2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره واقعا انشاالله زودی بیاد خبرهای خوب بده رادیس جان 🤲🤲

ان شاالله 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم من سر دوقلوهام اصلا تهوع نداشتم خیالت راحت😂😂

عزيزم اين الان دلدارى بود يا اينكه ب استرسم ادامه بدم🤣🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اای جانم خدا خیرت بده عزیزم. خدا بیامرزه مادرتونو. دعای همونا بدرقه راهت بشه و زودی نی نی دار بشی ان ...

من 46 ساله هستم ولي تازه ازدواج كردم 20 ماهه. خيلي نااميد شدم ديگه . دكترها وقتي مي بينن سنت بالاست برخوردشون حتي مناسب نيست. من دوست داشتم دارو رو چند دوره ديگه دنبال كنم ولي دكتر ميگه فايده نداره. مثلا اين دوره كه درمان به صورت تزريق آمپولهاي سينال اف و اينا بود سيكلم 21 روزه بود ولي روتين سيكل 27 و 28 روزه داشتم هميشه. درمانها كه شروع شد از دو ماه قبل سيكلم تغيير كرد و دكتر اصلا لحاظ نكرد اينو. ديروز هم برام نوشت اهداي تخمك

میفهمم واقعا سخته....  فرشته هات تقریبا هم سن بچه های من هستن....  من خدارو شکر اذیت نشد ...

تقريبا بسلامتي بدنيا بياد ميشه ٤ سال دقيقااا

عاره فاصله سنيشونه خوووبه اگه جز اون دسته بچه هاي اذيت بكن نباشه 

عارهههه دقيقاااااا شرطي شده صبحااااا تا ميام بلند شم ميگه بگير بخاب😁چشاتوووو ببند روهمون تخت بمونن براي فرار از دستشوووويي و صبحانه😅حالا كوچيكتر كه بود با يه لگد تو سرت بيدارت ميكرد الان اقا شده😅😅

قربونت برم مهربونم. امیدوارم....مرسی بابت دلگرمیت...خدا فرشته هاتو برات نگه داره🤗🤗💚💚

قربونت عزيزم بخدااا خيلياشون هيچي بارشون نيست ان شالله كه سونو شدي هيچ مشكلي نبااااشه و همه چي به نحو احسن جلوووو بره🤲🤲

فداي محبتت💓💞

ميدونى مشكل كجاست؟ ميدونم بدن با بدن فرق داره و هيچ باردارى اى نميتونه مثل هم باشه ها و از طرفى خوش ...

می فهمم که چی میگین ولی اصلا به چیزای منفی فکر نکن عزیزم خیلی از مامانا بودن تا اخر بارداری هیچ علائمی نداشتن .به چیزای خوب خوب فکر کن تا چند ساعت دیگه از نگرانی درمیای 🙏🏻🙏🏻😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
با همه اینا وقتی میبینی باهم بازی میکنن برای هم میخندن دلت ضعف میره. خدا خودش شاهده،  لحظه ای ن ...

واای چیکا جون دل ما با تعریفت ضعف رفت که😍😍😍❤️❤️یه اسپند براشون دود کن 

من 46 ساله هستم ولي تازه ازدواج كردم 20 ماهه. خيلي نااميد شدم ديگه . دكترها وقتي مي بينن سنت بالاست ...

وااااا

يكى نيس بهشون بگه شما داريد پولتون رو ميگيريد حالا چ براى ى خانم ٢٠ ساله چه ٤٠-٥٠

براى رضاى خدا وقت بذار و پولتو هم بگير

الهى بحق چشم هاى منتظر مادرهاى شهداى گمنام بحق دردونه امام رضا خدا طبيعى بهتون بچه بده ك ديگه هيچوقت راهتون تو اين دكترا نباشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم خوبی مرسی جویای کارم هستی عزیزم بله رفتم دکتر گفت آندو متر خوب رشد نکرده 😞😞 دوباره برای ...

لوبياااا سبز بخوووور ابپز، ان شالله فردااا خيره و بهتررررررين تصميم ممكن رووو برات ميگيره منتظر خبرت هستم فردااا🤲💜ان شالله كه خوش خبرييي😍🤲

ان شاالله خوش خبر میای عزیزم. 😍

فداتشم عزيزم

ان شاالله🤲🏻💚🤲🏻

سلام گلم کمی بهترم خونریزی کمتر شده  ولی همچنان ادامه داره  دیشب درد وحشتناکی داشتم تا پ ...

عزیزممم احتمالا درد بخاطر بازشدن رحم باشه چون بارداری شما دوقلویی هست علائم کمی تشدید میشه تو شما.ان‌شاالله بهتر میشه 🙏🏻🙏🏻 ولی اصلا استرس نداشته باشین دیدین دیگه اکثر مامانا همین هماتوم و خونریزی رو داشتن و خداروشکر بارداری براشون بخوبی پیش رفته برای شما هم همین جور میشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍 

انشالله عزيزم ممنونم ازت سحر جان  استراحت مطلقم حرکت نمیکنم فقط دیروز کلی آزمایش خون و ادرار. ...

آره عزیزم بخاطر همونه خونریزیت دیشب زیاد شده، منم اون اولش برای سونوی قلب رفتم بعد که برگشتم خونریزیم بیشتر شد ولی تا فرداش کمتر شد . الهی که زودتر قطع بشه و دیگه تا آخرش خونریزی نداشته باشی 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم