2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
راست میگی از ذوقم دارم گریه میکنم من فکر میکردم بابت پریودیه خداکنه که این طور باشه دلم خیلی پیشته و ...

قربونت برم انشاالله چند روز دیگ اشک شوق مثبت شدنت رو بریزی ..درد پریودی از علایم بارداری من این جا از بس دخترا گفتن می‌دونم همه رو .. ‌‌بخدا منم شما رو دعا میکنم هر روز .. انشاالله ممنون عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمي دونم والا . يه عمر برادرها رو زن دادم و زندگي پدر و مادرم جمع كردم الان كه رسيده به خودم و دلم م ...

الهی عزیززززم. ان شاالله بزودی زود حاجت روا میشی و اصلا قبل انتقال و... خودت طبیعی باردار بشی ان شاالله.همه ی کارایی ک کردی و زحماتی ک کشیدی همه تو نظر و یاد خدا هست و ذره ایش فراموش نمیشه. ان شاالله همون طور ک لیاقتته به بهترین ها میرسی عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم امروز خدا سورپرایزم کرد برای ساک رفتم گفت یکیه امروز گفت دوتاس😍هنگ کردم ان شاالله که اینس ...

قربون بزرگی خدا برم الهی شکر خداروشکر خبرای خوبی ازتون میشنوم الهی به سلامت بغل بگیریشون ممنون عزیزم به نظرت چه کارایی انجام برا تقویت؟ چیا بخورم؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره عزيزم رفتم خداروشکر قلب تشکیل شده بود  خداروشکر انشالله این سری میری و مانان میشی توکل کن ...

الهی شکر چقد خوبه خبرای خوب خوب بهم رسید الهی شکر انشاالله سالم بغل بگیریش عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزيزم اين الان دلدارى بود يا اينكه ب استرسم ادامه بدم🤣🤣🤣🤣

عزیزم منظورش اینه که ممکنه شمام دوقلو باشی اما حالت تهوع نداشته باشی مث ما

من با اینکه سر بارداری اولم سه قلو بودن اصلا حالت تهوع نداشتم مخصوصا چند هفته اول... سر این یکی هم همینطور

اره عزیزم منم ک منفی شدم همین جوری بود خونریزیم خیلی کم بود فقط من دردای وحشتناک داشتم ولی خونریزیم ...

من درد نداشتم شکر خدا ولی این پریودمم دقیق مثل پریودای دیگم بود عادی بود من خودمو حاضر کرده بودم طولانی باشه با خونریزی زیاد برا همین گفتم نکنه مشکلیه که اینجوریم

عزیزم منظورش اینه که ممکنه شمام دوقلو باشی اما حالت تهوع نداشته باشی مث ما من با اینکه سر بارداری ا ...

زی زی جون برا بارداری اولت چ روزی ازمایش دادی و  بتات چند بود عزیزم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم همونجا با گیلانی نوبت دادن بهم فعلا باهمون ادامه میدم یه کم داروها اینا سبکتر شه بعد میرم پیش یه ...

ب سلامتی عزیزم پنج هفته و سه روز بود رفتم  سونو ساک هفت هفته و سه روز برا قلب اره دیگه شریطمون خاصه میخواستم ببینم بیرونم دکترا میتونن داروها رو بدن یا کم و زیاد کنن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
واقعااان وای نمیدونی چقد خوشحال شدم خداکنه خداکنه 🥺 دست خودم نیست هی استرس از خودم دور میکنم یهو م ...

روزه چندمی عزیزم من چون امپول hcg زده بودم نمیزدم دیگه اومدم اینجا روزه یازدهم بود بچه ها گفتن بزن نشون میده 

آخی عزیزم چه خوب چشمت روشن مبارکت باشه چقدر این چند روز خبرای خوشحال کننده اینطوری میشنویم😍❤

مرسی عزیزم ان شاالله بچه ها هر روز خبر خوب بدن ما هم خوشحال شیم 

زی زی جون برا بارداری اولت چ روزی ازمایش دادی و  بتات چند بود عزیزم؟

سلام فرزی جون آز ندادی به سلامتی؟ روز چند انتقالی؟

قربون بزرگی خدا برم الهی شکر خداروشکر خبرای خوبی ازتون میشنوم الهی به سلامت بغل بگیریشون ممنون عزیزم ...

مرسی عزیزم ان شاالله خودت سری بعد خوشحالمون کنی پیاده روی حتما کن هم چربی های شکمت اب شن هم یه جورایی رحم خون رسانی بشه و گرم شه شکمت و هر روز با روغن ماساژ بده میگن سیاهدونه اما خوب اونم دکتر طب سنتی باید تشخییص بده اگه میخوای خودت سر خود انجام بدی با روغن کنجد یا زیتون شکمت و ماساژ بده این چند وقته لبنیات و کم کن چیزای سرد و کم کن بازم اینا رو ببین طبعت گرم یا سرده موقع پریودی کاچی و اینجور چیزا بخور چیزای ترش نخور و سرد گوشت مصرفیت بیشتر گوسفندی باشه یا شتر یا بوقلمون اینا گرمن اما گوساله کلا مصرف نکن چون خاصیتی نداره کیست سازن این چند وقته اگه بتونی قند مصنوعی رو هم صفر کنی عالی میشه خرما بخور شیره اتگور انجیر اما مثلا شکر کیک وهر چی ک قند داره رو یا صفر کن یا خیلی کم بیشتر رو بیار ب سالم خوری و سبزیجات میوه کمتر فست فود و اینا بخور هوس کردی بخور ولی خو کمش کن اینا ک میگم برا تنبلی تخمدان هم خیلی خوبه منی ک بدون قرص و امپول پریود نمیشدم یه مدت با پیاده روی. هر روزه و رعایت اینا سر وقت میشدم 

اها روغن هم روغن مصرفیت و کنجد و زیتون کن درسته گرونه اما من صدو خورده ای میدم دو سه ماه میره هم سالمه هم اینکه چون گرونه دلت نمیاد زیاد مصرف کنی ک اینم برا سلامتی خوبه 

من قبل انتقال هم ژل رویال میخوردم از یه پیچ گرفتم مشکل معده هم ک داشتم با خوردنش اکی شدم خواستی پیجشو برات میفرستم یا اگه خودت جایی معتبر میشناسی بگیر امیدوارم این سری دست پر بیای الهی آمین