2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
انشاالله قربونت برم منم هر روز برای همه ی منتظرا و منتظرای این تایپیک دعا میکنم انشاالله دعاهامون در ...

ان شالله ان شالله . ان شالله که شما دیگه بسلامتی از لیست انتظار اومدی بیرون به یاری خدا . الهی آمین .

دوستان از کاربر ۲۴۸ چه خبر زایمان کردن بسلامتی؟؟؟

این هفته به سلامتی قرار بود زایمان کنه .اتفاقا منم به فکرش بودم .ان شاالله زایمان خوبی داشته باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم منتظر خبر خوشت هستیمااا زودی بیا 😍😍😍

سلام نسرين جون

من عصر وقت دكتر دارم و از ساعت ٥ صبح قلبم تو دهانمه

يعنى هرچى سعى ميكنم استرس نداشته باشم نميشه

التماس دعا🥺

شما بهترى عزيزم؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام نسرين جون من عصر وقت دكتر دارم و از ساعت ٥ صبح قلبم تو دهانمه يعنى هرچى سعى ميكنم استرس نداشت ...

استرس نداشته باش گلم ..مطمینم جاش امنه و صدای قلب قشنگش رو بعد از ظهر میشنوی 😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام گلم انشاالله  منتظر خبر خوش شما هم هستم سونو تموم شد زود بیا بهمون بگو 😍😍

نسرین جان بهتر شدین؟

سلام نسرين جون من عصر وقت دكتر دارم و از ساعت ٥ صبح قلبم تو دهانمه يعنى هرچى سعى ميكنم استرس نداشت ...

شکر خدا منم خوبم همچنان خون ریزی دارم ولی کمی کمتر شده 

انشالله که خیر استرس نداشته باش عزیزم 

سلام عزیزم پس چرا اینهمه درد داری؟؟🥺 خونریزیت درچ حده؟؟مثل پریودیه؟؟

سلام دوست خوبم 

دیشب خیلی خیلی درد داشتم از پریودی بیشتر 

خونریزی دیشب خیلی زیاد بود شرشر میومد ولی امروز کمتر شده خداروشکر 

شکر خدا منم خوبم همچنان خون ریزی دارم ولی کمی کمتر شده  انشالله که خیر استرس نداشته باش عزیزم& ...

ان شاالله🥺🤲🏻❤️

الهى بگردم ان شاالله ك خونريزيت كلا قطع ميشه و ديگه تا اخرش همه چيز بخوبى برات پيش ميره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
استرس نداشته باش گلم ..مطمینم جاش امنه و صدای قلب قشنگش رو بعد از ظهر میشنوی 😍😍😍😍

ميدونى مشكل كجاست؟

ميدونم بدن با بدن فرق داره و هيچ باردارى اى نميتونه مثل هم باشه ها و از طرفى خوشحالم ك مثلا تهوع و دردو اينا ندارم

اما همين دو سه تا دوستمون ك ى كم در حد ى هفته با من فاصله داره بارداريشون توى اين مقطع زمانى ك من هستم علائمى داشتن و من ندارم اين ميشه ك استرس مياد سراغم ك نكنه زيونم لال جنينم رشد نداره🥺🥺🥺

سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

سلام عزيزممممممم

واى خدايااااااا

مباركت باشههههههه

ديدى بهت گفتم؟؟؟؟؟؟😍😍😍

ان شاالله بسلامت بغل بگيريشون

پس شما دوتا بى دليل نبود اينقد زود تهوع داشتين

من ى كم انگار خيالم راحت تر شد😂