطلاعاتم کلیه....  تا جایی که من میدونم وق ...

مرسی مهربونم..من دکترم یزده

دکتر افلاطونیان...اینجا تو شهرستان که سونو شدم بهم گفتن اینجور مشکلی هست..اما دکتر خودم متوجه نشده و سه تا انتقال منفی داشتم...با دکتر افلاطونیان صحبت کردم گفتن بیا تو سونو بشی..تا هفته آینده مشخص میشه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من زنگ زدم میگه نگران نباش امروز بیا ببینمت

پس عزیزم نگران نباش حتما تاثیری نداره.... 

برو انشالله همه چی به خوبی پیش میره.... 

بارداری طبیعی محاله ۴۰ سالمه ذخیره ام کمه

عزیزم چرا محال باشه؟ 

یکی از دوستان همین تاپیک من یادمه جنیناش از فریز در نیومدن و انتقالش کنسل شد.... 

اما همون سیکل که قرار بود انتقال بده باردار شد اونم طبیعی....

اچ ام جی رو هم خودم ‌میتونم‌ بزنم ؟ از اینترنت یکم نگا کردم فکر میکنم زیادم سخت نباشه، یکی دو روز نی ...

عزیزم والا برا منو همه رو همسر جان میزد.... 

شمام خودتون بزنین یا خودت یا همسرت.... 

به هر پروژسترون بعد انتقال که اکثریت دارن دیگه از اون سختتر نیست که اونو هم بهتره همه خودشون بزنن..... 

سلام عزیزم خوب هستید؟ببخشید من پارسال انتقال جنین داشتم و منفی شد.دوتا جنین پنج روزه بودن.و اینکه یک ...

سلام عزیزم..... 

خوب برا تی پی او چیکارا کردن واست؟ 

پیش ایمونولوژ رفتی؟ 

مرسی مهربونم..من دکترم یزده دکتر افلاطونیان...اینجا تو شهرستان که سونو شدم بهم گفتن اینجور مشکلی هس ...

عزیزم انشالله که با دارو کنترل میکنن.... 

عزیزم تو مشهد کدوم دکتر آی وی اف هاش مثبت میشه  و کدوم دکتر برا آی وی اف بده لطفا بهم بگو&nb ...

سلام عزیزم اولاکه همه چی بخدا فقط بستگی داره. 

دکترمهنازمنصوری خوبه من خودم رفتم. بیمارستان نوین هست مطبم داره

دکتر اذراشکذری شنیدم سمت احمداباد اونم خوبه

ولی میلاد دولتی هست دیگه من حس خوبی ندارم